خشک کن لباس صنعتی چیست؟
خشک کن صنعتی بعد از شستشوی البسه و منسوجات، با انجام عملیات آبگیری باعث خشک شدن صد در صد آنها می گردد. هایپر صنعت فامکو انواع دستگاه خشک کن لباس صنعتی را در ظرفیت ها و سیستم های گرمایش متفاوت عرضه می نماید.
در اکثر مواقع نیاز است که لباس های شسته شده به صورت فوری مورد استفاده مجدد قرار گیرند، در نتیجه بهترین و منطقی ترین راه، استفاده از دستگاه خشک کن خشکشویی صنعتی است که خشک کردن لباس توسط آن، بعد از مرحله شستشو انجام می پذیرد. خشک کن لباس صنعتی که از ماشین آلات و تجهیزات نظافتی صنعتی پرکاربرد بشمار می آید، به دلیل مجاورت دائم با رطوبت دارای طراحی بدنه ضد زنگ می باشد و در مدل های تمام استیل و نیمه استیل قابل ارائه است. معمولا سبد و درب انواع درایر لباس صنعتی از استیل ضد زنگ یا گالوانیزه ساخته می شود که هر دو جنس معرفی شده دارای مقاومت و دوام بالایی هستند.
انواع خشک کن لباس صنعتی
خشک کن های صنعتی لباس از لحاظ ایجاد حرارت به انواع مختلفی تقسیم می شوند که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
خشک کن لباس صنعتی بخاری
در طراحی خشک کن لباس بخاری صنعتی، از سیستم رادیات بخار استفاده شده است که علاوه بر کیفیت بسیار بالا، پارچه ها و لباس ها را بدون بو و کاملا مناسب با حرارت غیر مستقیم خشک می نماید. لازم به ذکر است که خشک کن لباس صنعتی با سیستم گرمایش بخاری، نیاز به دیگ بخار جهت تامین بخار مورد نیاز خود دارد.
خشک کن لباس صنعتی گازی
از متداول ترین انواع دستگاه خشک کن لباس صنعتی، استفاده از خشک کن لباس گازی است که علاوه بر قیمت مقرون به صرفه، دارای سریع ترین زمان ممکن برای خشک کردن لباس می باشد. لازم به ذکر است که استفاده از سیستم خشک کن لباس صنعتی گازی باعث خشکی بیش از اندازه تار و پود منسوجات شده و در مواقعی نیز به دلیل انتشار مستقیم حرارت، پارچه هایی مانند ملحفه های سفید در سیکل های تکراری دچار زرد شدگی می شوند.
خشک کن لباس صنعتی برقی
یکی از سریع ترین روش ها در خشک کردن البسه و ملحفه، استفاده از سیستم خشک کن لباس برقی است. خشک کن لباس صنعتی مدل برقی، قدرت و کیفیت بالایی در خشک کردن لباس ها دارد. با این وجود ولی به دلیل هزینه بالای برق و حساسیت در نگهداری آن، این دستگاه استفاده محدودی در صنعت دارد.
اجزای خشک کن لباس صنعتی
انواع خشک کن لباس صنعتی دارای اجزا و قسمت های مختلفی است که به ترتیب زیر معرفی می شوند:
- قسمت فوقانی: در این ناحیه گرمکن یا همان محفظه تولید حرارت و گرما قرار دارد.
- قسمت میانی: سبد یا همان درام دستگاه نصب در این بخش شده است.
- قسمت تحتانی در این بخش نیز پرزگیر و فن مکنده قرار می گیرد.
طرز استفاده خشک کن لباس صنعتی
لباس های خیس بعد از شستشو وارد دستگاه خشک کن لباس صنعتی شده و در مدت زمان بسیار کمتری خشک می گردند. بعد از اینکه آب البسه و منسوجات شسته شده به خوبی گرفته شد و فقط رطوبت داشت، آنها را در سبد دستگاه قرار می دهند. در قسمت فوقانی خشک کن توسط فن مکنده، هوای گرم تولید می شود و این هوای گرم به قسمت تحتانی دستگاه، جایی که لباس ها در سبد قرار دارند، هدایت می گردد. در نهایت لباس ها را خشک کرده و از دودکش پشتی دستگاه به فضای باز هدایت می شود. لباس ها و منسوجات شسته شده توسط توری، پرزگیری می شوند. استفاده از دستگاه خشک کن لباس صنعتی به میزان زیادی موجب صرفه جویی در زمان، انرژی و نیروی کار می گردد.
کاربرد دستگاه خشک کن لباس صنعتی
دستگاه خشک کن لباس صنعتی در بخش های زیر مورد استفاده قرار می گیرد:
- لاندری هتل ها
- بیمارستان ها
- مراکز تفریحی
- خشکشویی ها
نکات استفاده از خشک کن لباس صنعتی
نصب و راه اندازی خشک کن لباس صنعتی کار پیچیده و سختی نیست و با انجام چند مرحله می توان آن را انجام داد. این مراحل و نکات عبارتند از:
- ابتدا مکان نصب و قرارگیری دستگاه خشک کن صنعتی البسه را در واحد خود مشخص نموده و سپس اقدام به انتخاب و خرید آن نمایید.
