روغن ترانس (روغن ترانسفورماتور)

7 کالا
نمایندگی فروش انواع روغن ترانسفورماتور بهران، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، سفارش، دریافت مشخصات فنی و دانلود کاتالوگ با واحد مشاوره فنی در ارتباط باشید.
نمایندگی فروش انواع روغن ترانس یا ترانسفورماتور نیناس (NYNAS)، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، سفارش، دریافت مشخصات فنی و دانلود کاتالوگ با واحد مشاوره فنی در ارتباط باشید.
قیمت :
22,000,000
تومان
تماس بگیرید
نمایندگی فروش انواع روغن ترانسفورماتور ایرانول (Iranol Transformator)، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، سفارش، دریافت مشخصات فنی و دانلود کاتالوگ با واحد مشاوره فنی در ارتباط باشید.
نمایندگی فروش انواع روغن ترانسفورماتور شل دایالا (Shell Diala)، استاندارد ها، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، دریافت مشخصات فنی و کاتالوگ با واحد مشاوره فنی تماس بگیرید.
قیمت :
19,500,000
تومان
تماس بگیرید
نمایندگی فروش انواع محصولات روغن ترانسفورماتور موبیل، موبیل اکت یا Mobilect 44 و 35 Mobilect، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، سفارش، دریافت مشخصات فنی و دانلود کاتالوگ با واحد مشاوره فنی در ارتباط باشید.
قیمت :
27,000,000
تومان
تماس بگیرید
نمایندگی فروش انواع روغن ترانسفورماتور توتال (Total)، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، دریافت مشخصات فنی و کاتالوگ با واحد مشاوره فنی تماس بگیرید.
قیمت :
22,000,000
تومان
تماس بگیرید
نمایندگی فروش انواع روغن ترانسفورماتور آوات، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، سفارش، دریافت مشخصات فنی و دانلود کاتالوگ با واحد مشاوره فنی در ارتباط باشید.
قیمت :
11,000,000
تومان
تماس بگیرید

روغن ترانسفورماتور (روغن ترانس) چیست؟

روغن ترانس یا روغن ترانسفورماتور، روغنی است که در دمای بالا پایدار است و از ویژگی های عایق الکتریکی عالی برخوردار است. در ترانسفورماتورهای پر از روغن، برخی از انواع خازنهای ولتاژ بالا، لامپ های فلورسنت و برخی از انواع سوئیچ ها و قطع کننده های ولتاژ بالا استفاده می شود. روغن ترانسفورماتور همچنین برای حفظ هسته و سیم پیچ ترانسفورماتور استفاده می شود.

یکی دیگر از خصوصیات مهم روغن عایق توانایی جلوگیری از اکسیداسیون عایق کاغذ ساخت سلولز است. روغن ترانسفورماتور به عنوان مانعی بین اکسیژن اتمسفر و سلولز عمل می کند و از تماس مستقیم و جلوگیری از اکسیداسیون جلوگیری می کنند. روغن ترانسفورماتور اغلب بر پایه روغن معدنی است، اما محبوبیت فرمولاسیون های جایگزین با مهندسی یا محیط زیست بهتر در حال افزایش است.

روغن ترانس (روغن ترانسفورماتور)

نحوه عملکرد روغن ترانسفورماتور (روغن ترانس)

ترانسفورماتور دستگاهی است که توان را از یک مدار به مدار دیگری انتقال می دهد و می تواند جریان را کم یا زیاد کند. ترانسفورماتورها در محفظه فلزی و محکم و روغن عایق مخصوص (روغن ترانس برق) قرار می گیرند. روغن ترانس یکی از اجزای اصلی ترانسفورماتور برق می باشد. از یک قرن پیش در صنعت برق استفاده شده است و در دمای بین 250 تا 300 درجه به جوش می آید. روغن ترانس بعد از تصفیه شامل هیدروکربن های مایع و کاملا خالص می باشد. روغن های پارافینی به دلیل افزایش ویسکوزیته و افت انتقال حرارت جایگزین روغن های نفتاتیک شده اند. اگر ویسکوزیته روغن ترانس پایین باشد، نقطه اشتعال روغن پایین می آید و باعث می شود خاصیت خنک کنندگی بهتری داشته باشد که در این صورت نقطه ریزش روغن پایین می آید. روغن ترانس برق به روغن های دما بالا معروف هستند. این روغن ها دارای پایداری شیمیایی، دی الکتریک بالا و همچنین دارای قابلیت بالای حرارت می باشند.

