اینورتر

78 کالا
نمایندگی فروش انواع اینورتر هیوندای (Hyundai)، کنترل دور موتور هیوندای، اینورتر N700، اینورتر N700E، N800A، N800S، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، سفارش، دریافت مشخصات فنی و دانلود کاتالوگ فارسی با واحد مشاوره فنی در ارتباط باشید.
قیمت :
2,650,000
تومان
تماس بگیرید
نمایندگی فروش انواع اینورتر ال اس، درایو LS، تک فاز و سه فاز، ic5 ،is7،ig5a، لطفا جهت استعلام خرید و قیمت اینورتر LS، دریافت مشخصات فنی و دانلود کاتالوگ به این صفحه مراجعه نمایید، 48000049-021 صد خط
نمایندگی فروش انواع اینورتر زیمنس، درایو زیمنس، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، لطف جهت دریافت مشخصات فنی و دانلود کاتالوگ با واحد مشاوره فنی در ارتباط باشید.
نمایندگی فروش انواع اینورتر ABB، لطفا جهت استعلام قیمت خرید اینورتر ای بی بی، سفارش، دریافت مشخصات فنی و دانلود کاتالوگ درایو ABB با واحد مشاوره فنی در ارتباط باشید.
نمایندگی فروش انواع اینورتر پنتاکس (Pentax)، DSI 400 و DSI 200، DSI100، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، سفارش، دریافت مشخصات فنی و دانلود کاتالوگ با واحد مشاوره فنی در ارتباط باشید.
نمایندگی فروش انواع اینورتر اشنایدر (Schneider)، راهنمای فارسی، تک فاز و سه فاز، ATV11 تا ATV900، لطفا جهت استعلام قیمت، سفارش، مشخصات فنی و کاتالوگ درایو اشنایدر با واحد مشاوره فنی در ارتباط باشید.
نمایندگی فروش انواع اینورتر جفران (Gefran)، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، سفارش، دریافت مشخصات فنی و دانلود کاتالوگ با واحد مشاوره فنی در ارتباط باشید.
قیمت :
54,120,000
تومان
تماس بگیرید
نمایندگی فروش انواع اینورتر دلتا (Delta)، VFD ،C2000، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، سفارش، دریافت مشخصات فنی و دانلود کاتالوگ با واحد مشاوره فنی در ارتباط باشید.
نمایندگی فروش انواع نمایندگی فروش اینورتر میتسوبیشی، درایو Mitsubishi، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، دریافت مشخصات فنی و کاتالوگ با واحد مشاوره فنی تماس بگیرید.
نمایندگی فروش انواع اینورتر سانترنو (Santerno) در تهران، مدل های سینوس مینی، سینوس پنتا، سینوس وگا، لطفا جهت استعلام قیمت، دریافت مشخصات فنی و دانلود کاتالوگ به صفحه مراجعه نمایید، 48000049-021 صد خط
قیمت :
1,900,000
تومان
تماس بگیرید
نمایندگی فروش انواع لایت آن (LITEON)، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، سفارش، دریافت مشخصات فنی و دانلود کاتالوگ با واحد مشاوره فنی در ارتباط باشید.
نمایندگی فروش انواع اینورتر مس پاور (Maspower) آلمان، راهنمای فارسی، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، دریافت مشخصات فنی و کاتالوگ با واحد مشاوره فنی در ارتباط باشید.

اینورتر چیست؟

اینورتر یک تجهیز الکترونیکی است که وظیفه آن تبدیل جریان مستقیم به جریان متناوب بوده، لذا به آن مبدل جریان مستقیم به متناوب نیز گفته می شود. در این تجهیز معمولا قابلیت تغییر فرکانس و ولتاژ نیز وجود دارد. این محصول دارای نام های بسیاری از جمله درایو، درایو فرکانس متغیر، کنترل دور موتور یا VFD می باشد.

همانطور که گفته شد، وظیفه آن تبدیل جریان DC به AC، کنترل و راه اندازی الکتروموتور می باشد و بین منبع برق و موتور قرار می گیرد. هایپر صنعت فامکو تامین کننده و عرضه کننده انواع اینورترها می باشد.

انواع اینورتر سه فاز و تک فاز

اینورترها در برق صنعتی، وسایل های خانگی و صنعتی از جمله ماشین لباس شویی، یخچال، آسانسورهای خانگی، پمپ های آب، کولرگازی و غیره که در آنها حرکت وجود دارد به کار برده می شوند و این قابلیت فرکانس و سطح ولتاژ تولیدی را توسط تقویت کننده ها به سطح ولتاژ و فرکانس دلخواه تبدیل کرده و برق شهری AC خروجی را با ولتاژ و فرکانس مورد نیاز کاربر تامین و تولید می کنند. در نهایت از برق AC تولید شده در خروجی اینورتر می توانیم انواع موتورهای AC سه فاز را کنترل و راه اندازی کنیم.

فیلم معرفی اینورتر و اجزاء و نحوه کار با اینورتر

(لطفا پیش از خرید، جهت آشنایی هرچه بیشتر با اینورتر، این فیلم را مشاهده نمایید.)

اینورتر

درایو فرکانس متغیر (VFD) چیست؟

درایو فرکانس متغیر (VFD Inverter یا Variable Frequency Drive) نوعی کنترل کننده موتورهای الکتریکی است که با تغییر دادن ولتاژ و فرکانس اعمالی، موتور را با سرعت و ولتاژ مناسب، به گردش در می آورد. در کاربردهایی که نیازی نیست موتور با سرعت کامل خود کار کند، از درایو VFD می توان برای کاهش فرکانس و ولتاژ مطابق با بار روی موتور استفاده کرد. در کاربردهایی که نیاز است سرعت موتور تغییر کند، درایو VFD به راحتی می تواند با افزایش یا کاهش سرعت گردش موتور، سرعت مورد نیاز را فراهم کند.

این نوع اینورتر که به صورت اختصار (VFD) نامیده می شود با کنترل کردن فرکانس برق ورودی AC سبب کنترل دور چرخش الکتروموتور و راه اندازی نرم آن می شود و فرکانس با گردش دور الکتروموتور رابطه مستقیم دارد به این صورت که هر چه فرکانس افزایش یابد سرعت دور الکتروموتور نیز افزایش می یابد. برق DC مورد نیاز اینورتر از برق AC اصلی شهر با ولتاژ 220 ولت و فرکانس 50 هرتز تامین می شود به صورتی که ابتدا برق AC به برق DC و سپس به وسیله اینورتر به برق AC مورد نیاز تبدیل می شود و از آنجایی که سرعت گردش الکتروموتور با فرکانس رابطه مستقیمی دارد با تغییر دادن نسبی فرکانس و ولتاژ اعمال شده به الکتروموتور، سرعت شفت را کنترل و راه اندازی می کند. AC مخفف ترکیب Alternating Current به معنای جریان متناوب و DC مخفف Direct Current به معنای جریان مستقیم می باشد.

درایو فرکانس متغیر

از آنجایی که اینورتر یک عنصر اصلی است، گاهی اوقات درایو فرکانس متغیر را با نام اینورتر یا درایو می شناسند و این قابلیت را دارد که توسط برق ورودی تک فاز، موتورهای سه فاز تا توان 11 کیلووات و برق ورودی سه فاز موتورهای با توان بالاتر را کنترل و راه اندازی کند.

البته اینورتر در علم الکترونیک تعریف دیگری دارد:

المان های موجود در اینورتر (VFD) جریان مستقیم DC را به جریان متناوب AC تبدیل می کنند (مبدل DC TO AC). موج تولیدی توسط اینورترها یک موج مربعی است که می توان با استفاده از فیلترهای مخصوص (سلف و خازن) آن را به موج سینوسی تبدیل کرد. اینورترها هم به صورت تکفاز و هم سه فاز در بازار موجود می باشند. عملی که این مبدل ها انجام می دهند معکوس عملی است که یکسو کننده ها انجام می دهند (AC TO DC). اینورترها قطعات متحرک ندارند و در طیف گسترده ای از ابزارهای کاربردی نظیر منبع تغذیه کامپیوتر تا ابزار بزرگ حمل و نقل هستند. اینورترها معمولا برای تامین جریان AC از منابع DC مانند پنل های خورشیدی یا باتری استفاده می کنند. اینورتر نوسان ساز الکترونیکی قدرت بالا دارد. دلیل این نام گذاری آن است که این دستگاه عمل عکس مبدل برق AC به DC متداول را انجام می دهد. در واقع اینورتر یا درایو AC به دستگاهی گفته می شود كه به كمک آن می توان سرعت یك موتور AC سه فاز را كنترل كرد بدون آنكه قدرت و گشتاور موتور كاهش یابد. اینورترها در ظرفیت های مختلف ساخته می شوند مثلا برای یک موتور با توان 20 اسب بخار باید از اینورتر 20 HP استفاده كرد. از نظر ورودی اینورترها به دو دسته تک فاز و سه فاز تقسیم می گردند. البته خروجی همه آنها سه فاز است. برای اینورترهای با توان بالای 3 اسب بخار فقط از ورودی سه فاز استفاده می گردد. برخی از اینورترهای با توان پایین دارای هشداری مبنی بر عدم استفاده از آنها برای روشن کردن لامپ های فلورسنت معمولی هستند. دلیل هشدار این است که خازن تصحیح توان به صورت موازی با لامپ وصل شده است. با برداشتن خازن مشکل رفع خواهد شد.