- هنگام خرید به ظرفیت درایر صنعتی لباس توجه کنید. انتخاب این مورد بر حسب نیاز روزانه شما برای شستشوی البسه انجام می شود.
- به میزان مصرف انرژی دستگاه خشک کن صنعتی خشکشویی توجه کرده و از استفاده دستگاه بیشتر از ظرفیت مجاز تعریف شده اجتناب نمایید.
- از راه اندازی دستگاه برای حجم پایین البسه خودداری نمایید.
- سعی کنید در هر نوبت از خشک کردن البسه از لباس هایی که دارای بافت و جنس مشابه هستند استفاده کنید.
- اگر دودکش مناسب برای دستگاه خشک کن لباس صنعتی ندارید، هرگز از دستگاه استفاده نکنید. توجه داشته باشید که سیستم دودکش در داخل ساختمان نیز باید به گونه ای طراحی و ساخته شده باشد که مکش مناسبی ایجاد نماید و همه گازهای حاصل از احتراق را نیز به خارج از ساختمان منتقل کند.
- برای نصب و راه اندازی دستگاه حتما از افراد متخصص کمک بگیرید.
- مکان قرار گرفتن خشک کن باید مسطح باشد و حداقل فاصله استاندارد و مناسب دستگاه از دیواره های اطراف ۵۰ سانتی متر باشد.
- بسته به نوع خشک کن لباس (گازی، برقی، بخاری) باید آن را به منبع وصل کنید. یعنی اگر خشک کن برقی باشد، باید آن را به برق، مدل گازی را به گاز و مدل بخاری را با وصل شدن به دیگ بخار، را راه اندازی کنید.
- همچنین باید لوله دودکش پشت آن را چک کنید و مطمئن شوید مکش مناسبی دارد تا بخارهای تولید شده را به درستی به بیرون هدایت کند.
- دستگاه باید کمترین فاصله را با دودکش ساختمان داشته باشد.
- بعد از نصب خشک کن باید لباس ها را داخل آن بریزید و با چرخاندن تایمر و فشار دادن دکمه استارت، آن را روشن کنید تا شروع به کار کند.
- در پایین خشک کن یک دریچه وجود دارد که دارای پرزگیر می باشد و باید هر روز تمیز شود.
- در پایین رادیاتور خشک کن، یک تراپ نصب شده است، که گرمای لازم برای خشک کردن البسه را ایجاد می کند.
مزایای دستگاه خشک کن لباس صنعتی
- کاهش زمان خشک شدن البسه و ملحفه
- امکان استفاده مجدد از ملحفه و پتوهای شسته شده
- صرفه جویی در وقت و زمان
- عدم اختصاص فضای مجزا جهت پهن کردن البسه های شسته شده
- مصرف پایین انرژی
- عدم ایجاد چروک و مچالگی در البسه
- قابلیت ارائه در ظرفیت های مختلف
- طراحی مدرن، ارگونومیک و پیشرفته
- قابلیت تجهیز به پمپ حرارتی
- دارای بدنه تمام استیل و نیمه استیل مقاوم در برابر پوسیدگی و آسیب دیدگی
قیمت خشک کن لباس صنعتی
قیمت خشک کن لباس صنعتی با توجه به مدل، مواد اولیه و حجم دستگاه تعیین می شود. همچنین پارامترهایی نظیر برند و ظرفیت ورودی دستگاه نیز از عوامل تاثیر گذار در قیمت خشک کن خشکشویی صنعتی می باشند. اگر دستگاه خشک کن لباس صنعتی از نوع وارداتی باشد، قیمت ارز و نوسانات آن در قیمت نهایی محصول تاثیر بسزایی دارد. شما می توانید برای ثبت سفارش و دریافت اطلاعات دقیق تر با مشاوران ما در بخش فروش تماس بگیرید.
خشک کن لباس صنعتی دست دوم
هایپر صنعت فامکو ارائه دهنده انواع خشک کن لندری و خشک کن لباس صنعتی و بیمارستانی به صورت نو همراه با گارانتی معتبر بوده و به دلیل عدم اطمینان از سلامت دستگاه های کارکرده و ایجاد مشکلاتی همچون هزینه های بالای تعمیرات و ایجاد اختلال در کارکرد مابقی قطعات، توصیه می شود جهت اطمینان خاطر از خرید دستگاه خشک کن لباس صنعتی دست دوم اجتناب نمایید.
دیـــدگاهها
شما هم درباره این کالا دیدگاه ثبت کنید.
امتیاز: