پمپ اسلاری

2 کالا
نمایندگی فروش انواع پمپ اسلاری وارمن Warman، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، دریافت مشخصات فنی و کاتالوگ با واحد مشاوره فنی تماس بگیرید.
قیمت :
190,000,000
تومان
تماس بگیرید
نمایندگی فروش انواع پمپ اسلاری متسو Metso، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، دریافت مشخصات فنی و کاتالوگ با واحد مشاوره فنی تماس بگیرید.

پمپ اسلاری و انواع آن چیست؟

در زمینه پمپاژ اسلاری از انواع پمپ های خاص گرفته مانند اژکتورها گرفته تا پمپ های جابجایی مثبت استفاده می شود ولی در عمل معمول ترین پمپ در زمینه پمپاژ اسلاری پمپ سانتریفیوژ است. در پمپ اسلاری از نیروی گریز از مرکز برای ایجاد انرژی حرکتی به اسلاری استفاده می شود. لطفا جهت خرید پمپ اسلاری و یا اطلاع از آخرین قیمت پمپ های اسلاری با کارشناسان ما در شرکت تماس حاصل نمایید.

لیست قیمت پمپ اسلاری

مشخصات فنی انواع پمپ اسلاری

جنس بدنه پمپ های اسلاری غالبا از چدن ضد سایش و یا آلیاژ فلزی ضد سایش و همچنین می تواند از پلاستیک باشد. از پمپ های اسلاری برای جابجایی و انتقال مواد حاوی ذرات جامد استفاده می شود. یکی از کاربردهای مهم این پمپ استفاده در معادن و برای انتقال گل حفاری است که گاهی به این پمپ ها، پمپ انتقال گل هم گفته می شود. با توجه به اینکه پمپ های انتقال گل (اسلاری) غالبا با مواد ساینده در ارتباط هستند برای بالا محافظت و افزایش طول عمر قطعات در برابر سایش از پوشش های الاستومری یا لاستیکی استفاده می کنند از این جهت به آن پمپ ضد سایش یا پمپ لاینری نیز گفته می شود. پمپ های لاینری در صنایع کاشی و سرامیک برای انتقال دوغاب و سیال حاوی سیلیس و صنایع مشابه کاربرد بسیاری دارد.

اسلاری چیست؟

ترکیبی از سیال و ذرات جامد، اسلار می باشد و اسلار می تواند در دو نوع زیر باشد:

  • اسلار اشباع شده: معمولات از ذرات زبر و خشن تشکیل شده که تمایل به ایجاد مخلوط غیر یکنواخت دارند. این اسلاری خاصیت سایشی بالایی دارد.
  • اسلار اشباع نشده: معمولا از ذرات ریز و زبر و ساینده تشکیل شده اند، که تمایل به ایجاد مخلوط پایدار و یکنواختی دارند و باعث افزایش ویسیکوزیته سیال می شوند. این اسلاری دارای خاصیت سایشی کمتری می باشد.

خصوصیات اسلاری

  • سایش: سایش زمانی رخ می دهد که ذرات سفت و سخت روی سطح جامد، تحت فشار و حرکت قرار بگیرد که معمولا این پدیده در پمپ های اسلاری فقط در دو قسمت رخ می دهد: بین پروانه و بوش گلویی و بین محور چرخان و پکینگ ثابت
  • خوردگی فیزیکی: خوردگی فیزیکی نوعی از سایش است که در آن سطوح قطعات پمپ در تماس با ذرات جامد سیال از بین می رود. به طور کلی سه نوع خوردگی فیزیکی وجود دارد: بستر لغزان، برخورد تصادفی و برخورد جهت دار.
  • خوردگی شیمیایی: خوردگی شیمیایی انواع مختلفی دارد که شامل خوردگی یکنواخت، گالوانیک، ترک، چاله کنی، دانه ای، تنشی و خوردگی فیزیکی- شیمیایی می باشد که در پمپ های اسلاری محافظت در برابر خوردگی فیزیکی- شیمیایی اهمیت زیادی دارد. این خوردگی نتیجه سایش یک لایه اکسید می باشد روی سطوح پمپ که با سیال تماس مستقیم دارد تشکیل شده است.

نحوه انتخاب پمپ اسلاری

برای انتخاب پمپ های اسلاری فاکتورهای مختلفی مطرح می باشد لذا جهت انتخاب صحیحمپ اسلاری به فاکتورهای زیر دقت نمایید:

  • تعیین دبی
  • تعیین هد استاتیک
  • تعیین ضرایب اصلاح هد و بازده پمپ
  • تعیین قطر لوله
  • محاسبه اتلاف هد اصطکاکی
  • محاسبه هد دینامکی کل
  • سایز پروانه
  • آب بندی مناسب محور پمپ
  • انتخاب جنس بدنه جهت افزایش عمر پمپ
  • نوع ذرات معلق در سیال

قطعات موجود در پمپ ممکن است در اثر تماس با سیال دچار فرسودگی، سایش و خوردگی شوند. جهت به حداقل رساندن سایش پمپ می بایست در زمان انتخاب پمپ، سایز بزرگتری نسبت به پمپ آب معمولی انتخاب نمود تا سرعت سیال کاهش یابد. در پمپ اسلاری یاتاقان محور پمپ بسیار مستحکم تر می باشد و اصولا این محصول برای مصارف سخت و کارهای سنگین طراحی می شود.

انواع پمپ اسلاری

این نوع پمپ ها در دو نوع پمپ اسلاری سانتریفیوژ و پمپ اسلاری پریستالتیک به مشتریان ارائه می گردند.

انواع پمپ سانتریفیوژ اسلاری

نوع سانتریفیوژ این محصولات در انواع عمودی، افقی و شلنگی می باشند.

پمپ اسلاری افقی لاینر شده

پمپ افقی برای انتقال مواد با خواص شیمیایی، فیزیکی و سایشی استفاده می شود. از پمپ های ضد سایش برای انتقال مواد اسلاری حاوی ذرات ساینده مانند گل حفاری و کارهای سنگین استفاده می شود. پمپ های افقی لاینر شده، برای مقاومت در برابر سایش، اجزای داخلی پمپ را با پوشش الاستومری یا پلاستیک ضخیم محافظت می کنند که این پمپ ها با نام پمپ لاینری هم شناخته می شود.

پمپ سانتریفیوژ اسلاری افقی

ویژگی اصلی پمپ سانتریفیوژ اسلاری افقی

تمام قطعات سایشی از باکیفیت ترین فلزات، الاستومرها و مواد مقاوم در برابر خوردگی و سایش ساخته شده است. طراحی قوی به طوری که در نقاطی از پمپ که دارای سایش بالا است دارای ضخامت اضافی و دو برابر است.

پمپ های اسلاری عمودی

پمپ عمودی به صورت شافت و غلاف طراحی شده است. در پمپ های ضد سایش تمامی قطعاتی که در تماس مستقیم با سیال هستند از الاستومر و فلزهای سخت ساخته می شود تا در برابر مواد با خاصیت سایشی و خورندگی مقاوم باشد.

پمپ سانتریفیوژ اسلاری عمودی

ویژگی اصلی پمپ سانتریفیوژ اسلاری عمودی

  • نصب و راه اندازی آسان
  • قرارگیری یاتاقان و آب بند خارج حوضچه سیال
  • طراحی ساده جهت تعویض قطعات
  • استفاده از مواد مختلف مقاوم در برابر سایش و خوردگی برای قطعات
  • بلبرینگ مونتاژ شده با چیدمان آب بندی دوگانه برای جلوگیری از نفوذ دوغاب
  • تنوع در نوع پروانه

کاربرد پمپ اسلاری

پمپ اسلاری معمولا در صنایع معدنی کاربرد دارد و یا به عبارتی دیگر، در جاهایی که از سیستم جدایش خیس استفاده می کنند.

  • دفع بقایای سوخت فسیلی در نیروگاه ها

  • کارخانجات کود
  • انتقال ذغال سنگ
  • انتقال مواد معدنی
  • لایروبی کردن

اجزای پمپ اسلاری

اجزای اصلی به شرح زیر می باشد:

  1. پوسته پمپ
  2. پروانه
  3. محفظه یاتاقان
  4. شفت
  5. محفظه آب بندی

آب بند های مکانیکی

اجزاء پمپ اسلاری

پوسته پمپ

پوسته پمپ های اسلاری به دلیل مقاومت در برابر سایش به شکل نیمه حلزونی یا دایره ای شکل بوده که در نقطه آب شکن (Cut Water) دارای آزادی زیاد است. این پوسته در مقایسه با پوسته حلزونی راندمان پایین تری دارد.

پوسته پمپ اسلاری

پروانه

اصلی ترین قطعه دورانی بوده که به وسیله پره ها نیروی گریز از مرکز را به سیال انتقال داده و سیال را انتقال می دهد. پروانه پمپ اسلاری از نوع ساده (تک خمشه و تخت) و یا فرانسیس (لبه ورودی تا اندازه ای به سمت مرکز پروانه کشیده شده) می باشد. پروانه فرانسیس دارای راندمان بالا، عملکرد مکشی بهتر و طول عمر سایشی بیشتری دارد. دلیل مقاومت بالای این پروانه در برابر سایش، زاویه برخورد سیال با پروانه در ورودی است. پروانه ساده در بسیاری از موارد اسلاری، در برابر سایش مقاومت بهتری دارد. همچنین در زمانی که به پروانه الاستومری نیاز باشد، این پروانه مناسب تر است.

تعداد پره های پروانه، بسته به اندازه ذرات جامد موجود در اسلاری، بین 3 تا 6 عدد متغییر است. پروانه پمپ اسلاری سانتریفیوژ، بیشتر از نوع پروانه بسته بوده زیرا این پروانه ها راندمان بالاتری داشته و در قسمت لاینر جلویی کمتر دچار ساییدگی می شود. پروانه نیمه باز نیز بیشتر در پمپ های کوچک و موارد خاص استفاده می شود زیرا وجود ذرات جامد در این پمپ ها باعث ایجاد مشکل می شود. پروانه باز نیز می تواند برای پمپاژ کف استفاده شود.

از دیگر مشخصات پروانه پمپ اسلاری می توان به پره های کمکی در قسمت پشت و جلوی صفحه پروانه اشاره کرد که دارای وظایف زیر می باشد:

  • کاهش فشار در محفظه آب بند
  • جلوگیری از برگشت و چرخش مجدد سیال به مرکز پروانه
  • جلوگیری از ته نشین شدن و رسوب ذرات جامد بین فضای پروانه و پوسته

پروانه پمپ اسلاری

انواع آب بند

  • آب بند دینامیکی: یک آب بند خشک بوده و فقط زمانی که پمپ روشن و در حال چرخش باشد عمل می کند و هنگامی که پمپ خاموش باشد از یک آب بند ثانویه استفاده می شود. از انواع این آب بند ثانویه می توان به آب بند زبانه ای یا آب بند نوار گرافیتی روانکاری شده با گریس نام برد.
  • آب بند نوار گرافیتی (Gland Packing): این آب بند دارای تعدادی نوار آب بندی نرم و فشرده داخل محفظه شافت و یک بوش محافظ روی محور است.این آب بند به دلیل اصطکاک بالا به روانکاری و خنک کاری با سیال تمیز نیاز دارد تا از گرم شدن آن جلوگیری شود.
  • آب بند های مکانیکی: آببند مکانیکی از دو صفحه ثابت و متحرک تشکیل شده که تحت فشار مکانیکی و هیدرولیکی از انتشار سیال جلوگیری می کند و معمولا از سیلیکون کاربید A و تنگستن کاربید ساخته می شود.

متریال پمپ های اسلاری

برای انتخاب نوع متریال باید اندازه ذرات جامد، شکل و سختی ذرات جامد و خواص خوردگی سیال پمپ شونده در نظر گرفته شود.
انتخاب متریال برای لاینر پمپ و پروانه به دو دسته کلی تقسیم می شود:

الاستومرها

سه نوع الاستور به طور وسیع مورد استفاده قرار می گیرد که عبارت است از:

لاستیک طبیعی

  1. مقاومت در برابر سایش برای لاینرهای پوسته تا سایز ذرات جامد 1/2 اینچ، و لاینرهای پروانه تا سایز 1/4 اینچ.
  2. ممکن است توسط ذرات جامد بزرگتر یا ناخالصی آسیب ببیند .
  3. سرعت چرخش پروانه باید کمتر از 5400 فوت بر دقیقه باشد. تا از خرابی لاینر، ناشی از افزایش دما در لبه خارجی پروانه جلوگیری شود.
  4. نامناسب برای روغن، حلال و اسیدهای قوی
  5. برای دماهای بالای 170 درجه فارنهایت (77 درجه سانتی گراد) مناسب نیست.

پلی یورتان

در مواقعی که سرعت چرخش پروانه بیش از 5400 فوت بر دقیقه باشد و یا استفاده ار پروانه لاستیکی استاندارد غیر ممکن است از این مواد استفاده می شود.

اگر سیال حاوی ذرات جامد با لبه تیز باشد پلی یورتان نسبت به لاستیک طبیعی در برابر سایش مقاومت کمتری داشته و اگر ذرات جامد نرم باشد پلی یورتان نسبت به لاستیک طبیعی در برابر سایش مقاومت بیشتری دارد.

برای دماهای بالای 158 درجه فارنهایت (70 درجه سانتی گراد) و نیز محلول های اسیدی، آلکالین ها، کتون ها، استرها و نیترو هیدروکربن ها نیز نامناسب می باشد. در صورتی که مقاومت دمایی این مواد افزایش یابد، مقاومت به سایش آنها کاهش می یابد.

الاستومرهای مصنوعی

الاستومرهای مصنوعی، مانند نئوپرن، بوتیل هیپالون، وایتون نوع A و غیره می باشد. این مواد در کاربردهای شیمیایی مخصوص مقاومت به سایش پایین تری نسبت به لاستیک های طبیعی دارند. مقاومت شیمیایی بیشتری نسبت به لاستیک های طبیعی و پلی یورتان دارند. دماهای کاری بالاتری نسبت به پلاستیک طبیعی و پلی یورتان تحمل می کند.

آلیاژهای ریخته گری مقاوم در برابر خوردگی و سایش
کد متریال نام متریال نوع متریال
I-1 چدن  چدن خاکستری GG 25
I-2 چدن داکتیل چدن داکتیل GGG 40
I-3 Ni-Hard 1 چدن سفید مارتنزیتی
I- 4 Ni-Hard 4 چد ن سفید مارتنزیتی
I-5 Ni-Resist (Copper Free) چدن مقاوم به خوردگی
C-6 استیل ک رم دار 13 درصد استنلس  استیل مارتنزیتی
A-1 Cr-Ni-Mo Steel استیل ریختگی
A-8 استنلس  استیل 316 ا ستنلس استیل آستنیتی
R-1 Standard Liner Rubber لاستیک طبیعی
R-2 Nitrile Rubber لاستی ک مصنوعی
R-3 Neoprene الاستومر (CR)

در شرایطی که مواد اسلاری حاوی ذرات جامد زبر و یا ذراتی با لبه تیز و یا حالاتی که در آن، سرعت چرخش پروانه و دمای کارکرد، بالا مورد استفاده قرار می گیرد.

توضیحات متریال در پمپ اسلاری

متریال پمپ اسلاری
کد متریال توضیحات
I-1 چدن استاندارد
I-3 آلیاژ I-3 گرید داکتیل چدن خاکستری است و جایی استفاده می شود که خواص فیزیکی بالاتری و مقاومت به شوک بالاتری نسبت به I-1 مورد نیاز باشد.
I-4 آلیاژ I-4 یک چدن سفید مارتنزیتی است که عملکرد قابل قبولی در کاربردهایی با خوردگی فیزیکی متوسط و ضربات فیزیکی پایین دارد. این آلیاژ، اغلب طوری عملیات حرارتی می شود که تنش در آن آزاد شده و یا مقدار آستنیت باقی مانده در ماتریس آن کاهش می یابد. آلیاژ، به ضخامت مقطع حساس بوده و ترکیب شیمیایی آن، نیاز به تنظیم دارد تا از تشکیل فازهای ناخواسته جلوگیری شود.
I- 5 آلیاژ مقاوم به سای ش مارتنزیتی
I-6
C-6  
A-1 آلیاژ A-1 یک فولاد آلیاژی است که مقاومت به سایش متوسط و خواص مکانیکی بالایی دارد. این آلیاژ، برای ریختگی های بزرگ، جایی که چقرمگی، اهمیت اولیه دارد، مناسب است.
A-8  
R-1 R-1 یک لاستیک طبیعی نرم و سیاه بوده، و مقاومت به سایش و خوردگی فیزیکی بسیار عالی در اسلاری های با ذرات جامد نرم دارد.
R-2 الاستومر R-2 یک لاستیک طبیعی است که عموما در کاربردهای شامل چربی ها، روغن و واکس ها استفاده می شود. R-2 مقاومت به سایش متوسطی دا رد.
R-3 پلی کلروپرن (نئوپرن) یک الاستور مصنوغی با استحکام بالا است که خواص دینامیکی آن، تا اندازه کمی پایین تر از لاستیک طبیعی می باشد. این الاستومر، تاثیرات دمایی کمتری نسبت به لاستیک طبیعی دارد. این ماده نسبت به اوزون و فرسایش در برابر هوا، مقاومتی عالی داشته و مقاومت به روغن بسیار بالایی نیز دارد.

مزایای پمپ اسلاری

  • راندمان بالا
  • قابلیت نصب به صورت عمودی و افقی
  • تنوع بالای متریال
  • مقاومت بالا در برابر سایش و خوردگی
  • عمر بالا
  • قابلیت انتقال ذرات جامد زبر و خشن
  • دسترسی به فشار و دبی های بالا از ویژگی های پمپ های اسلاری می باشد.

لیست قیمت پمپ اسلاری

کلیه قیمت ها تغییر کرده است، لطفا جهت دسترسی به روز ترین لیست قیمت پمپ اسلاری با واحد فروش تماس حاصل نمایید یا به صفحه مربوطه مراجعه نمایید.

قیمت پمپ اسلاری
ردیف شرح
1 قیمت پمپ اسلاری وارمن
2 قیمت پمپ اسلاری متسو

faq

در زمینه پمپاژ اسلاری می توان از انواع پمپ های خاص، مانند اژکتور ها و پمپ های جابجایی مثبت استفاده کرد اما معمول ترین پمپ در زمینه پمپاژ اسلاری پمپ سانتریفیوژ است. بدین صورت که در پمپ اسلاری از نیروی گریز از مرکز برای ایجاد انرژی حرکتی به اسلاری استفاده می شود.

پمپ های اسلاری شامل دو نوع زیر می باشند:

  • پمپ اسلاری سانتریفیوژ
  • پمپ اسلاری پریستالتیک

دیـــدگاه‌ها

شما هم درباره این کالا دیدگاه ثبت کنید.

captcha


امتیاز:

حبیب رسولی ارسال شده در : یکشنبه 05 دی 1400
با سلام، یک پمپ با مشخصات ذکر شده می خواهیم. زمان تحویل یک ماه پس از ابلاغ سفارش و نصب و راه اندازی بر عهده تامین کننده است. زمان نصب اعلام خواهد گردید.
مدیر سایت
ارسال شده در : دوشنبه 06 دی 1400
سلام جناب رسولی عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
محمد مهدی عبدی ارسال شده در : یکشنبه 23 آبان 1400
سلام، لطفا برای پمپ اسلاری با کارکرد قابل قبول در صنعت سیلیس و فرآوری آن که در هر ساعت 350 متر مکعب پالپ سیلیس انتقال دهد لیست قیمت ارائه دهید. ممنونم.
مدیر سایت
ارسال شده در : یکشنبه 23 آبان 1400
سلام جناب عبدی عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی برای ارائه لیست قیمت با شما تماس خواهند گرفت.