کاربرد اینورتر

اينورتر ها از نظر فاز و شكل موج خروجی

اينورترها از نظر فاز تبديل به دو نوع عمده تک فاز و سه فاز تقسيم بندی می شوند، همچنين از نظر شكل موج خروجی به چهار نوع زير قابل تقسيم هستند:

  • خروجی به شكل موج مربعی
  • خروجی به شكل سينوسی اصلاح شده یا شبه سینوسی MSW
  • خروجی به شكل سينوسی خالص PSW

کاربرد اینورتر

اینورتر یا درایو فرکانس متغیر، برای راه اندازی و کنترل دور موتور در بخش های مختلف صنایع مورد استفاده قرار می گیرد. مانند:

  • انواع پمپ های صنعتی و ساختمانی
  • سیستم های آب رسانی بوستر پمپ
  • فن های صنعتی مثل فن کوره، فن گلخانه، فن تهویه، فن کولینگ تاور، فن تونل و غیره
  • بلوئر
  • آسانسور
  • اسپیندل موتور در دستگاه های CNC چوب و فرزکاری
  • ماشین آلات خم و برش
  • ماشین آلات جوشکاری
  • انواع جرثقیل های سقفی و تاور کرین های سنگین
  • نوار نقاله
  • دستگاهای اکسترودر
  • انواع ماشین آلات صنایع چاپ
  • ماشین آلات بسته بندی
  • انواع ماشین آلات صنایع تزریق پلاستیک
  • پارکینگ های طبقاتی
  • انتقال انرژی به روش HVDC
  • درایوهای الکتریکی وسیله نقلیه برقی
  • استفاده در پنل های خورشیدی
  • منبع تغذیه
  • منابع برق اضطراری
  • گرمکن القایی

انتقال انرژی به روش HVDC

در انتقال به روش HVDC (انتقال مقدار زیادی انرژی در مسافت های زیاد با تلفات کم)، ابتدا برق AC به برق DC با ولتاژ بالا تبدیل کرده و سپس بوسیله اینورتر برق DC را به AC با فرکانس بالاتر تبدیل می کنند.

درایوهای الکتریکی وسیله نقلیه

در حال حاضر از اینورتر جهت کنترل قدرت کشش موتور در برخی وسایل نقلیه برقی مانند قطار برقی و همچنین برخی از خودروهای الکتریکی و هیبریدی مانند تویوتا Prius استفاده می شود. به طور خاص پیشرفت های مختلف انجام شده در تکنولوژی اینورترها به خاطر کاربرد آنها در وسایل نقلیه برقی است. در وسایل نقلیه مجهز به ترمز احیا کننده، اینورتر همچنین انرژی خود را از موتور (که در اینجا به عنوان یک ژنراتور عمل می کند) گرفته و آن را در باتری ها ذخیره می کند.

استفاده در پنل های خورشیدی

پنل های خورشيدی دارای خروجی DC هستند كه با استفاده از اينورترها نور خورشید را دریافت و ذخیره می کنند و اين توان تبديل به AC می شود.

استفاده از اینورتر در پنل های خورشیدی

منبع تغذیه

اینورتر برق DC را از منابعی مانند باطری، پانل های خورشیدی و سلول های سوختی به برق AC تبدیل می کند. برق خروجی را می توان به هر ولتاژی که لازم باشد تبدیل کرد. میکرو اینورترها مستقیما جریان را از پانل های خورشیدی به جریان متناوب تبدیل می کند.

منابع برق اضطراری

استفاده از باتری و اینورتر به عنوان منبع تغذیه اضطراری (یو پی اس) جهت تامین برق AC زمانی که برق اصلی در دسترس نیست. وقتی که برق اصلی مجددا برقرار شد، از یکسو کننده برای شارژ کردن باتری ها استفاده می شود.

گرمکن القایی

از اینورترها برای بالا بردن فرکانس برق اصلی در گرمکن القائى استفاده می شود که این امر سبب ایجاد گرما در فلزات و فرایند سفت و نرم شدن آنها را به همراه دارد. برای این کار ابتدا برق اصلی AC را به DC تبدیل کرده و سپس بوسیله اینورتر برق DC را به AC با فرکانس بالاتر تبدیل می کنند.

اینورتر چگونه مصرف برق را كاهش می دهد؟
  1. اينورتر به صورت هوشمند ميزان بار وارده به موتور را تشخيص داده و متناسب با همان بار، به موتور جريان می دهد و اين جريان در بسياری از مواقع از جريان نامی موتور كمتر است. بنابراین موتور به میزان مصرف از شبکه جریان می کشد و در نهایت کاهش هزینه مصرف برق را خواهیم داشت.
  2. معمولا اداره برق، مصرف کننده را به دلیل مصرف بار راکتیو از شبکه برق سراسری جریمه می کند، که این موضوع عموما با نصب بانک خازنی در کارخانجات مرتفع می شود. از آنجا که موتورهای القایی یکی از مصرف کنندگان اصلی بار راکتیو هستند، می توان با استفاده از اینورترها این مشکل را برطرف نمود. اینورترها در درون خود دارای بانک خازنی هستند و بنابراین مصرف بار راکتیو موتور را جبران می کنند و موتور در نهایت فقط مصرف کننده بار اکتیو از شبکه برق خواهد بود، لذا شامل جریمه نمی شود و نیاز به نصب بانک خازنی خارجی نخواهد داشت.
  3. به دليل آنكه موتور یک بار راكتيو روی شبكه دارد چنانچه از درايو برای راه اندازی و كنترل موتور استفاده شود، به دلیل وجود یک بانک خازنی اين بار راكتيو جبران شده و تنها بار اكتيو مورد نظر را از شبكه برق مصرف می کند و سبب جبران افت ولتاژ و کاهش جريان مصرفی می گردد.
  4. در بسياری از كاربردهای صنایع مختلف با توجه به این که مصرف انرژی زيادی برای راه اندازی لازم است موتور انتخاب شده را با توان بالاتری انتخاب می كنند تا بتواند این میزان انرژی را جبران کند و این امر سبب شده که جريان زيادتری در حين كار از شبكه استفاده شود و به دلیل استفاده از اینورتر این جریان، به صورت كاملا اتوماتيک به مقدار لازم افزايش و در حين كار به مقدار لازم كاهش می یابد، بنابراين به طور كلی هزينه برق مصرفی كاهش چشم گيری خواهد داشت.
  5. در بسياری از كاربردها به هنگام راه اندازی، موتور جريان بسيار بالایی از شبكه می كشد و موجب كاهش ولتاژ شبكه و ايجاد صدماتی به تاسيسات برق رسانی و ساير دستگاه ها می گردد، اين جريان به ۶ برابر جريان نامی موتور می رسد كه بسيار نامطلوب می باشد، چنانچه از اينورتر استفاده شود اين اضافه جريان بسيار اندک خواهد شد (حداکثر 0.2 برابر). به عنوان مثال اگر يک موتور با جريان نامی ۱۰ آمپر كار كند، در هنگام راه اندازی اين جريان به ۶۰ آمپر و در صورت استفاده از اینورتر اين جريان حداكثر به ۱۲ آمپر می رسد، كاهش جريان موتور به صورت اتوماتيک در هنگامی كه بار موتور كم می شود. اين قابليت به غير از كاهش هزينه برق مصرفی موجب افزايش طول عمر مفيد موتور خواهد شد.
  6. امكان استفاده از برق تكفاز ۲۲۰ ولت به جای سه فاز ۳۸۰ ولت برای راه اندازی موتور سه فاز حداكثر با توان 4 کیلووات به اين معنا كه می توان با برق خانگی یک موتور سه فاز را كاملا به صورت عادی راه اندازی نمود.
  7. در پمپ ها و فن ها ميزان دبی با سرعت موتور متناسب است، اما توان مصرفی با مكعب سرعت تناسب دارد. مثلاً اگر دور موتور به ميزان ۵۰ درصد كاهش يابد آنگاه توان مصرفی لازم ۱۲.۵ درصد خواهد بود و اين به مفهوم ۸۷.۵ درصد صرفه جویی در انرژی است.

تفاوت اینورتر و درایو

درایوها توانایی تنظیم ولتاژ، فرکانس و توان ورودی به علاوه مقادیر خروجی را برعهده دارند در صورتی که اینورترها فقط ولتاژ و توان خروجی را تغییر می دهند. در اینورترها عمل معکوس کننده جریان مستقیم به متناوب اتفاق می افتد ولی در درایوها علاوه بر این عمل، یکسو سازی جریان نیز انجام شده که سبب تنظیم کنترل دور موتور می شود و همچنین در اینورتر ها برعکس درایو ها هیچ گونه قطعات متحرکی وجود ندارد.

اینورتر یا درایو تک فاز به سه فاز چیست؟

اینورتر یا درایو صنعتی قابلیت راه اندازی الکتروموتورهای سه فاز با برق تک فاز را دارا می باشند، که از جمله مهمترین مزیت های اینورتر یا درایو های صنعتی می باشد. اینورتر و درایوهای تک فاز به سه فاز مناسب کارگاه ها و مکان هایی هستند که بنا به دلایلی دسترسی به برق سه فاز را ندارند.

مزایای اینورتر و درایو تک فاز به سه فاز

  • قابلیت راه اندازی موتور سه فاز تا 4 کیلووات (البته این توانایی در برندهای مختلف درایو متفاوت می باشد).
  • قابلیت چپ گرد و راست گرد کردن الکتروموتور
  • کاهش ضربه های مکانیکی هنگام استارت اولیه
  • جلوگیری از جریان کشی اولیه الکتروموتور
  • کاهش صدا و نویز خروجی الکتروموتور (این مزیت مناسب مصرف کنندگان پمپ های خانگی می باشد که همواره از صدای الکتروپمپ ها شکایت دارند).

بیشترین استفاده درایوهای تک فاز به سه فاز برای کاربری پمپ های خانگی هست زیرا اکثر منازل به برق سه فاز دسترسی ندارند، به این دلیل بهترین گزینه برای کنترل دور الکتروپمپ و نصب سنسورها جهت سطح سنجی میزان آب رسیده به طبقات مختلف استفاده از درایو تک فاز به سه فاز می باشد.

در زمان خرید اینورتر تک فاز به سه فاز به چه نکاتی باید توجه نمود؟
  • قبل از هر چیز باید به این موضوع توجه کرد که ورودی اینورتر تکفاز به سه فاز، ولتاژ تکفاز 220 ولت بوده و خروجی آن 3 فاز 220 ولت می باشد. بعضا به اشتباه تصور می کنند که می توان از این مدل اینورتر خروجی 3 فاز 380 ولت دریافت کرد که اشتباه است، لذا پلاک الکتروموتور سه فاز قبل از خرید اینورتر باید مورد بررسی قرار بگیرد. سربندی موتور حتما باید مثلث 220 ولت باشد.
  • حتما باید سربندی الکتروموتور روی حالت 220 ولت مثلث قرار بگیرد و اینکه الکتروموتور این قابلیت را داشته باشد.
  • پلاک الکتروموتور که اینورتر می خواهد روی آن نصب شود حتما باید خوانده شود و مورد بررسی قرار بگیرد.
  • برق مجموعه ایی که اینورتر تکفاز به سه فاز می خواهد در آن قرار بگیرد از جهت بررسی آمپر جریان حتما بازدید شود.
  • حتما باید فرکانس الکتروموتور با اینورتر همخوانی داشته باشد اگه فرکانس آن ها با هم متفاوت باشد امکان سوختن موتور وجود دارد.