برای افزایش دوام روغن ترانس برق تصفیه فیزیکی و شیمیایی روی روغن انجام می گیرد. در تصفیه فیزیکی روغن ترانس در یک مدار بسته قرار می گیرد و توسط یک پمپ مکیده و گرم می شود و در نهایت روغن از یک فیلتر عبور می کند و ذرات معلق جذب می شود.در تصفیه شیمیایی علاوه بر تصفیه فیزیکی از یک خاک رنگبر هم عبور می دهند. یکی از عوامل مهم در حافظت از ترانس های برق تعویض به موقع و صحیح روغن ترانسفورماتوراست. از شرایط نگهداری روغن های ترانس برق می توان به فضای سر بسته و تمیز، جلوگیری از ایجاد رطوبت، جلوگیری از هر گونه ضربه و نگهداری در جای خنک اشاره نمود.

وظایف اصلی روغن ترانسفورماتور به عنوان یک روغن صنعتی، عایق بندی و خنک سازی یک ترانس است. بنابراین باید دارای قدرت دی الکتریک بالا، هدایت حرارتی و پایداری شیمیایی باشد و باید این خصوصیات را در مدت طولانی در دمای بالا نگه دارد.

عملکرد روغن ترانسفورماتور

مشخصات روغن ترانسفورماتور معمولی عبارتند از:

  • نقطه اشتعال 140 درجه سانتیگراد یا بیشتر
  • نقطه ریختن 40- درجه سانتیگراد یا پایین تر
  • ولتاژ شکست دی الکتریک 28 کیلوولت (RMS) یا بیشتر

برای بهبود خنک سازی ترانسفورماتورهای قدرت بزرگ، مخزن پر از روغن ممکن است رادیاتورهای خارجی داشته باشد که روغن از طریق آنها با همرفت طبیعی گردش می کند. ترانسفورماتورهای قدرت با ظرفیت هزار کیلو ولت آمپر ممکن است دارای فن های خنک کننده، پمپ های روغن و حتی مبدل های حرارتی روغن به آب باشند. ترانسفورماتورهای برق تحت فرایندهای خشک کردن طولانی مدت، با استفاده از خود گرمایش الکتریکی، استفاده از خلا یا هر دو برای اطمینان از آزاد شدن ترانسفورماتور بدون بخار آب قبل از معرفی روغن عایق، انجام می شوند. این کمک می کند تا از تشکیل قوس و خرابی های بعدی ناشی از بار جلوگیری شود. ترانسفورماتورهای پر از روغن با یک محافظ (مخزن روغن) ممکن است دارای رله ردیاب گاز باشند. این دستگاه های ایمنی تجمع گاز داخل ترانسفورماتور را به دلیل تخلیه قوس، گرم شدن بیش از حد یا قوس الکتریکی داخلی تشخیص می دهند. در صورت جمع شدن آهسته گاز، یا افزایش فشار سریع، این دستگاه ها می توانند یک قطع کننده مدار محافظ را قطع کرده و برق را از ترانسفورماتور خارج کنند. ترانسفورماتورهای بدون محافظ معمولاً به رله های فشار ناگهانی مجهز هستند.

روغن های عایق در ترانسفورماتورها دو نوع اصلی دارد:

  • روغن ترانسفورماتور مبتنی بر پارافین
  • روغن ترانسفورماتور مبتنی بر نفت

اکسیداسیون روغن نفتی نسبت به روغن پارافین راحت تر است. اما محصول اکسیداسیون (یعنی لجن) در روغن نفتی از لجن موجود در روغن پارافین محلول تر است. بنابراین لجن روغن پایه نفتی در ته ترانسفورماتور رسوب نمی کند. از این رو مانع گردش همرفت روغن نمی شود، به این معنی است که برای سیستم خنک کننده ترانسفورماتور مزاحمتی ایجاد نمی کند. اگرچه میزان روغن اکسیداسیون پارافین نسبت به روغن نفتی کمتر است، اما محصول اکسیداسیون (لجن) نامحلول است و در ته مخزن رسوب می کند. این لجن به عنوان انسداد سیستم خنک کننده ترانسفورماتور عمل می کند. روغن پایه پارافین به دلیل در دسترس بودن زیاد، هنوز هم معمولاً در بسیاری از کشورها (مانند هند) مورد استفاده قرار می گیرد.

روغن معدنی ترانسفورماتور چیست؟

روغن های معدنی هنوز به طور گسترده ای در صنعت مورد استفاده قرار می گیرند. روغن معدنی به طور کلی به عنوان روغن ترانسفورماتور موثر است، اما دارای معایبی است که یکی از آنها نقطه اشتعال نسبتاً کم آن در مقابل برخی گزینه ها است. اگر روغن معدنی در ترانسفورماتورنشت کند، به طور بالقوه می تواند آتش سوزی ایجاد کند. در کدهای آتش نشانی معمولاً لازم است که ترانسفورماتورهای داخل ساختمان از مایعات قابل اشتعال کمتری استفاده کنند یا از ترانسفورماتورهای نوع خشک و بدون روغن استفاده کنند. روغن معدنی نیز یک آلاینده محیطی است و خاصیت عایق بندی آن حتی به مقدار کم آب به سرعت تخریب می شود. به همین دلیل ترانسفورماتورها به خوبی مجهز هستند تا آب را در خارج از روغن نگه دارند.

روغن ترانسفورماتور

ویزگی های روغن ترانس برق

قبل از نام بردن خواص روغن ترانس برق باید به وظیفه این نوع روغن که یک سیال عایق و یک ماده انتقال دهنده حرارت است اشاره کرد.

  • روغن ترانس برق دارای نقطه اشتعال بالا می باشد.
  • یکی دیگر از خواص این روغن قابلیت انتقال حرارت بسیار خوب است.
  • مقاومت بالا
  • یکی از خواص بسیار مهم ویسکوزیته پایین است.
  • در درجه حرارت بالا میزان تغییرات خواص کم است.
  • روغن ترانس برق تمایل به اکسیداسیون و تشکیل لجن را دارد.

پارامترهای روغن ترانسفورماتور
  • خصوصیات شیمیایی: میزان رسوبات آب، اسیدیته روغن، مقدار لجن، میزان آب موجود در روغن
  • خصوصیات فیزیکی: ویسکوزیته (گرانروی)، نقطه اشتعال، کشش سطحی، نقطه ریزش
  • خصوصیات الکتریکی: مقاومت دی الکتریک، مقاومت خاص یا ویژه، ضریب اتلاف دی الکتریک، نارسانایی الکتریکی

خصوصیات شیمیایی روغن ترانسفورماتور
  • محتوای آب در روغن ترانسفورماتور

میزان رطوبت یا آب در روغن ترانسفورماتور بسیار نامطلوب است زیرا بر خصوصیات دی الکتریک روغن تأثیر منفی می گذارد. محتوای آب موجود در روغن همچنین بر عایق کاغذی هسته و سیم پیچ ترانس تأثیر می گذارد. کاغذ حداکثر مقدار آب را از روغن جذب می کند که بر خاصیت عایق کاغذ تأثیر می گذارد و همچنین عمر آن را کاهش می دهد. اما در یک ترانسفورماتور بارگیری شده، روغن داغتر می شود، از این رو حلالیت آب در روغن افزایش می یابد. در نتیجه، این کاغذ آب آزاد می کند و محتوای آب در روغن ترانسفورماتور را افزایش می دهد. بنابراین دمای روغن در زمان گرفتن نمونه برای آزمایش بسیار مهم است. در طی اکسیداسیون، اسیدهایی در روغن تشکیل می شوند که اسیدها باعث حل شدن آب در روغن می شوند. اسید همراه با آب باعث تجزیه بیشتر روغن تشکیل اسید و آب بیشتر می شود. این میزان تخریب روغن افزایش می یابد. ما مقدار آب موجود در روغن را به عنوان ppm (قطعات در هر میلیون واحد) اندازه می گیریم. محتوای آب در روغن طبق توصیه IS-335 (1993) حداکثر تا 50 ppm مجاز است. اندازه گیری دقیق محتوای آب در چنین سطوح کم به ابزار بسیار پیچیده ای مانند کولیومتری کارل فیشر تیتراتور نیاز دارد.

  • اسیدیته روغن ترانسفورماتور

روغن ترانسفورماتور اسیدی یک خاصیت مضر است. اگر روغن اسیدی شود، محتوای آب موجود در روغن بیشتر در روغن حل می شود. اسیدیته روغن خاصیت عایق بندی عایق کاغذ سیم پیچ را بدتر می کند. اسیدیته فرآیند اکسیداسیون در روغن را تسریع می کند. اسید همچنین شامل زنگ زدگی آهن در حضور رطوبت است. از آزمون اسیدیته روغن ترانسفورماتور می توان برای اندازه گیری ترکیبات اسیدی آلاینده ها استفاده کرد.

خصوصیات فیزیکی روغن ترانسفورماتور
  • کشش سطحی روغن ترانسفورماتور

کشش سطحی بین سطح آب و روغن راهی برای اندازه گیری نیروی مولکولی جذاب بین آب و روغن است. کشش سطحی دقیقاً برای تعیین وجود آلاینده های قطبی و محصولات پوسیدگی روغن مفید است. روغن جدید خوب به طور کلی کشش سطحی بالایی از خود نشان می دهد. آلاینده های اکسیداسیون روغن باعث کاهش IFT می شوند.

  • نقطه اشتعال روغن ترانسفورماتور

نقطه اشتعال روغن ترانسفورماتور دمایی است که روغن بخار کافی برای تولید مخلوط قابل اشتعال با هوا می دهد. این مخلوط باعث می شود که در شرایط استاندارد، شعله لحظه ایی ایجاد شود. از آنجا اهمیت دارد که احتمال خطر آتش سوزی در ترانس را مشخص می کند. بنابراین داشتن نقطه اشتعال بسیار زیاد روغن ترانسفورماتور مطلوب است. به طور کلی بیش از 140 درجه سانتیگراد است.

  • نقطه ریزش روغن ترانسفورماتور

این حداقل دمایی است که روغن در شرایط تست استاندارد شروع به جریان می کند. نقطه ریزش روغن ترانسفورماتور خاصیت ارزشمندی است که عمدتا در مکانهایی است که آب و هوا یخ زده است، اهمیت دارد. اگر دمای روغن به زیر نقطه ریزش برسد، روغن ترانسفورماتور جریان همرفت را متوقف کرده و باعث خنک شدن در ترانسفورماتور می شود. روغن پایه پارافین در مقایسه با روغن پایه نفتی از مقدار نقطه ریزش بالاتری برخوردار است.

  • ویسکوزیته روغن ترانسفورماتور

در چند کلمه، ویسکوزیته روغن ترانسفورماتور می توان گفت مقاومت در برابر جریان، در شرایط عادی است. مقاومت در برابر جریان روغن ترانسفورماتور به معنای انسداد گردش همرفت روغن در داخل ترانسفورماتور است. روغن خوب باید ویسکوزیته کمی داشته باشد تا مقاومت کمتری در برابر جریان معمولی روغن داشته باشد در نتیجه بر خنک سازی ترانسفورماتور تأثیری نداشته باشد. گرانروی کم روغن ترانسفورماتور ضروری است، اما به همان اندازه مهم است که ویسکوزیته روغن باید با کاهش دما تا حد ممکن افزایش یابد، چون در صورت کاهش دما، هر مایعی چسبناک تر می شود.

خصوصیات الکتریکی روغن ترانس

جلوگیری از جریان الکتریکی یکی از وظایف اصلی روغن تراسفورماتور است. مقاومت و ضریب دی الکتریک بالا باعث می شود که این وظیفه به خوبی اجرا شود.برای اینکه روغن در ولتاژ پاییندخاصیت عایق الکتریکی خود را از دست ندهد باید مقاومت الکتریکی بالایی داشته باشد.

  • مقاومت دی الکتریک

از مقاومت دی الکتریک روغن ترانس برق می توان ولتاژشکست روغن را نام برد. که این ولتاژ ولتاژی است که سبب تخلیه الکتریکی بین دو الکترود که در روغن غوطه ور هستند که فاصله بین الکترودها به اندازه استاندار می باشد. یکی از مهممترین تست های روغن تراسفورماتور تست ولتاژشکست می باشد.

  • مقاومت ویژه

یکی دیگر از ویژگی های روغن ترانسفورماتور مقاومت خاص روغن ترانس می باشد.مقاومت ویژه اندازه گیری مقاومت DC بین دو طرف مخالف یک بلوک 3 سانتی متری روغن است که واحد آن اهم – سانتی متر می باشد.اگر دما زیاد باشد مقاومت روغن کم می شود .مقاومت عایق روغن باید در دمای اتاق زیاد و در درجه حرارت بالا باید از مقدار مناسبی برخوردار باشد . به همین دلیل مقاومت ویژه روغن ترانس باید در دمای 27 درجه و همچنین دمای 97 درجه سانتی گراد اندازه گیری شود.

  • فاکتور تلفات دی الکتریک

فاکتور تلفات دی الکتریک را تانژانت دلتا ترانسفورماتور تعریف می کنند. که یکی از تست های آن، تعیین تانژانت دلتا ترانس می باشد و می توان گفت که یکی از شاخص های اندازه گیری ضریب قدرت عایقی سیم پیچ می باشد. اگر بخواهیم از اهداف تست تانژانت دلتا بگوییم تایید رفتار روغن ترانس پس از اشباع می باشد.

تست و آنالیز روغن ترانسفورماتور

روغن ترانسفورماتور برای اطمینان از اینکه مطابق با استانداردهای امروزی است، باید آزمایش شود. استانداردها و رویه های آزمایش با استانداردهای مختلف بین المللی تعریف می شوند و بیشتر آنها توسط ASTM تنظیم می شوند. آزمایش روغن شامل اندازه گیری ولتاژ خرابی و سایر خصوصیات شیمیایی و فیزیکی روغن، یا از طریق تجهیزات تست قابل حمل یا در آزمایشگاه است. از طریق آزمایش مناسب، طول عمر ترانس افزایش می یابد و نیاز به پرداخت هزینه جایگزینی کاهش می یابد.

آزمون های مهم در روغن ترانسفورماتور

  • اسیدیته
  • تانژانت دلتا
  • گوگرد خورنده
  • فورفورال
  • گاز های محلول در روغن
  • ولتاژ شکست
  • اندازه گیری مواد بازدارنده روغن
  • کشش سطحی

اکنون برخی از موارد بالا را به اختصار توضیح می دهیم:

تانژانت دلتا: یک نوع تست برای اندازه گیری ضریب اتلاف دی الکتریک که دارای چرخه کاملا خودکار است.

گوگرد خورنده: گوگرد موجود در روغن بايد در مراحل پالايش به کمتذین مقدار برسد. از آنجاييکه کاهش مقدار گوگرد به تکنولوژی بالایی نیاز دارد و به سختی امکان پذير است، همواره مقاديری از گوگرد در روغن باقی می ماند. وجود گوگرد بيشتر از حد استاندارد در روغن باعث خسارتهای زيادی می شود. با انجام تست در آزمايشگاه می توان مقدار گوگرد (سولفور) را کنترل کرد.که این آزمایش بر اساس استاندارد ASTM D4294 صورت می گیرد.

فورفورال: تست فورفورال یا تست طول عمر که به معنای اندازه گیری فوران در روغن ترانس می باشد و به عنوان موثرترین روش برای تخمین عمر عایق های ترانسفورماتور است که این تست به منظور عیب یابی وارزیابی وضعیت ترانسفورماتور انجام می شود.

استاندارد روغن ترانسفورماتور

استاندارد روغن ترانسفورماتور

  1. استاندارد روغن عایق معدنی مورد استفاده در دستگاه های الکتریکی (ASTM D3487)
  2. مقدار اسید (ASTM D66)
  3. ولتاژ خرابی دی الکتریک (ASTM D877)
  4. ضریب توان مایع (ASTM D924-08)
  5. کشش سطحی (ASTM D971)
  6. مقاومت ویژه (ASTM D1169)
  7. گوگرد خورنده (ASTM D1275)
  8. معاینه بصری (ASTM D1524)

مقدار روغن ترانسفورماتور

مقدار روغن ترانسفورماتور مصرفی در ترانس ها، بسته به توان ترانس از جدول زیر به دست می آید.

مقدار روغن ترانسفورماتور
توان ترانس حجم روغن (بشکه)
25 0.5
50 0.6
75 0.7
100 0.9
125 1
160 1.1
200 1.3
250 1.7
315 1.8
400 2.2
500 2.7
630 3.2
800 3.8
1000 4.3
1250 6.2
1600 7.3
2000 8

کاربرد روغن ترانس

  • برای خنک کاری انواع ترانسفورماتورهای برق، سوئیچ ها، خازن های ولتاژ بالا
  • عایق الکتریکی

faq

اگر ولتاژ بین 1 ولت تا 63 کیلوولت (63000 ولت) باشد از روغن ترانس کلاس یک و اگر بیش از 63 کیلوولت باشد، از روغن ترانس کلاس دو استفاده می شود.

روغن ترانسفورماتور به دلایل زیر آزمایش می شود:

  • تشخیص اینکه آیا فیلتراسیون نیاز است یا خیر 
  • مشخص کردن خصوصیات الکتریکی اساسی
  • تعیین اینکه روغن برای استفاده در آینده مناسب است یا خیر
  • با انجام مراحل آزمایش عمر قطعات افزایش یافته و در دراز مدت در هزینه ها صرفه جویی می شود.

اگر روغن ترانسفورماتور تازه باشد، همرنگ آب و اگر استفاده شده باشد، رنگی متمایل به زرد روشن، زرد تیره و قهوه ای می باشد.

دیـــدگاه‌ها

شما هم درباره این کالا دیدگاه ثبت کنید.

captcha


امتیاز:

جمال مسنن ارسال شده در : پنجشنبه 09 فروردین 1403
سلام، از مطالبی که ارائه فرمودید استفاده کردم تشکر می کنم علاقه مندم بدانم در کوئل ماشین از چه روغنی می توانم استفاده کنم قبلا از داروخانه پارافین خریده و ریختم الان بخار شده ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.
admin3@web24.ir
ارسال شده در : چهارشنبه 15 فروردین 1403
سلام جناب مسنن عزیز، سا نو مبارک. همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
یونس کریمی ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 17 بهمن 1402
سلام، آیا روغن ترانس را می شه در موتور ماشین استفاده کرد؟
admin3@web24.ir
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 17 بهمن 1402
سلام و عرض ادب، خیر. نمی توان از روغن ترانسفورماتور برای خودرو استفاده نمود.
عبدالله رحمان زاده ارسال شده در : جمعه 29 دی 1402
با سلام و عرض ارادت. بنده 4 لیر از روغن ترانس برق چاه عمیق برقی خودمون رو دارم. می خواستم بدونم که آیا می تونم از این روغن برای خودرو 405 استفاده کنم یا خیر؟ سپاس از اطلاع رسانی تون.
admin3@web24.ir
ارسال شده در : یکشنبه 15 بهمن 1402
سلام و عرض ادب، خیر. به هیچ عنوان این کار اصولی نیست و هر روغن کارایی مخصوص به خود را دارد.
محمود شکراله پور ارسال شده در : چهارشنبه 29 آذر 1402
سلام، وقت بخیر. روغن تعویض شده ترانسفورماتور رو کجا باید امحا کرد؟
مدیر سایت
ارسال شده در : یکشنبه 10 دی 1402
سلام جناب شکراله پور عزیز، شما می توانید به صورت حضوری از هایپر صنعت فامکو به نشانی تهران، کیلومتر 21 بزرگراه لشگری (جاده مخصوص کرج)، روبروی پالایشگاه نفت پارس، پلاک 12 دیدار کرده و کالای مورد نظر خود را خریداری نمایید. همکاران واحد مشاوره فنی برای راهنمایی بیشتر با شما تماس خواهند گرفت.
محمد قاسمی ارسال شده در : جمعه 19 اسفند 1401
سلام، سوال داشتم ازخدمتتون. حلال روغن ترانسفورماتور چیه؟ آخه یک مقدار از این روغن رو ماشینم ریخته اصلا پاک نمی شه.
مدیر سایت
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 23 اسفند 1401
سلام جناب قاسمی عزیز، از محصول موتور شور سطحی موتور استفاده نمایید.
مهدی ارسال شده در : دوشنبه 03 بهمن 1401
با عرض سلام، ممنون از اطلاعات خوبی که در مورد روغن ترانس در اختیار گذاشتید. برای خنک کردن ترانس 3000 ولت که فاصله دو الکترود آن 2 سانتیمتر است از چه نوع روغن ترانسی استفاده کنیم؟ ظرفیت گرمایی روغن های ترانس چند است؟ ممنون از لطف شما.
مدیر سایت
ارسال شده در : چهارشنبه 26 بهمن 1401
سلام دوست عزیز، استفاده از روغن ترانس کلاس 2 (ولتاژ بالا) برای شما توصیه می شود. همکاران واحد مشاوره فنی برای راهنمایی بیشتر با شما تماس خواهند گرفت.
عباس خانعلی زاده ارسال شده در : پنجشنبه 15 دی 1401
سلام، در صورت کم شدن سطح روغن ترانسی مورد استفاده، اگه تو حجم 50000 لیتر 1000 لیتر روغن دیگری تزریق بشه، مشکلی داره؟
مدیر سایت
ارسال شده در : شنبه 01 بهمن 1401
سلام جناب خانعلی زاده عزیز، در صورت کم شدن سطح روغن ترانس مورد استفاده، توصیه می شود مجددا از همان برند استفاده نمایید.
حسن مصطفی ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 15 آذر 1401
سلام، مقاله شما در مورد روغن ترانسفورماتور خواندم، خوب بود. ممنونم. فقط سوالی که من داشتم اگه دمای روغن بیشتر 60 درجه سانتیگراد باشه چه اتفاقی برای ترانسفورماتور می افته؟ در صورتی که تمام حفاظت های ترانس کار نکند.
مدیر سایت
ارسال شده در : یکشنبه 20 آذر 1401
سلام جناب مصطفی عزیز، نقطه اشتعال روغن ترانس بین 130 تا 150 درجه سانتیگراد است ولی دما نباید بیشتر از 80 درجه سانتیگراد باشد زیرا عمر ترانس را کم می کند و زمان تعویض روغن را کاهش می دهد. روغن ترانسفورماتور برای دستگاه ترانس استفاده می شود اما برای استفاده در دستگاه های دیگر با دمای بالاتر، روغن حرارتی تا دمای 320 درجه سانتیگراد کاربرد دارد.
پژمان ارسال شده در : جمعه 08 مهر 1401
سلام و عرض ادب. از روغن ترانس می شه برای دیگ دوجداره تقطیر استفاده کرد که شعله و حرارت رو به جداره داخلی انتقال بده؟ اگر می شه آیا از المنت برقی می شه برای حرارت دادن به روغن استفاده کرد؟
مدیر سایت
ارسال شده در : یکشنبه 10 مهر 1401
سلام دوست عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
منصور بختیاری ارسال شده در : چهارشنبه 30 شهریور 1401
سلام، روغن ترانسفورماتور برای استفاده ماشین سواری خوبه یا نه؟
مدیر سایت
ارسال شده در : چهارشنبه 30 شهریور 1401
سلام جناب بختیاری عزیز، معمولا روغن ترانسفورماتور برای ترانس مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از روغن موتوری برای اتومبیل توصیه می شود.
یونس گلناری ارسال شده در : دوشنبه 17 مرداد 1401
با عرض سلام و تشکر بخاطر اطلاعاتی که در اختیار همه قرار دادید. آیا برای جابجایی سرما هم می شه از روغن ترانس استفاده کرد؟ امیدوارم توانسته باشم منظورم رو برسونم.
مدیر سایت
ارسال شده در : پنجشنبه 20 مرداد 1401
سلام دوست عزیز، خیر، این امکان وجود ندارد. این نوع روغن برای موارد عایق الکتریسیته استفاده می شود که به آن دی الکتریک می گویند.
علی یلامی ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 04 مرداد 1401
سلام، از روغن ترانسفورماتور می شه بجای روغن 4GS کمپرسور کولر گازی استفاده کرد؟
مدیر سایت
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 04 مرداد 1401
سلام جناب یلامی عزیز، خیر، به دلیل ماهیت متفاوت این دو روغن، امکان استفاده از روغن ترانسفورماتور بجای روغن 4GS کمپرسور کولر گازی وجود ندارد.
امیر نظامی ارسال شده در : یکشنبه 30 آبان 1400
سلام، نیاز به نوع خاصی از روغن دارم برای سیم آلومینیومی.
مدیر سایت
ارسال شده در : یکشنبه 30 آبان 1400
سلام جناب نظامی عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.