شیر سماوری (پلاگ ولو)

2 کالا
نمایندگی فروش انواع شیر سماوری آدکو یا پلاگ ولو Audco، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، سفارش، دریافت مشخصات فنی و دانلود کاتالوگ با واحد مشاوره فنی در ارتباط باشید.
نمایندگی فروش انواع شیر سماوری تافلین، پلاگ ولو Tufline، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، سفارش، دریافت مشخصات فنی و دانلود کاتالوگ با واحد مشاوره فنی در ارتباط باشید.

پلاگ ولو (شیر سماوری) چیست؟

شیر سماوری که با نام های پلاگ ولو (پلاگین)، شیر مخروطی و شیر دو شاخه در بین صنعتگران شناخته می شود، یکی از شیرآلات مورد استفاده در خطوط لوله جهت قطع و وصل (باز و بستن) کردن جریان است. شیر های سماوری در فرآیند ها و سیستم های پر فشار نقش بسیار تاثیر گذاری را ایفا می کنند.

پلاگ ولو در دسته بندی شیرآلات، جزء شیر های قطع و وصل به شمار می رود و با استاندارد API 6D-API 599-BS5353 ساخته و بر اساس استاندارد API 6D نیز مورد تست قرار می گیرد.

انواع پلاگ ولو

انواع شیر سماوری یا پلاگ ولو قابل ارائه در هایپر صنعت فامکو عبارتند از:

انواع شیر سماوری از لحاظ ظاهر و بدنه

  • شیر سماوری استاندارد
  • شیر سماوری وارونه

انواع شیر سماوری از نظر پلاگ

  • پلاگ ولو با توپی استوانه ای
  • پلاگ ولو با توپی مخروطی

کاتالوگ شیر سماوری

لیست قیمت پلاگ ولو

بازدیدکننده محترم، در صورت بازدید این صفحه با موبایل، لطفا جهت رویت کامل جداول، زمانی که روی جداول هستید تصویر را به سمت چپ یا راست بکشید (برخی جداول به دلیل بزرگی ممکن است در صفحه نمایش شما به صورت کامل نمایش داده نشوند، همچنین می توانید موبایل خود را به صورت افقی بگیرید تا جداول را بهتر ببینید.).

ویژگی های شیر سماوری یا پلاگ ولو

یکی از ویژگی های مهم شیر پلاگ ولو، حجم دبی می باشد، زیرا نحوه محاسبه دبی به این شکل است که حجم دبی خروجی برابر است با حجم دبی ورودی منهای افت فشار ناشی از برخورد سیال به پلاگ. در پلاگ ولو به دلیل کم بودن افت فشار، حجم دبی ورودی و خروجی اختلاف کمی با هم دارند، به همین دلیل شیر سماوری یا شیر مخروطی قادر به ایجاد دبی مطلوبی خواهد بود. شایان ذکر است، شیر سماوری معمولا به صورت 2 پورت ورودی و خروجی (به اصطلاح به آن چهار وجهی یا چهار راهی نیز گفته می شود) تولید می گردد. ولی با توجه به نیاز، با چند پورت ورودی (چند راهی) جهت انحراف جریان مسیر نیز استفاده می شود.

شیر سماوری چیست؟

شیر سماوری یا شیر مخروطی از جمله شیر آلاتی به شمار می رود که برای قطع و وصل کردن جریان استفاده می شود، تنها تفاوت پلاگ ولو با سایر شیرآلات از نظر مجرابند است، مجرابند در این شیر به شکل استوانه ای یا مخروطی می باشد. شیر سماوری یا همان پلاگ ولو داری یک پلاگ (دیسک) می باشد که از دیسک استوانه ای که گاها مخروطی نیز می باشد، ساخته می شود.

شیر مخروطی یکی از انواع پر مصرف شیر در زمینه پایپینگ می باشد. طراحی بدنه شیر سماوری به گونه ای است که افت فشار بسیار کمی برای جریان سیال رخ می دهد و با چرخاندن عملگر، استم شیر سماوری، پلاگ آن را می چرخاند. این مکانیسم مشابه شیر های پروانه ای است که جهت باز و بسته شدن به ¼ گشتاور نیاز دارند به همین دلیل با چرخش 90 درجه پلاگ شیر سماوری، سیال از آن عبور می کند. شایان ذکر است در شیر های سماوری در هنگامی که پلاگ ولو در حالت باز باشد، به علت این که سیال بدون زاویه، در هنگام ورود به شیر سماوری، از پلاگ عبور می کند، کمترین افت فشار را خواهیم داشت.