در عکس زیر یک نمونه پلاک موتور 3 فاز که دارای سربندی مثلث 220 ولت می باشد، نشان داده شده است:

پلاک الکتروموتور

اجزای درایو فرکانس متغیر و نحوه عملکرد آن

تصویر زیر، یک نمونه بلوک دیاگرام از درایو فرکانس متغیر یا همان درایو کنترل دور موتور می باشد. اجزای تشکیل دهنده درایو بطور کلی در این شکل نشان داده شده است.

اجزای درایو فرکانس متغیر

همانطور که در تصویر مشاهده می کنید، اینورتر ها دارای سه جز اصلی می باشند.

  • بخش مبدل یا کانورتر: برق ورودی 3 فاز متناوب به این بخش از درایو وارد شده و تبدیل به شکل موج DC می شود.
  • صافی خازنی یا باس DC: شکل موج DC تولید شده وارد این بخش شده و ریپل های آن حذف می شود و تبدیل به یک موج DC تقریبا صاف می گردد.
  • بخش اینورتر: در این قسمت با استفاده از مدارات سوئیچینگ فرکانس بالا و تکنیک PWM، برق DC تبدیل به یک شکل موج سینوسی مربعی می شود.

در ادامه جزئیات نحوه عملکرد یک درایو فرکانس متغیر از لحظه ورود برق AC سه فاز، توضیح داده می شود:

مدار داخلی اینورتر

  • عملکرد مبدل AC به DC

اولین طبقه از درایو فرکانس متغیر یا VFD یا درایو AC ، مبدل یا Converter (یکسو کننده) است که از 6 عدد دیود تشکیل شده که وظیفه یکسو سازی را برعهده دارند و اجازه عبور جریان را فقط از یک جهت می دهند. به طور مثال هر گاه ولتاژ فاز A مثبت تر از ولتاژ فاز های B و C شود، دیود فاز A باز شده و اجازه عبور جریان را می دهد. هنگامی که ولتاژ فاز B مثبت تر از A شود، دیود فاز آن باز شده و دیود فاز A بسته می شود. همین امر برای سه دیودی که سمت منفی باس DC هستند نیز صادق است. بنابراین با باز و بسته شدن هر دیود 6 پالس جریان دریافت می کنیم. به اینورترهایی که به این روش کار می کنند اینورترهای 6 پالسه گفته می شود و متداول ترین نوع اینورترها هستند.

  • عملکرد باس DC

همانطور که در تصویر مشاهده می شود، خروجی DC دارای ریپل های AC می باشد. در باس DC خازن هایی وجود دارد که وظیفه صاف کردن موج و حذف ریپل ها را بر عهده دارد. خازن ریپل AC را جذب کرده و ولتاژ DC صاف ایجاد می کند. برای درایوهایی که ولتاژ ورودی موثر (RMS) آنها 480 ولت می باشد، ریپل AC در باس DC معمولا کمتر از 3 ولت است بنابراین ولتاژ باس DC تقریبا 650 ولت می شود. البته ولتاژ واقعی به عواملی مانند سطح ولتاژ خط AC تغذیه درایو، سطح عدم تعادل ولتاژ در سیستم قدرت، بار موتور، امپدانس سیستم قدرت یا هر گونه فیلتر یا راکتور درایو بستگی دارد.

  • عملکرد اینورتر یا مبدل DC به AC

در این بخش ولتاژ DC تولید شده در درایو با استفاده از تکنولوژی PWM ، به شکل موج سینوسی مربعی با ولتاژ و فرکانس دلخواه و مناسب فرآیند تولید می شود. سه روش تولید این موج. عبارتند از استفاده از ترانزیستور،MOSFET یا IGBTها می باشد. IGBT با سوئیچینگ بسیار سریع با قطع و وصل کردن کلید، تولید پالس های مربعی شکل را انجام می دهند و اینورترهایی که برای این بخش از عملکرد خود از IGBT استفاده می کنند، بهترین عملکرد را نسبت به مدل های دیگر دارند. IGBT ها در کمتر از 400 نانوثانیه روشن و کمتر از 500 نانوثانیه خاموش می شوند که کمتر از یک چشم بر هم زدن است.

در حالت ترانزیستوری 3 جفت ترانزیستور وجود دارد که در هر نیم موج 12 بار ON و OFF می کند تا یک خروجی 3 فاز بسازد. یکی از جفت ترانزیستورها به باس مثبت DC و یکی به باس منفی DC متصل می شود تا شکل موج کامل ساخته شود. فرکانس خروجی معمولا 0 تا 20 هرتز است که بعضی اینورترها خروجی تا 400 هرتز را نیز ساپورت می کنند.

  • موج PWM چیست؟

PWM عبارت Pulse Width Modulation به معنی مدولاسیون پهنای باند است.

موج PWM

تکنیک مدولاسیون پهنای پالس یا PWM، روشی است که در آن با تغییر زمان روشن/خاموش شدن پالس، برای ایجاد سیگنال آنالوگ متغیر، عرض پالس خروجی را تغییر می دهند. تکنیک PWM بدون در نظر گرفتن بار می تواند ولتاژ های خروجی ثابت از 110 تا 230 ولت جریان متناوب را تولید کند. لازم به ذرکر است که در این تکنیک عرض سیگنال تغییر ولی فرکانس ثابت می ماند.

همانطور که در شکل فوق می بینید فرکانس حامل یا Carrier Frequency (موج مثلثی آبی رنگ)، فرکانس سوئیچینگIGBT های اینورتر است که معمولا از 2 تا 16 کیلوهرتز می باشد.

فرکانس مرجع یا Reference Frequency (موج سینوسی قرمز رنگ)، از ولتاژ ورودی درایو نمونه برداری می کند تا در خروجی درایو شکل موج سینوسی داشته باشیم که معمولا از 0 تا 5 ولت می باشد.

در نهایت درایو با مقایسه فرکانس مرجع و فرکانس حامل، پالس خروجی (سیاه رنگ) ایجاد می شود.

در اینورتر از IGBT ها برای تولید فرکانس های مختلف استفاده می کنیم مطابق شکل زیر:

IGBT اینورتر

روش های کنترلی درایو فرکانس متغیر (ِVFD)

روش های کنترلی درایو فرکانس متغیر

انتخاب روش کنترلی مناسب برای راه اندازی الکتروموتورهای القایی باعث می شود موتور گشتاور، راندمان و بازدهی بالایی داشته باشد و در عین حال کمترین خرابی و استهلاک را داشته باشد.

بطور کلی 4 مد کنترلی اصلی برای درایوها تعریف می شود، که با استفاده از آن کار کنترل ولتاژ، دور و گشتاور موتور را انجام می دهند.

  1. مد کنترلی V/F (ولتاژ/فرکانس)
  2. کنترل برداری حلقه باز یا SVC (Sensor less Vector Control) بدون سنسور
  3. کنترل برداری حلقه بسته (Close Loop Vector) با سنسور
  4. مد کنترلی گشتاور (Torque Control)

همه روش های فوق از مدولاسیون پهنای باند PWM استفاده می کنند.

مد کنترلی ولتاژ/فرکانس

این روش ساده ترین روش کنترل الکتروموتورها است و همه درایوها این مد کنترلی را پشتیبانی می کنند. در این روش از نسبت بین ولتاژ و فرکانس برای ایجاد شار جهت تامین گشتاور موتور استفاده می شود.

در این روش با کاهش فرکانس از مقدار نامی (معمولا 50 هرتز)، ولتاژ نیز متناسب با آن کاهش پیدا می کند. در مد کنترلری V/F، اندازه زاویه کنترل نمی شود و این موضوع باعث می شود موتور در سرعت های کم ناپایدار عمل کند.

در تصویر زیر چندین الگو از منحنی V/F نشان داده شده است.

منحنی V/F

در اینورترها یک سری الگوی V/F از پیش تعیین شده وجود دارد که اپراتور می تواند بر اساس کاربری که دارد یکی از الگوهای موجود را انتخاب کند و در سطح پیشرفته تر خودش یک الگوی جدید برای درایو تعریف کند. درایو فقط می تواند یک الگوی V/F را اجرا کند.

منحنی V/F تعیین می کند چه ولتاژی بر اساس فرکانس تعریف شده به موتور وارد شود. همانطور که در شکل فوق مشاهده می شود یک الگو با فرکانس دلخواه توسط کاربر انتخاب می شود و هر کدام از الگوها سرعت و گشتاور مشخصی را برای موتور ایجاد می کنند. در این روش ولتاژ و فرکانس با یک شیب ثابت به مقدار تنظیم شده می رسند و کنترلی روی گشتاور موتور نداریم.

این روش بهترین گزینه برای کنترل بارهایی است که گشتاور متغیر دارند مثل پمپ و فن. بکارگیری الگوی V/F برای آنها بهترین انتخاب است و از بروز خطا در درایو جلوگیری می کند و راندمان موتور را افزایش می دهد.

کاربرد مد کنترلی V/F

  1. در کاربردهای فرکانس بالا که نیاز به گشتاور راه اندازی بالایی ندارند مثل ماشین آلات ریسندگی و اسپیندل موتورها
  2. از بین 3 مد کنترلی نامبرده، این روش تنها روشی است که اجازه می دهد چند موتور همزمان از طریق یک VFD کنترل شوند، به شرطی که روشن یا متوقف شدن موتورها همزمان باشد و از یک رفرنس سرعت پیروی کنند. اما در وکتور کنترل (مد کنترلی حلقه باز، مدل کنترلی حلقه بسته) این امکان وجود ندارد.

محدودیت های مد کنترلی :V/F

  1. هیچ فیدبکی از چرخش شفت موتور نداریم.
  2. گشتاور راه اندازی موتور به 150 درصد گشتاور نامی موتور در فرکانس 3 هرتز محدود می شود. اگر چه این گشتاور راه اندازی پایین می تواند یک نقطه ضعف در این روش باشد. اما برای بسیاری از کاربردهای گشتاور متغیر کافی است. در واقع، در هر کاربرد گشتاور متغیر مانند فن و پمپ، از روش کنترل V/F استفاده می شود.
  3. معمولا دقت تنظیم سرعت 2 تا 3 درصد حداکثر فرکانس نامی است، پس برای کاربردهایی با کنترل دقیق مناسب نیست.
  4. در این روش نسبت ولتاژ به فرکانس همیشه حفظ می شود. مثلا اگر ولتاژ 380 ولت باشد و فرکانس 50 هرتز، درصورتی که فرکانس را به 25 هرتز کاهش دهیم، ولتاژ نیز به همین نسبت کم می شود و به 190 ولت کاهش پیدا می کند. برای فرکانس های زیر 5 هرتز، ولتاژ بسیار کم می شود و در نتیجه گشتاور مناسبی برای بار تامین نشده و موتور زیر بار می ماند. در چنین مواقعی به راحتی می توان شفت موتور را با دست متوقف کرد.

در درایوهای جدید بلوک جبرانگر لغزش وجود دارد. این بلوک با تغییر بار، فرکانس مرجع را تغییر می دهد لذا سرعت موتور متناسب با بار تنظیم می شود و کنترل بار بهبود پیدا می کند.

مد کنترل برداری حلقه باز (SVC (Sensor less Vector Control

مد کنترلی SVC بدون سنسور علاوه بر این که دومین مد کنترلی رایج بعد از مد خطی می باشد اما نسبت به آن کاربرد کمتری دارد. در این روش، جریان مغناطیسی یا همان جریان تولید شده شار توسط ولتاژ اعمالی، اندازه گیری شده و ولتاژ خروجی بر این اساس تنظیم می شود. در روش قبلی ولتاژ بر اساس فرکانس مرجع تنظیم می شد.

در این مد کنترلی، به جای استفاده از درایو به عنوان تولید کننده ولتاژ و فرکانس در یک ست پوینت خاص، سعی می کنیم شار و گشتاور موتور را مستقیما کنترل کرده و آن کنترل را بطور مداوم مورد بازبینی قرار دهیم تا به نقطه تنظیم مورد نظر برسیم.

همانطور که از نام این مد کنترلی (Sensor less) مشخص است در این روش هیچ سنسور خارجی یا انکودری بر روی شفت موتور نصب نیست و مستقیما فیدبکی از دور موتور نداریم. درون اینورتر ترانس های اندازه گیری جریان (CT) وجود دارد و فیدبک جریانی موتور به این روش خوانده می شود. بنابراین اینورتر با توجه به بلوگ دیاگرام های موجود در سیستم خود و فیدبک جریانی گشتاور و شار مورد نیاز موتور را حدس زده و تامین می کند.

در واقع جریان وارد شده به اینورتر به دو بردار تقسیم می شود که یکی از این جریان ها معرف جریان مولد میدان مغناطیسی (شار) بوده و دیگری میزان گشتاور را تعیین می کند. با استفاده از این دو بردار، اینورتر، مقدار ولتاژ اعمالی به موتور را مشخص می کند. یعنی در این روش بر خلاف روش V/F ولتاژ ثابت در یک فرکانس مشخص روی اینورتر قرار نمی گیرد، بلکه ولتاژ اعمالی در حال تغییر می باشد (جهت جبران کاهش گشتاور).

با استفاده از این روش می توان برای گشتاور محدودیت اعمال نمود تا از اعمال گشتاور مخرب که باعث آسیب دیدن موتور و ماشین می شود، جلوگیری کرد. پس در این روش محاسبات برداری بوده و برخلاف روش قبل که اسکالر بود و فقط مقدار مهم است، در اینجا موقعیت، زاویه و مقدار مهم است. همچنین در این روش الکتروموتور امکان تولید 200 درصد گشتاور نامی خود را در فرکانس 0.3 هرتز دارد.

در مقایسه با مد V/F گشتاور راه اندازی بالاتر و کنترل دقیق تر سرعت در حدود 0.2 درصد حداکثر فرکانس نامی است و سرعت های بسیار کم در 0.1 هرتز را بدون کاهش گشتاور دارد.

نکته مهم در استفاده از مد کنترلی SVC

برای دستیابی به عملکرد بهینه موتور، در این روش درایو حتما باید Auto-Tuning انجام شود، تا پارامترهای موتور جهت انجام محاسبات و اندازه گیری های کنترلی بدست آید. پارامترهایی مثل مقاومت روتور، مقاومت استاتور، جریان بی باری، اندوکتانس مغناطیس شوندگی و غیره.

کاربرد مد کنترلی SVC

کاربری های سنگین و دارای گشتاور راه اندازی بالا که حرکت پیوسته و بدون لرزش موتور مد نظر است و در عین حال بحث موقعیت و کنترل پوزیشن مطرح نیست.

محدودیت مد کنترلی SVC

در این روش به دلیل اینکه نیاز است برای محاسبات برداری گشتاور و شار از جریان موتور فیدبک گرفته شود لذا امکان اتصال یک اینورتر به چندین موتور بصورت همزمان وجود ندارد و در حالت RUN فقط یک موتور می تواند به اینورتر وصل باشد.

مد کنترل برداری حلقه بسته (Close Loop Vector Control)

این مد کنترلی با نام های CVC ،VC یا وکتور سنسور دار شناخته می شود و همانند مد کنترلی حلقه باز است با این تفاوت که از انکودر در پشت موتور یا خط استفاده شده و فیدبک از موقعیت و سرعت شفت موتور در دسترس است و دقت در این مد کنترلی از مد های قبلی بیشتر و در صد خطا کم تر است.

در این حالت و با استفاده از انکودر تا 200 درصد گشتاور نامی در سرعت 0 در دسترس خواهد بود و در صورت پشتیبانی درایو از پوزیشن کنترل می توانیم مانند درایوهای سرو کنترل موقعیت داشته باشیم. در این حالت می توان مثل سروو موتور، در سرعت 0، مد SERVO ON را اجرا کرد و شفت موتور را قفل نگه داشت.

کاربرد مد کنترل برداری حلقه بسته

  1. از قابلیت نگه داشتن شفت در فرکانس صفر (قفل شفت)، می توان در جرثقیل ها، بالابرها و آسانسورها استفاده کرد.
  2. می توان از این مد برای سنکرون کردن چند موتور با دقت بالا استفاده کرد.
  3. در مد کنترل برداری حلقه بسته، امکان کنترل مستقیم گشتاور و انجام کارهایی مثل Tension Control در صنایع ریسندگی و دستگاه های وایندر، صنایع چاپ و بسته بندی و صنایع تولید کاغذ و وایندرهای کاغذ استفاده کرد.
  4. فیدبک انکودر امکان پاسخگویی به سرعت بیش از 50 هرتز را دارد و دارای بالاترین دامنه کنترل سرعت 1:1500 است یعنی در فرکانس 0.033 هرتز می تواند کار کند.

مزایای استفاده از اینورتر نسبت به روش راه اندازی مستقیم
  1. كاهش انرژی مصرفی و لذا كاهش هزینه برق، كاهش جریان راه اندازی و در نتیجه طولانی شدن عمر موتور، امكان تغییر سرعت موتور، امكان تغییر جهت حركت موتور، داشتن حفاظت در برابر اضافه بار، امكان كار موتور در شرایطی كه ولتاژ ورودی متغیر است، امكان كنترل از راه دور، ایجاد سرعت بیشتر از سرعت نامی موتور، برنامه ریزی كردن حركت.
  2. کاهش اختلالات در شبکه برق
  3. کاهش ضربه های مکانیکی
  4. طولانی شدن عمر مفید موتور
  5. امکان افزایش سرعت موتور تا 20 درصد سرعت نامی
  6. امکان کنترل سرعت و گشتاور موتور به صورت دقیق و کامل
  7. امکان تغییر جهت حرکت موتور
  8. امکان تغییر زمان صعود و نزول ACC & DCC از 0.1 تا 6000 ثانیه
  9. امکان کنترل نحوه استپ شدن موتور
  10. امکان داشتن اضافه بار (در حد توان موتور)
  11. راه اندازی نرم موتور بدون هیچگونه ضربه به قسمت های مكانیكی مثل كوپلینگ ها، گیربكس ها، تسمه ها، زنجیرها و غیره و در نتیجه افزایش طول عمر مفید موتور و سایر قسمت های مكانیكی را به دنبال خواهد داشت.
  12. حفاظت موتور در برابر اضافه بار، در این حالت چنانچه بار موتور از مقدار معمول مجاز بیشتر شود، اینورتر موتور را خاموش می نماید و به كاربر پیام اضافه بار نشان می دهد.
  13. جلوگیری از گرم كردن و در نهایت سوختن موتور در كابردهایی كه موتور به طور مداوم چپگرد و راستگرد یا خاموش می شود.
  14. در بسیاری از كاربردها به هنگام راه اندازی، موتور جریان بسیار بالایی از شبكه می كشد و موجب كاهش ولتاژ شبكه و ایجاد صدماتی به تاسیسات برق رسانی و سایر دستگاه ها می گردد. این جریان به 8 برابر جریان نامی موتور می رسد كه بسیار نا مطلوب می باشد.

چنانچه از اینورتر استفاده شود این اضافه جریان بسیار اندک خواهد شد (حداكثر 0.2 برابر) به عنوان مثال اگر یك موتور با جریان نامی 10 آمپر كار كند در هنگام راه اندازی این جریان به 80 آمپر می رسد و در صورت استفاده از اینورتر این جریان حداكثر به 12 آمپر می رسد.

کنترل گشتاور (Torque Control)

این مد کنترلی TC می تواند مقدار فرکانس را کنترل کند و برای کنترل گشتاور Winder (باز کننده ها) و Unwinder (جمع کننده ها) استفاده می شود و همچنین در برخی از موارد مثل ورق پلاستیک، سیم جمع کن ها، دستگاه های کششی و غیره که نیاز است گشتاور ثابت باشد کاربرد دارد.

مقایسه انواع روش های راه اندازی الکتروموتور سه فاز

روش های راه اندازی الکتروموتور سه فاز
مورد مستقیم ستاره مثلث اینورتر سافت استارت
لغزش تسمه ها و خوردگی بیرینگ ها بلی بلی (متوسط) خیر خیر
جریان راه اندازی بالا بلی خیر خیر خیر
خوردگی و شکستگی دنده گیربکس ها بلی بلی (راه اندازی زیر بار) خیر خیر
آسیب به محصول یا مواد در حین توقف بلی بلی خیر خیر
ضربه چکشی در سیستم لوله کشی در حین توقف بلی بلی بهترین راه حل محدود
ضربه به سیستم انتقال نیرو بلی بلی خیر خیر

نتیجه: استفاده از اینورتر بهترین روش برای راه اندازی و کنترل دور موتور های سه فاز است.

انواع اینورتر از لحاظ ولتاژ ورودی و خروجی

اینورتر ورودی تک فاز، خروجی تک فاز

اینورتر ورودی تک فاز، خروجی تک فاز

اینورتر ورودی تک فاز، خروجی سه فاز 220 ولت

اینورتر ورودی تک فاز، خروجی سه فاز 220 ولت

اینورتر سه فاز ورودی، خروجی سه فاز 380 ولت

اینورتر سه فاز ورودی، خروجی سه فاز 380 ولت

توجه: 99 درصد نیاز و استفاده صنعت کنترل دور موتور های سه فاز است، به این علت اینکه موتور های تک فاز در کیلووات های یکسان گرانتر از موتور های سه فاز هستند و علاوه بر نداشتن صرفه اقتصادی دارای معایبی هم هستند.

به همین دلیل عملا اینورتر های خروجی تک فاز خیلی کمتر و محدودتر موجود می شوند و مورد استفاده قرار نمی گیرند.

بررسی مشخصات اینورتر تک به سه

پلاک اینورتر تک فاز به سه فاز

پلاک اینورتر تک فاز به سه فاز

همانطور که زیر تصویر پلاک مشخص است، ورودی این اینورتر به صورت سه فاز 220 ولت و خروجی آن هم سه فاز 220 ولت است. استاندارد سه فاز 220 ولت در کشورهای اروپایی و یک سری کشورهای آسیایی وجود دارد، یعنی اختلاف پتانسیل خطی بین فاز ها 220 ولت است. اما این استاندارد در ایران وجود ندارد و بین فاز و نول در شبکه برق ایران 220 ولت اختلاف پتانسیل داریم. اختلاف پتانسیل سه فاز ایران 380 ولت است.

بنابراین زمانی که روی پلاک اینورتر یا دستگاهی ذکر شده سه فاز 220 ولت، در ایران باید با برق تک فاز راه اندازی شود.

توجه: در اینورتر های تک فاز به سه فاز برای راه اندازی دستگاه با برق تک فاز کافیست به پایه های R&S یا S&T یا R&T فاز و نول را متصل کنیم.

پایه های اینورتر

  • پایه های R,S,T: برق ورودی
  • پایه های U,V,W: اتصال به موتور
  • پایه های B1, B2, VDC+-: اتصال مقاومت و خط DC اینورتر

از اینورتر تک به سه برای راه اندازی موتور های آسنکرون سه فاز با پلاک 380/220 استفاده می کنیم.

توجه داشته باشید که برای راه اندازی موتور 380/220 با اینورتر تک به سه، سربندی موتور باید در حالت مثلث قرار گیرد. در غیر این صورت موتور به درستی و با نیرو کامل راه اندازی نمی شود.

اما برای راه اندازی این گونه موتور ها با برق مستقیم سربندی باید روی حالت ستاره قرار گیرد. در غیر این صورت موتور آسیب جدی می بیند.

بررسی مشخصات اینورتر سه به سه

پلاک اینورتر سه به سه

پلاک اینورتر سه به سه

از اینورتر سه به سه برای راه اندازی موتور های آسنکرون سه فاز با پلاک 660/380 استفاده می کنیم. توجه داشته باشید که برای راه اندازی موتور 660/380 با اینورتر، برای اینکه موتور با ماکزیمم توان خود کار کند باید سربندی موتور باید در حالت مثلث قرار گیرد. ولی اگر سربندی را روی حالت ستاره ببندید هم آسیبی به موتور وارد نمی شود بلکه موتور با یک سوم قدرت قبلی کار می کند. نکته بالا برای راه اندازی این گونه موتور ها با برق مستقیم هم صدق می کند.

نتیجه گیری مهم: موتور با پلاک 660/380 را به هیچ وجه نمی توان با اینورتر تک فاز به سه فاز راه اندازی کرد.

نکات مهم در انتخاب و خرید درایو فرکانس متغیر

قبل از بررسی و جستجو و انتخاب درایو های فرکانس متغیر، بهتر است اطلاعات اولیه ای از موتور داشته باشید. که این اطلاعات در پلاک هر موتور وجود دارد و باید هنگام انتخاب درایو VFD در نظر بگیرید.

  • توان خروجی (کیلووات یا اسب بخار): اولین معیاری که باید به آن توجه کنیم همخوانی توان درایو و موتور است، اگرچه دانستن جریان مصرفی FLA موتور مهمترین عامل انتخاب است، اما توان مصرفی موتور هم امکان جستجوی درایو متناسب با بار و کاربرد آن را به ما می دهد.
  • آمپر بار کامل (FLA): مهمترین و قابل اطمینان ترین روش برای انتخاب اینورتر، در نظر گرفتن جریان مصرفی ماکزیمم یا Full Load Amps موتور است. استفاده از FLA موتور به جای توان خروجی موتور روش مناسبی برای انتخاب VFD است. FLA موتور را با جریان نامی درایو مقایسه کنید و درایو را با جریان کمی بالاتر از جریان موتور انتخاب کنید. این موضوع برای بارهای گشتاور ثابت و بارهایی که به سختی راه اندازی می شود مهم است.
  • ولتاژ: ولتاژ موتور و ولتاژ درایو باید با ولتاژ محل کار شما مطابقت داشته باشد. برای ولتاژ سه فاز در ایران 380 ولت تا 690 ولت است. برای درایو های ورودی تک فاز باید به چند نکته توجه کرد، در موتور با توان 3 اسب و کمتر از درایو با ولتاژ ورودی تک فاز 230 ولت و جریان کمتر از 10 آمپر استفاده می کنیم و در توان های بالاتر از 3 اسب از درایو های سه فاز استفاده می کنیم. یک قاعده کلی برای محاسبه جریان در درایو تک فاز FLA استفاده از درایو با جریان نامی دو برابر جریان FLA موتور است. به عنوان مثال: اگر موتور شما یک موتور با توان 10 اسب و جریان بار کامل، 28 آمپر است، درایو باید با FLA یا جریان نامی، 56 آمپر و توان 20 اسب انتخاب شود.
  • سرعت و فرکانس: قانون کلی این است که نباید موتور در سرعتی کمتر از 20درصد حداکثر سرعت مجاز و همچنین بیشتر از 20درصد سرعت مجاز کار کند. زیرا این عمل باعث گرم شدن موتور و آسیب دیدن به موتور می شود.
  • نوع بار (گشتاور متغیر یا ثابت)
  • دامنه سرعت
  • مد کنترلی
  • ابعاد و اندازه

چرا از درایو فرکانس متغیر یا VFD استفاده می کنیم؟
  1. صرفه جویی مصرف انرژی و صرفه جویی در هزینه برق

در یک کاربری که نیاز به کار در سرعت کامل موتور نیست، می توان با کنترل دور موتور توسط یک درایو هزینه ها را کاهش داد. درایوهای VFD این امکان را به شما می دهند که سرعت موتور و تجهیزات متصل به آن را با میزان بار آن مطابقت داد. با توجه به آنکه الکتروموتور ها بیش از 60 درصد انرژی مصرفی در صنعت را برعهده دارند، نصب درایوها می تواند تا 70 درصد از مصرف انرژی بکاهد.

  1. افزایش تولید با کنترل دقیق فرآیند

با کارکرد موتور در موثرترین سرعت برای کاربردهای مورد نیاز شما، اشتباهات کمتری رخ می دهد و میزان تولیدات افزایش می یابد بنابراین درآمد شرکت شما بیشتر می شود. با نصب در کانوایر ها و تسمه ها شوک ناگهانی هنگام راه اندازی حذف می شود.

  1. افزایش طول عمر تجهیزات و کاهش نیاز به تعمیر و نگهداری

به دلیل کنترل بهینه VFD ها روی فرکانس و ولتاژ موتور، حفاظت بیشتری از موتور به هنگام اضافه بار، اضافه ولتاژ یا کم بودن ولتاژ و غیره را انجام می دهند. در هنگام راه اندازی موتور با VFD، موتور در معرض شوک قرار نمی گیرد و راه اندازی نرم می شود و تسمه ها و جعبه دنده ها دچار فرسایش نمی شوند.

تجهیزات جانبی اینورتر

تجهیزات جانبی اینورتر

جهت رعایت استاندارهای بین المللی و بهره وری بهتر از اینورترها، باید به صورت استاندارد نصب شوند و در صورت نیاز باید از لوازم جانبی آن هم استفاده کرد، که شامل موارد زیر می باشد:

  • چوک ورودی
  • چوک خروجی
  • فیلتر ورودی
  • فیلتر خروجی
  • مقاومت ترمز
  • یونیت یا چاپر ترمز

چوک ورودی

چوک یا راکتور ورودی در اینورتر (Line Reactor)، یکی از ملزومات جانبی درایو فرکانس متغیر VFD است.

چوک ها از یک بوبین سیم پیچی شده تشکیل شده اند که با عبور جریان از آن یک میدان مغناطیسی را بوجود می آورند. این میدان مغناطیسی افزایش جریان را محدود می کند، بنابراین هارمونیک ها را کاهش می دهد و از درایو در برابر امواج بلند و هارمونی های THDI و THDV محافظت می کند. نصب و انتخاب درست چوک می تواند سطح هارمونیک را 30 تا 50 درصد کاهش دهد.

دو نوع چوک ورودی (راکتور ورودی) در درایوهای فرکانس متغیر (VFD) استفاده می شود:

  • راکتورهای AC: هنگامی که یک چوک AC (راکتور AC) بین سیستم قدرت (برق ورودی) و درایو قرار می گیرد، به عنوان چوک ورودی AC شناخته می شود.
  • راکتورهای DC: هنگامی که یک چوک DC به DC Link درایو فرکانس متغیر جا داده شود، به عنوان چوک ورودی DC شناخته می شود. نصب چوک DC در اینورترهای بالای 15 کیلووات اجباری است.

از آنجایی که هر دو چوک ورودی AC و DC هارمونیک ها را کاهش می دهند، بهتر است از هر دو نوع استفاده کرد. با توجه به محل قرارگیری چوک های ورودی AC، از درایو فرکانس متغیر VFD حفاظت کاملی دارند.

چوک ورودی اینورتر

مزایای استفاده از چوک ورودی

  • جلوگیری از بوجود آمدن لغزش اضافه ولتاژ
  • بالا بردن قابلیت اطمینان
  • افزایش طول عمر درایو
  • بهبود دادن توان کل درایو
  • کاهش لغزش آزار دهنده

کاربرهای چوک AC

  • پمپ های نفت و گاز
  • میدان های آبیاری
  • تصفیه آب
  • HVAC
  • صنایع فولاد
  • خمیر / کاغذ
  • براده برداری
  • اکسترودر ها

چوک خروجی اینورتر

چوک یا راکتور خروجی اینورتر (Load Reactor) نامیده می شوند.بین خروجی درایو و موتور قرار می گیرند.

اینورتر و موتور با چوک ورودی و چوک خروجی

اینورتر و موتور با چوک ورودی و چوک خروجی

مزایای استفاده از چوک خروجی

  • کاهش دمای موتور
  • کاهش نویز، سر و صدای موتور
  • حفاظت از اینورتر در برابر اتصال کوتاه
  • در مواقعی که فاصله اینورتر و موتور طولانی است که باعث صدمه دیدن موتور می شود، از چوک خروجی استفاده می کنیم.
  • افزایش بازدهی موتور
  • افزایش طول عمر موتور
  • کاهش جریان نشتی
  • افزایش عمر عایق موتور

فیلتر EMC ورودی

فیلترهای ورودی EMC، انتقال نویز الکترومغناطیسی بین درایو و برق ورودی را کاهش می دهند. در مواردی که سطح فیلترینگ بالاتری نیاز باشد، می توان فیلتر EMC خارجی را به درایو با فیلتر یا بدون فیلتر داخلی اضافه کرد.

فیلتر EMC خروجی

این نوع فیلتر ها در خروجی درایوها برای افزایش طول عمر موتورها و محافظت از آنها در برابر خرابی عایق و ولتاژ برگشتی به موتور استفاده می شود. از این فیلترهای خروجی باید در کاربردهایی که فاصله بین موتور و درایو زیاد بوده و طول کابل بیشتر از 30 متر است، استفاده شود.

مقاومت ترمز

مقاومتی که به مدار واسط DC متصل می شود تا انرژی الکتریکی که از سمت موتور به اینورتر برای ترمز دینامیکی برگردانده شده را مصرف کند، مقاومت این انرژی موتور را جذب کرده و به صورت گرما تلف می کند و نهایتا باعث توقف موتور می شوند. به این مقاومت، مقاومت ترمز دینامیکی گفته می شود.

انواع مقاومت ترمز شامل موارد زیر است:

  • مقاومت ترمز سرامیکی

مقاومت ترمز سرامیکی اینورتر

  • مقاومت ترمز آلومینیومی

مقاومت ترمز آلومینیومی

مقدار اهم و توان مقاومت ترمز در منوال یا دفترچه راهنمای هر اینورتر وجود دارد، اما نکته قابل توجه این است که در توان های بالا اینورتر ها یونیت ترمز داخلی ندارند و علاوه بر مقاومت ترمز، یونیت ترمز هم باید تهیه شود.

کاربرد مقاومت ترمز

  • تاور کرین
  • جرثقیل
  • پله برقی
  • سانتریفیوژ
  • فن
  • نوار نقاله

و تجهیزاتی که نیاز به توقف و تغییر جهت گردش سریع دارند.

لیست خدمات قابل ارائه

گروه صنعتی فامکو، بزرگترین واردکننده و تامین کننده تجهیزات و محصولات برق و اتوماسیون صنعتی اعم از اینورتر، کنترل دور موتور، اینورتر هیوندای، اینورتر ال اس، اینورتر اشنایدر، اینورتر زیمنس، اینورتر ABB، اینورتر جفران، درایو پنتاکس، درایو سانترنو و درایو دلتا آمادگی خود را جهت ارائه پیشنهاد فنی و مالی، ارزی و ریالی، به مشتریان اعلام می نماید.

ارائه پیشنهاد مالی یا Financial Proposal

لیست قیمت اینورتر یا پیشنهاد مالی بنا به نوع درخواست مشتری در بازه های زمانی مختلفی برای مشتری ارسال می شود. در صورت روتین بودن درخواست، پیش فاکتور اینورتر درخواستی در کمتر از یک ساعت برای مشتری ارسال خواهد گردید. در صورتیکه اینورتر درخواستی خارج از عرف بازار بوده و نیاز به واردات آن از دیگر کشورها باشد از یک روز تا یک هفته زمان خواهد برد. مشتریان عزیز جهت دسترسی سریع تر می توانند به صفحه قیمت اینورتر رفته که قیمت انواع اینورتر در آن صفحه موجود می باشد.

ارائه پیشنهاد فنی یا Technical Proposal

پیشنهاد فنی بنا به درخواست مشتری جهت بررسی های فنی ارسال خواهد گردید که می تواند شامل مشخصات فنی اینورتر، ابعاد اینورتر، کاتالوگ اینورتر و کلیه مشخصات اینورتر که مورد نیاز مشتری است، می باشد. همچنان می توانید با رجوع به صفحه الکتروموتور مدنظر در سایت فامکو به برخی از مشخصات و ابعاد اینورتر دسترسی پیدا کنید.

مزایای اینورترها

  • کاهش هزینه ها و صرفه جویی در انرژی
  • بهبود عملکرد موتور
  • افزایش سرعت در موتور بیش از سرعت نامی
  • افزایش طول عمر موتور و قطعات مکانیکی و کاهش جریان
  • تغییر چپ گرد و راست گرد حرکت موتور بدون نیاز به کنتاکتور
  • روشن و خاموش شدن موتور بدون نیاز به برق
  • ایجاد محافظت در مقابل اضافه بار و ولتاژ ناگهانی در نتیجه جلوگیری از سوختن موتور
  • کنترل موتور و حذف دستگاه Soft Starter
  • گشتاور قابل تنظیم
  • نصب آسان

قیمت درایو صنعتی یا اینورتر صنعتی

قیمت درایو یا اینورتر صنعتی بستگی به نکات مختلفی از جمله کیلووات درایو یا اینورتر، تک فاز یا سه فاز بودن درایو، نوع کاربری سبک یا سنگین بودن درایو دارد. در انتخاب درایو یا اینورتر علاوه بر قیمت درایو حتما باید کارایی برند مورد نظر را در نظر گرفت وگرنه هر چقدر هم ارزان باشد توجیه مطلوب اقتصادی را نخواهد داشت. لذا برای انتخاب و گرفتن قیمت اینورتر با واحد فروش اینورتر و درایوهای صنعتی، هایپر صنعت فامکو تماس حاصل نمایید.

faq

اصطلاحات رایج اینورتر، درایو و VFD همگی به درایو فرکانس متغیر اشاره می کنند که امکان کنترل دور موتور را برای کاربر فراهم می سازد.

اینورتر در جهت کنترل طیف وسیعی از دستگاه ها از قبیل فن، پمپ، آسانسور، بالابر، نوار نقاله، کمپرسور، اکسترودر، دستگاه های CNC و غیره استفاده می گردد.

صرفه جویی در انرژی مصرفی و به تبع آن کاهش هزینه برق، كاهش جریان راه اندازی، کاهش استهلاک و افزایش طول عمر دستگاه و همچنین قابلیت راه اندازی الکتروموتورهای سه فاز از طریق برق تک فاز، از مزایای استفاده از درایو فرکانس متغیر به شمار می آید.

توجه به نوع سبک یا سنگین بودن کاربری، دقت در توان و جریان مورد نیاز و همچنین بررسی برق ورودی به اینورتر در جهت انتخاب نوع تک فاز یا سه فاز اینورتر، از مواردی است که در هنگام انتخاب و خرید اینورتر باید مورد توجه واقع گردد.

دیـــدگاه‌ها

شما هم درباره این کالا دیدگاه ثبت کنید.

captcha


امتیاز:

مهدی مشرف ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 22 خرداد 1403
سلام و خسته نباشید. یک موتور تک فاز مربوط به تسمه نقاله با مشخصات زیر با چه درایوی قابل راه اندازی است؟ VOLTS:DC180V R.P.M=4000RPM AMPS=5.2A HP=2HP ROTAT=CW. با تشکر. لطفا راهنمایی نمایید.
admin3@web24.ir
ارسال شده در : دوشنبه 18 تیر 1403
سلام جناب مشرف عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
رضائی ارسال شده در : شنبه 15 اردیبهشت 1403
عالی بود
عباس برنا ارسال شده در : شنبه 09 دی 1402
با سلام و احترام، می شه یه نتیجه گیری کلی از این همه مطالب داشته باشید و اعلام کنید تشکر.
admin3@web24.ir
ارسال شده در : دوشنبه 11 دی 1402
سلام و عرض ادب، با توجه به گستردگی مطالب و انواع متفاوت ژنراتور، متوجه منظور حضرتعالی از نتیجه گیری کلی نمی شویم. لطفا در صورت امکان کمی جزئی تر بفرمایید تا بتوانیم به صورت دقیق شما را راهنمایی کنیم.
ملکی ارسال شده در : چهارشنبه 19 مهر 1402
سلام، من دستگاه کره گیر دارم که اینورتر داره، آیا دستگاه دائم روی استندبای باشه بهتره یا فقط موقع استفاده روشن کنم؟ ساعتی 1 دقیقه باهاش کار می کنم.
مدیر سایت
ارسال شده در : دوشنبه 29 آبان 1402
سلام دوست عزیز، توصیه می شود هنگام استفاده روشن شود تا دائم تحت ولتاژ نباشد.
شاهین طاهری ارسال شده در : شنبه 15 مهر 1402
سلام، مطالب عالی و شفاف بود. بنده سرپرست یک کارگاه تولیدی هستم، کارگاه ما برق سه فاز نداره. برای کارگاه برق صنعتی نیاز داریم و می خواهم اینورتر تک فاز به سه فاز تهیه کنم. نیاز به راهنمایی فنی شما دارم.
مدیر سایت
ارسال شده در : دوشنبه 17 مهر 1402
سلام جناب طاهری عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت. لطفا در صورت امکان دلیل دادن کمترین امتیاز ممکن به محتوای این صفحه را نیز بفرمایید تا در صورت وجود هر گونه مشکل یا ایراد، اصلاح گردد.
مطلب حیدری ارسال شده در : یکشنبه 28 خرداد 1402
سلام، من یک پمپ آب 2 اینچ دارم. آیا از اینورتر با باطری ماشین می توان به جای برق شهری استفاده کرد؟
مدیر سایت
ارسال شده در : شنبه 03 تیر 1402
سلام جناب حیدری عزیز، خیر، این امکان وجود ندارد. لطفا در صورت امکان دلیل دادن امتیاز کم به محتوای این صفحه را نیز بفرمایید تا در صورت وجود هر گونه مشکل یا ایراد، اصلاح گردد.
محمد شانقی ارسال شده در : پنجشنبه 04 خرداد 1402
با درود فراوان خدمت شما عزیزان، بنده یک دستگاه سانتریفیوژ 2 اسب 9.2 کیلووات برای فست فود دارم. یک اینورتر برای کم و زیاد کردن سرعت می خواستم. لطفا قیمت را اعلام و راهنمایی کنید. با تشکر.
مدیر سایت
ارسال شده در : شنبه 06 خرداد 1402
سلام دوست عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی برای ارائه لیست قیمت و راهنمایی بیشتر با شما تماس خواهند گرفت.
امامی امین ارسال شده در : چهارشنبه 23 فروردین 1402
سلام، مطالب عالی و شفاف بود. بنده دبیر فنی برق هنرستان هستم. مدرسه ما برق سه فاز نداره. برای کارگاه برق صنعتی می خوام اینورتر تک فاز به سه فاز تهیه کنم، نیاز به راهنمایی فنی شما دارم.
مدیر سایت
ارسال شده در : یکشنبه 27 فروردین 1402
سلام دوست عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
مجید یوسفی ارسال شده در : یکشنبه 13 فروردین 1402
با عرض سلام و تشکر از اطلاعات مفید شما، لطفا مدل های اینورتر 12 به 220 را اعلام بفرمایید. سپاسگزارم.
مدیر سایت
ارسال شده در : دوشنبه 14 فروردین 1402
سلام جناب یوسفی عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
مجتبی موسوی ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 02 اسفند 1401
سلام، اطلاعات عالی بودند. ممنون. در مورد اینورتر در دستگاه های نقطه جوش جدید می تونید اطلاعات بدید؟ اصلا اینورتر در دستگاه نقطه جوش چکار می کنه؟
مدیر سایت
ارسال شده در : دوشنبه 15 اسفند 1401
سلام دوست عزیز، به دلیل نیاز به ارائه توضیحات کامل و طولانی برای پرسش حضرتعالی، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس گرفته و شما را به تفصیل راهنمایی می کنند.
غلامی ارسال شده در : دوشنبه 10 بهمن 1401
سلام، من یک اینورتر برای موتور 2 اسب 1400 دور لازم دارم. می شه قیمت بدید؟
مدیر سایت
ارسال شده در : چهارشنبه 26 بهمن 1401
سلام دوست عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی برای ارائه لیست قیمت و راهنمایی بیشتر با شما تماس خواهند گرفت.
امید ریگی ارسال شده در : یکشنبه 22 آبان 1401
سلام، دستتون درد نکنه. من برق خورشیدی دارم که با پمپ آب می کشم. بعضی وقتا چند تخته رو کم می کنم جریان برق کم می شه. چگونه باید اینویرتر را رو برق کم عیار کنم.
مدیر سایت
ارسال شده در : یکشنبه 22 آبان 1401
سلام دوست عزیز، با توجه به اینکه انرژی خورشیدی دارای ولتاژ DC می باشد، لازم است از اینورتر خورشیدی استفاده نمایید.
فرهادی ارسال شده در : شنبه 30 مهر 1401
سلام، ویلایی در شمال دارم که در زمان تعلیلی از آن استفاده می کنم. در همان زمان به علت هجوم مسافران با افت شدید توان برق مواجه شده که باعث می شود یخچال و کولر گازی کار نکند و گاها روشنایی هم قطع شود. اینورتر ها می توانند چاره باشند؟ آیا اینورتر در زمان افت توان به مدت چند ساعت می تواند جریان یکنواخت بدهد؟
مدیر سایت
ارسال شده در : یکشنبه 01 آبان 1401
سلام دوست عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
امید کمال زاده ارسال شده در : شنبه 17 اردیبهشت 1401
سلام، ممنون بابت اطلاعت خوب و دقیق شما.
مدیر سایت
ارسال شده در : شنبه 17 اردیبهشت 1401
سلام جناب کمال زاده عزیز، خوشحالیم بابت رضایت حضرتعالی از محتوای صفحه.
علی قاسمی ارسال شده در : شنبه 14 اسفند 1400
سلام، می خواهم با یک موتور سه فاز 3 اسب 2.2 کیلو وات 1500 دور و گشتاور نامی 14.9 نیوتن متر (با ولتاژ مثلث 220 ولت، ولتاژ ستاره 380 و جریان نامی حالت مثلث 8.9 آمپر) یک دستگاه تراش خانگی (برق تک فاز 220 ولت) بسازم. برای تغییر دور موتور از چه نوع اینورتر و با چه مشخصاتی استفاده کنم؟ اگر سرعت موتور را کاهش دهیم، اینورتر می تواند گشتاور موتور را جبران نماید؟ از راهنمایی شما متشکرم.
مدیر سایت
ارسال شده در : یکشنبه 15 اسفند 1400
سلام جناب قاسمی عزیز، به شما پیشنهاد می شود از یک یک اینورتر تک به تک پنتاکس برای دستگاه تراشکاری استفاده نمایید، که در اینصورت باید حتما یک رنج بالاتر، یعنی 3.7 کیلووات نیاز خواهد بود.
جواد ارسال شده در : یکشنبه 01 اسفند 1400
سلام، عالی بود. انشاءالله موفق باشید.
مدیر سایت
ارسال شده در : دوشنبه 02 اسفند 1400
سلام، ممنون از نظر دلگرم کننده شما و وقتی که در وبسایت ما گذاشتید.
کشتیبان ارسال شده در : یکشنبه 01 اسفند 1400
سلام، در صورت استفاده از درایو برای کنترل موتور مانند درایوهای ABB ACS، آیا باز هم نیاز به بانک خازنی داریم؟ ممنون.
مدیر سایت
ارسال شده در : چهارشنبه 04 اسفند 1400
سلام جناب کشتیبان عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
فردین محمدی ارسال شده در : پنجشنبه 21 بهمن 1400
سلام، ارادت محمدی هستم. معذرت لطف می کنید که فایل PDF این مطالب را بفرستید؟ بسیار عالیه. ممنونم.
مدیر سایت
ارسال شده در : شنبه 23 بهمن 1400
سلام جناب محمدی عزیز، فایل PDF این مطالب در دسترس نمی باشد. شما می توانید مطالب قرار گرفته در صفحه را به فایل ورد انتقال داده و سپس از فایل ورد خروجی PDF بگیرید.
علی برومند ارسال شده در : دوشنبه 20 دی 1400
سلام، در یک شرکت تولید لوله پلی اتیلن تعداد زیادی اینورتر داریم. بعضی مواقع چه به دلیل ساخت دستگاه جدید یا معیوب شدن نیاز به تعویض داریم. ممکنه جهت خرید راهنمایی گرفت ازتون؟
مدیر سایت
ارسال شده در : دوشنبه 20 دی 1400
سلام جناب برومند عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
علی نوبهاری ارسال شده در : چهارشنبه 08 دی 1400
سلام، خسته نباشید. واقعا مطالب خیلی خوب بود. دستتون درد نکنه. فقط چطوری می تونیم PDF این مطالب رو داشته باشیم؟
مدیر سایت
ارسال شده در : شنبه 11 دی 1400
سلام جناب نوبهاری عزیز، ممنون از نظر دلگرم کننده شما. فایل PDF اطلاعات فوق موجود نمی باشد. شما می توانید با کپی کردن مطالب و ذکر منبع، از آن استفاده نمایید.
گولانی
ارسال شده در : شنبه 18 دی 1400
سلام، می تونید همه را کپی کنید تو ورد و بعد یه خروجی PDF بگیرید.
علی نعمتی ارسال شده در : پنجشنبه 02 دی 1400
با عرض سلام و تشکر فراوان به خاطر مطالب جامع، علمی و کاربردی شما. دستگاهی دارم سه فاز که یه موتور هیدرولیکی با توان ۵.۵ کیلووات با ولتاژ حک شده ۳۸۰/۶۶۰ که دو تا المنت هم داره. می خوام با برق تک فاز کار کنم. بفرمایید که با درایو تک به سه فاز می شه با این دستگاه کار کرد؟ مشخصات درایو چی باشه بهتره؟ قیمت این درایو چنده؟
مدیر سایت
ارسال شده در : یکشنبه 05 دی 1400
سلام جناب نعمتی عزیز، بله، این امکان وجود دارد که از برق تک فاز استفاده شود. برای موتوری که برق سه فاز 380 دارد شما می بایست از یک مبدل تک به سه فاز و سپس از یک اینوتر سه به سه استفاده نمایید.
داریوش ارسال شده در : دوشنبه 15 آذر 1400
درود دو تا اینورتر سه فاز ls روی دو دستگاه مجزا سوخته البته بالای ده سال است مداوم در حال کار است فن آن هم سالم بوده خواستم بدانم که اینورتر هم مانند لامپ و سایر لوازم برقی عمر مفید و ساعت کارکرد دارد
مدیر سایت
ارسال شده در : دوشنبه 15 آذر 1400
سلام جناب داریوش عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
اکبر مشهدی پور ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 18 آبان 1400
با سلام و احترام و تشکر از مطالب جامع و عالی. بنده برای یک موتور سه فاز 3 اسب بخار 3000 دور که تمام وقت باید با دور ثابت 1500 کار کند، نیاز به یک اینورتر تک فاز به سه فاز دارم. لازم به ذکر است چون برق از ژنراتور 20 کیلووات تامین می شود، زیر بار کاهش ولتاژ داریم. لطفا در مورد نوع و مشخصات اینورتر مناسب راهنمایی بفرمایید. قبلا از مساعدت و همکاری جنابعالی بی نهایت سپاسگزارم.
مدیر سایت
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 18 آبان 1400
سلام جناب مشهری پور عزیز، یک اینوتر تک فاز به سه فاز LS سری IG5 یا برند پنتاکس مونتاژ ایران 2.2 کیلووات به شما پیشنهاد می شود.
علی یحیایی ارسال شده در : جمعه 19 شهریور 1400
سلام، بسیار عالی بود.
مدیر سایت
ارسال شده در : شنبه 20 شهریور 1400
سلام جناب یحیایی عزیز، ممنون از حسن نظر شما.
سید محمد حسین عظیمی ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 02 شهریور 1400
سلام، آیا می توانم با خرید اینورتر سه فاز در یک مرغداری با برق ۵۵ آمپر از مجموع دستگاه هایی با مصرف ۷۵ تا ۹۰ آمپر بدون مشکل استفاده کنم؟ هزینه آن چقدر است؟
مدیر سایت
ارسال شده در : چهارشنبه 03 شهریور 1400
سلام، دلیل اصلی استفاده از درایو فرکانس متغیر (اینورتر) کنترل دور موتور است. در خصوص سوال پرسیده شده توجه داشته باشید در یک مرغداری یا هر مجموعه دیگر، تعداد زیادی مصرف کننده وجود دارد که همه آنها موتور الکتریکی نیستند، مثل روشنایی ها. امکان نصب اینورتر برای مصرف کننده های غیر موتوری وجود ندارد و برای هر موتور الکتریکی نیز باید یک اینورتر جداگانه وجود داشته باشد. همکاران واحد مشاوره فنی برای راهنمایی بیشتر با شما تماس خواهند گرفت.
جمال جرفی ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 26 مرداد 1400
سلام، متن بسیار آموزنده و عالی ای بود. سپاسگزارم. به امید موفقیت روز افزون مجموعه.
مدیر سایت
ارسال شده در : شنبه 30 مرداد 1400
سلام، ممنون از حسن نظر شما.
مدیر سایت
ارسال شده در : شنبه 30 مرداد 1400
سلام، ممنون از حسن نظر شما.
مرتضی فرخ نژاد ارسال شده در : دوشنبه 14 تیر 1400
با سلام و عرض ادب، اینورتر ۱۲ ولت (باتری ماشین) به ۲۲۰ ولت شهری، برای درب کرکره ای پارکینگ می خوام. فکر کنم ۲۰۰۰ وات جواب بده با سویچینگ اتوماتیک، که برق رفت بیاد مدار و بالعکس. با تشکر.
مدیر سایت
ارسال شده در : دوشنبه 14 تیر 1400
سلام جناب فرخ نژاد عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
رضا نوروزی ارسال شده در : چهارشنبه 12 خرداد 1400
سلام، اینورتر ۱۲ وات به برق ۲۲۰ صنعتی که دستگاه جوش رو روشن کنه می خوام.
مدیر سایت
ارسال شده در : چهارشنبه 12 خرداد 1400
سلام جناب نوروزی عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت. لطفا در صورت امکان دلیل دادن کمترین امتیاز ممکن به این صفحه را نیز بفرمایید تا در صورت وجود هرگونه مشکل و یا ایراد، اصلاح گردد.
عباس بوجاری ارسال شده در : دوشنبه 10 خرداد 1400
سلام، نیاز به مشاوره فنی دارم. ممنون.
مدیر سایت
ارسال شده در : دوشنبه 10 خرداد 1400
سلام جناب بوجاری عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
اویس اژدری ارسال شده در : یکشنبه 05 اردیبهشت 1400
سلام، خسته نباشید. سوال دارم از خدمت شما. کدام اینورتر ورودی تک فاز یا باطری با خروجی سه فاز برای شناور سه اینچ توصیه می کنید؟ قیمت لطف کنید. احتیاج دارم شدید. ممنون می شم اگه سریع تر بشه.
مدیر سایت
ارسال شده در : دوشنبه 06 اردیبهشت 1400
سلام جناب اژدری عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
نورمحمد نوری زاده سامانلو ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 24 فروردین 1400
سلام، می خواستیم یه نمایندگی فروش و خدمات پس از فروش به ما عرضه کنید. ممنون از لطفتون.
مدیر سایت
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 24 فروردین 1400
سلام جناب نوری زاده عزیز، با عرض پوزش و متاسفانه در حال حاضر هیچ گونه نمایندگی و یا عاملیت فروش اعطا نمی گردد. نام حضرتعالی به لیست متقاضیان اضافه گردید و در صورت تغییر سیاست با شما تماس گرفته خواهد شد.
ابراهیم احمدی ارسال شده در : جمعه 06 فروردین 1400
با سلام و خسته نباشید، لباس شوی صنعتی گرفتم، اینورتر جارول روش نصب شده، در حالت خشک کن دور موتور کمه، نمی دونم چجوری تنظیمش کنم. دستکاری کردم در حالت چپ گرد راست گرد تغییر کرده دور موتور افزایش پیدا کرده، چجوری از اول تنظیم کنم؟
مدیر سایت
ارسال شده در : شنبه 07 فروردین 1400
سلام، همکاران واحد تعمیرات پس از تعطیلات نوروزی و در روز 14 فرورودین با شما تماس خواهند گرفت.
مصطفی جعفری ارسال شده در : دوشنبه 11 اسفند 1399
با سلام و خدا قوت، اینورترها هارمونیک سومی ایجاد می‌کنند چطور از بین برده میشه؟ یک الکتروموتور داشتیم که با درایو راه اندازی میشد وقتی میگیر می خاستیم بگیریم حتما ارت باید قطع میشد وگرنه میگر صفر نشون می داد این رو علتش رو نفهمیدیم.
مدیر سایت
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 12 اسفند 1399
سلام، همکاران واحد تعمیرات با شما تماس خواهند گرفت.
علی زراعتی ارسال شده در : دوشنبه 27 بهمن 1399
سلام و روز بخیر، اینورتر دارین که برق تک فاز و به سه فاز تبدیل کنه برای اره سه کاره نجاری؟
user1@web24.ir
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 28 بهمن 1399
سلام، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
داود غفوری ارسال شده در : پنجشنبه 16 بهمن 1399
سلام، یک دونه اینورتر ۱۰ کیلووات با ورودی تک فاز و خروجی سه فاز برای راه اندازی پمپ شناور نیاز دارم، لطفا راهنماییم کنین و هزینه اش چقدر میشه؟
مدیر سایت
ارسال شده در : شنبه 18 بهمن 1399
سلام، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
دهرمی ارسال شده در : یکشنبه 12 بهمن 1399
یک اینورتور برای راه اندازی یک دینام تک فاز یک اسب نیاز دارم لطفا راهنمایی کنید.
مدیر سایت
ارسال شده در : یکشنبه 12 بهمن 1399
سلام، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
احمد غلامی ارسال شده در : جمعه 03 بهمن 1399
سلام نیاز به دستگاه تبدیل برق 220 ولت متناوب به جریان DC هستم با حداکثر توان دی سی 6000 وات و خروجی 0 تا 30 ولت و 0 تا 200 آمپر و همچنین ولتاژ ورودی 220-240 VAC.
مدیر سایت
ارسال شده در : شنبه 04 بهمن 1399
سلام، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
منور واحدی ارسال شده در : پنجشنبه 29 آبان 1399
سلام، برای چاه آب از پمپ 7.5 کیلووات یا همان 10 اسب بخار 3 فاز استفاده میکنم، اما به دلیل غیر تعادل بودن فازها که گاهی ولتاژ یکا فاز بالا میرود و یکی پایین می آید، آیا اینورتر میتواند این تعادل را ایجاد کند؟ نیاز به راهنمایی دارم. تشکر
مدیر سایت
ارسال شده در : شنبه 01 آذر 1399
سلام، شماره موبایل وارد شده صحیح نیست، لطفا مجددا شماره خود را وارد نمایید.
علی موحدی ارسال شده در : چهارشنبه 30 مهر 1399
سلام، یک موتور ۴ اسب، ۳ کیلووات و ۲ موتور یک اسب ۱/۰۲ کیلووات، هر سه موتور سه فاز دارم روی دستگاه بلوکه زنی و همزمان با اینها یک موتور ۳ اسب ۲ خازن تکفاز هم روشن میشه که واسه دستگاه بتن هستش که میشه متناوب روشنشون کرد. برق محل کار هم تکفاز ۲۲۰ولت هستش در اوج مصرف حدوا ۱۹۰ آمپر هم میشه ممنون میشم راهنمائیم کنید.
مدیر سایت
ارسال شده در : پنجشنبه 01 آبان 1399
سلام، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
موسی رمضانی ارسال شده در : دوشنبه 28 مهر 1399
سلام وقت بخیر، یک دستگاه اینورتر 11 kw و یک دستگاه اینورتر 15 kw جهت راه اندازی الکتروپمپ شناور نیاز دارم. برندهای lnvertec و hyundi lsip5a مورد تایید کارفرما است. لطفا قیمت پیشنهادی هر سه برند فوق و همچنین برند پیشنهادی خودتان را اعلام بفرمایید. سپاس فراوان
مدیر سایت
ارسال شده در : دوشنبه 28 مهر 1399
سلام، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
مجید سروش نژاد ارسال شده در : جمعه 07 شهریور 1399
سلام اینورتر LS_sv_15lc5_1 چه قیمته؟
مدیر سایت
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 11 شهریور 1399
سلام، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
ابراهیمی(مدیر عامل شرکت قندیل پلاست) ارسال شده در : پنجشنبه 26 تیر 1399
با سلام، شرکت قندیل پلاست در نظر دارد تعداد 6 دستگاه اینورتر، 2 دستگاه 5.5 کیلو وات 2 دستگاه 3.7 کیلو وات و 2 دستگاه 0.75 تهیه نماید لذا خواهشمندم لیست قیمت ارسال بفرمایید. با تشکر
مدیر سایت
ارسال شده در : شنبه 28 تیر 1399
سلام، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.