انواع شیرهای سماوری
برندهای پلاگ ولو
شیر سماوری پترو ولو PETRO-VALVE شیر سماوری سی لاک C-LOK شیر سماوری کیتز KITZ
برند Petro Valve برند C-LOK برند KITZ
شیر سماوری سیم (Cim) شیر سماوری رینگو (Ringo) پلاگ ولو راکول
لوگوی سیم لوگوی رینگو لوگوی راکول (Rockwell)
شیر سماوری متسو (Metso) شیر سماوری پنت ایر (Pentair) پلاگ ولو ریموندی
لوگوی متسو لوگوی پنت ایر لوگوی ریموندی
پلاگ ولو آدکو شیر سماوری گداختار شیر سماوری تافلین
لوگوی آدکو لوگوی گداختار لوگو تافلین

بدنه شیر مخروطی همیشه به شکلی طراحی می شود که بتوان از مجرابند مخروطی یا استوانه ای استفاده کرد. مجرابند این شیر ها دارای یک سوراخ برای عبور جریان می باشد. با چرخاندن 90 درجه ای دسته، قسمت سوراخ شده مجرابند با ورودی و خروجی شیر در یک راستا قرار می گیرند و باعث باز شدن مسیر می شود. ظرفیت شیر های سماوری بستگی به قطر دهانه مجرابند دارد هرچه این قطر به قطر ورودی و خروجی شیر نزدیک باشد بازده این شیر بالا می رود. در سرویس های گازی، بازده این شیر نسبت به شیر توپی کمتر است که دلیل آن پایین بودن دقت تنظیم دبی، برای تنظیم جریان سیال است.

ویدیو نحوه عملکرد شیر سماوری

اجزاء اصلی شیر سماوری یا پلاگ ولو

اجزا شیر سماوری

بدنه شیر سماوری یا پلاگ ولو

شیر مخروطی بر اساس استاندارد API 6D-API 599-BS5353 ساخته شده و بر اساس استاندارد API 6D تست می شود. بدنه پلاگ ولو به گونه ای طراحی شده است که با چرخش 90 درجه پلاگ، سیال به راحتی عبور می کند البته در صورتی که شیر سماوری برای کنترل کردن سیال استفاده شود شیر دچار افت فشار و به مرور زمان آسیب می بیند. بدنه پلاگ ولو یا شیر مخروطی در سایز های پایین دو اینچ معمولا به صورت رزوه ای و در سایز های بالا به صورت فلنجی و در شرایطی که فشار بالاست معمولا به صورت جوشی با ساقه بلند و یا ساقه کوتاه تولید می شود همچنین سیت شیر مخروطی معمولا به صورت PTFE تفلونی می باشد.

بدنه شیر سماوری یا پلاگ ولو (Body Plug Valve)

پلاگ شیر سماوری

پلاگ شیر سماوری یا شیر مخروطی تاثیر بسزایی در عمر آن داشته و به شکل استوانه ای یا مخروطی می باشد همچنین port آن به چهار صورت زیر تولید می شود:

  • شیر مخروطی با پلاگ صد در صد تریم که در این حالت حجم دبی ورودی با حجم دبی خروجی تقریبا برابر است و پوشش دهی و پرداخت کاری پلاک صد در صد انجام می شود.
  • در شیر سماوری (پلاگ ولو) با 50 درصد تریم، حجم دبی خروجی ½ حجم ورودی و پوشش دهی و پرداخت کاری 50 درصد تولید می شود.
  • شیر سماوری با پلاگ 12 درصد تریم با حجم دبی خروجی تقریبا ¼ حجم ورودی می باشد و پرداخت و پوشش دهی سطحی آن 12 درصد کم تر از حالت های قبلی است،
  • شیر با پلاگ V port مشابه 50 درصد تریم می باشد.

در شکل زیر انواع Plug با Trim مختلف که برای انواع سیالات با توجه به خورندگی و نسبت ورودی و خروجی سیال می توان استفاده نمود، قابل مشاهده می باشد.

انواع پلاگ

پلاگ این گونه شیر ها در حالت کلی به دو نوع تقسیم می شوند:

  • پلاگ ولو با توپی استوانه ای

کاربرد اینگونه پلاگ با توجه به نوع آببندی پلاگ و بدنه می باشد و می تواند بوسیله یک ترکیب آببند کننده یا انبساط حجمی توپی و بدنه یا با ایجاد گوه ای در نشیمنگاه باشد.

پلاگ ولو با توپی استوانه ای

  • پلاگ ولو با توپی مخروطی

در این نوع پلاگ با توجه به جابجایی طولی، توپی مخروطی می تواند نشتی بوجود آمده در اثر سایش ذرات را برطرف کند و آب بندی مورد نیاز را انجام دهد، این عمل به دو صورت انجام می شود مورد اول بدین صورت است که پلاگ با قرار گیری روی نشیمنگاه بدنه، چرخش 90 درجه خود را انجام می دهد و در حالت دوم پلاگ در زمان چرخش از روی نشیمنگاه بلند شده و پس از انجام چرخش دوباره روی سطح بدنه قرار می گیرد.

پلاگ ولو با توپی مخروطی

انواع شیر سماوری (انواع پلاگ ولو) از لحاظ روغن کاری

در ادامه به شرح انواع شیر سماوری یا شیر مخروطی می پردازیم:

شیرهای سماوری که نیاز به روغن کاری (گریسکاری) دارند.

از این نوع شیر مخروطی در مواردی که تعداد دفعات باز و بسته کردن در خط بسیار است، یا رسوبات و مواد جامد در خط وجود دارد استفاده می شود. جنس بیشتر مواد مصرف شده در این مدل از شیرآلات، فلزی بوده به همین دلیل به طور معمول پدیده نشتی را خواهیم داشت، حال اگر فاصله ی میان قطعات را کاهش دهیم در نتیجه گشتاور بیشتری خواهیم داشت که باعث بروز سایش در قطعات داخلی شیر خواهد شد. برای برطرف کردن این معضل بر روی بدنه شیر و پلاگ آن شیار هایی ایجاد شده است که با تزریق گریس از قسمت بالایی شیر باعث روان کاری آن می شود و آببندی مطلوب را ایجاد می کند.

از جمله گریس هایی که برای شیر های سماوری با قابلیت تزریق گریس (Lubricated Plug Valve) استفاده می شود می توان به گریس های پایه سنتتیک، پایه حیوانی و پایه گیاهی اشاره کرد که بنا به تجربیات بدست آمده از خواص سطح بالای گریس های پایه سنتتیک (Synthetic Base) ثابت شده که به مراتب از دو نمونه گریس پایه حیوانی و پایه گیاهی بهتر بوده و استفاده از آن توصیه می شود.

دلیل این امر این است که می توان به راحتی نشیمن این شیر را با تزریق مواد روغنی به آن تعویض کرد. شیر های سماوری که نیاز به روغن کاری دارند از مزایای بسیاری برخوردارند از جمله سهولت در باز و بسته شدن، جلوگیری از اصطکاک میان قطعات، تعویض نشیمن شیر بدون آسیب رساندن به آن، جلوگیری از اکسیداسیون داخل شیر و جلو گیری از جام شدن مجرابند. بیشترین استفاده این شیر در صنعت گاز می باشد.

شیر سماوری که نیاز به روغن کاری دارد

شیرهای سماوری که نیاز به روغن کاری ندارند.

در این نوع شیر برای آب بندی مجرابند و بدنه از دو رینگ ثابت داخل بدنه که مجرابند بین آنها می چرخد استفاده می شود یا سطح بین بدنه و مجرابند را با مواد پلیمری می پوشانند که تماس فلز با فلز به وجود نیاید. در موارد بسیاری امکان روانکاری وجود ندارد به طور مثال در شرایطی که از شیرآلات در صنایع زیرزمینی استفاده می شوند یا در مناطق دور از دسترس که الزام به استفاده از این نوع شیرآلات وجود دارد. از مزایای دیگر شیرآلات مخروطی بدون نیاز به روغن این است که روغن روانکاری در معرض سیال قرار نمی گیرد که این مهم از بروز مشکلات در تجهیزات پایین دستی جلوگیری کرده و موجب شده بیشترین استفاده از این نوع شیر در خطوط سیالات حساس است. شیر پلاگ ولو می تواند با روکش تفلونی بر روی پلاگ به تنهایی یا یک لایه ی پوششی کامل در قسمت داخلی شیر باشد.

شیر سماوری بدون نیاز به روغن کاری

جدول روانکاری شیرآلات
تعداد بازو بست شیر در 30 روز تعداد دفعات روانکاری شیرآلات
1 الی 5 هر 90 روز
5 الی 10 هر 30 روز
10 الی 15 هر 14 روز
15 الی 30 هر 7 روز
30 به بالا روزانه

از مزیت های شیر های سماوری یا شیر مخروطی می توان به ارزان بودن آنها، باقی ماندن در وضعیت تنظیم شده خود و کنترل نمودن شیر برای اپراتور را نام برد.

شیر های سماوری با مجرابند استوانه ای کاربرد محدودتری نسبت به نوع مخروطی شکل آن دارند.

انواع شیر سماوری (انواع پلاگ ولو) از لحاظ شکل ظاهری

شیر سماوری استاندارد

شیر سماوری

پلاگ ولو معکوس چیست؟

قطعات بدنه شیر مخروطی در حالت استاندارد از بالا مونتاژ شده است، اگر قطعات شیر سماوری از پایین مونتاژ شود به آن شیر سماوری وارونه یا پلاگ ولو معکوس می گویند، که دلیل این نام گذاری این است که پلاگ به صورت برعکس قرار می گیرد و مطابق عکس از قسمت پایین دارای فلنج می باشند.

شیر سماوری یا پلاگ ولو

شیر سماوری استاندارد با توجه به میزان گشتاور و کلاس فشاری باید در کلاس فشار و سایز پایین مورد استفاده قرار بگیرد. پلاگ ولو معکوس یا سماوری وارونه را می توان در تمام سایز ها و تمام کلاس ها مورد استفاده قرار داد ولی به دلیل گران بودن استفاده از این شیر در سایز های پایین مقرون به صرفه می شود.

بال ولو و پلاگ ولو

شیر توپی و شیر سماوری از نظر نوع عملکرد نسبت به شیر های دیگر بسیار مشابه هستند، این درحالی است که هر کدام از این شیرآلات مزایای خاصی را شامل می شوند. به طور مثال برای بال ولو قابلیت نصب انواع عملگر های برقی، هیدرولیکی و پنوماتیکی می باشد این درحالیست که برای پلاگ ولو ها محدودیت داریم. شیر های توپی به واسطه وجود آببند پلیمری برای دمای بالا مناسب نیستند ولی پلاگ ولو برای دمای بالا و همچنین سیالاتی همچون روغن داغ مناسب می باشند و یکی از مواردی که مورد توجه قرار می گیرد قیمت پایین پلااگ ولو نسبت به بال ولو می باشد.

استاندارد شیر سماوری یا پلاگ ولو

شیر سماوری

استاندارد پلاگ ولو کلاس 150
DN NPS ابعاد (میلی متر)
الگوی دایره ای الگوی رگولار الگوی ونتوری مجرا کامل، پورت دایره ای
A B C A B C A B C A B C
PN20 (کلاس 150)
50 2 178 267 191 - - - - - - 267 - 279
65 ½2 191 305 203 - - - - - - 298 - 311
80 3 203 330 216 - - - - - - 343 - 356
100 4 229 356 241 - - - - - - 432 - 445
150 6 267 457 279 394 - 406 - - - 546 - 559
200 8 292 521 305 457 - 470 - - - 622 - 635
250 10 330 559 343 533 - 546 533 559 546 660 - 673
300 12 356 635 368 610 - 622 610 635 622 762 - 775
350 14 - - - - - - 686 686 699 - - -
400 16 - - - - - - 762 762 775 - - -
450 18 - - - - - - 864 864 876 - - -
500 20 - - - - - - 914 914 927 - - -
600 24 - - - - - - 1067 1067 1080 - - -

استاندارد پلاگ ولو کلاس 300
DN NPS ابعاد (میلی متر)
الگوی دایره ای ( Short) الگوی رگولار الگوی ونتوری مجرا کامل، پورت دایره ای
A B C A B C A B C A B C
PN50 (کلاس 300)
50 2 216 267 232 - - - - - - 283 283 298
65 ½2 241 305 257 - - - - - - 330 330 346
80 3 283 330 298 - - - - - - 387 387 403
100 4 305 356 321 - - - - -- 473 457 457
150 6 403 457 419 403 - 419 403 457 419 559 559 557
200 8 419 521 435 502 - 518 419 521 435 686 686 702
250 10 457 559 473 568 - 584 457 559 473 826 826 841
300 12 502 635 518 - - - 502 635 518 965 965 981
350 14 - - - - - - 762 762 778 - - -
400 16 - - - - - - 838 838 854 - - -
450 18 - - - 914 - 930 914 914 930 - - -
500 20 - - - 991 - 1010 991 914 1010 - - -
550 20 - - - 1092 - 1114 1092 1092 1114 - - -
600 24 - - - 1143 - 1165 1143 1143 1165 - - -
650 26 - - - 1245 - 1270 1245 1245 1270 - - -
700 28 - - - 1346 - 1372 1346 1346 1372 - - -
750 30 - - - 1397 - 1422 1397 1379 1422 - - -
800 32 - - - 1524 - 1553 1524 1524 1553 - - -
850 34 - - - 1626 - 1654 1626 1626 1654 - - -
900 36 - - - 1727 - 1756 1727 1727 1756 - - -

استاندارد پلاگ ولو کلاس 600
DN NPS ابعاد (میلی متر)
الگوی رگولار الگوی ونتوری مجرا کامل، پورت دایره ای
A B C A B C A B C
PN100 (کلاس 600)
50 2 292 292 295 - - - 330 - 333
65 ½2 330 330 333 - - - 381 - 384
80 3 356 356 259 - - 445 - 448
100 4 432 432 435 - - - 508 559 448
150 6 559 559 562 559 559 562 660 711 664
200 8 660 660 664 660 660 664 794 845 797
250 10 787 787 791 787 787 791 940 1016 943
300 12 - - 838 838 841 1067 1067 1070
350 14 - - - 889 889 892 - - -
400 16 - - - 991 991 994 - - -
450 18 - - - 1092 1092 1095 - - -
500 20 - - - 1194 1194 1200 - - -
550 22 - - - 1295 1295 1305 - - -
600 24 - - - 1397 1397 1407 - - -
650 26 - - - 1448 1448 1461 - - -
750 30 - - - 1031 1651 1664 - - -
800 32 - - - 1778 1778 1794 - - -
850 34 - - - 1930 1930 1946 - - -
900 36 - - - 1083 1083 2099 - - -

استاندارد پلاگ ولو کلاس 900
DN NPS ابعاد (میلی متر)
الگوی رگولار الگوی ونتوری مجرا کامل
A B C A B C A B C
PN150 (کلاس 900)
50 2 368 - 371 - - - 381 - 384
65 ½2 416 - 422 - - - 432 - 435
80 3 381 381 384 - - - 470 - 473
100 4 457 457 460 - - - 559 - 562
150 6 610 610 613 610 610 613 737 - 740
200 8 737 737 740 737 737 740 813 - 816
250 10 838 838 841 838 838 841 965 - 968
300 12 - - - 965 965 968 1118 - 1121

استاندارد پلاگ ولو کلاس 1500 و 2500
Mm اینچ تعادل فشار نوع استاندارد
ANSI 900 (PN150) ANSI 800 (PN100) ANSI 300 (PN50) ANSI 150 (PN20) ANSI 150 (PN200)
الگوی ونتوری الگوی رگولار الگوی دایره ای الگوی ونتوری الگوی رگولار الگوی دایره ای الگوی ونتوری الگوی رگولار الگوی دایره ای الگوی ونتوری الگوی رگولار الگوی دایره ای الگوی ونتوری الگوی رگولار الگوی دایره ای
25 1 * * * *
50 2 * * * * * * *
80 3 * * * * * *
100 4 * * * * * *
150 6 * * * * * * * *
200 8 * * * * * * *
250 10 * * * * * * * *
300 12 * * * * * * * * *
400 16 * * * *
450 18 * * * *
500 20 * * * *
600 24 * * * *
650 26 * * *
700 28 * * *
750 30 * * *
800 32 * * *

تعدادی از آلیاژ های شیر سماوری

برخی از آلیاژهای شیر سماوری یا پلاگ ولو چیست؟

  • ASTM A182 F11
  • ASTM A182 F22
  • ASTM A182 F347
  • ASTM A182 F91
  • ASTM A182 F304,304L
  • ASTM A182 F316,316L
  • ASTM A217 WC9
  • ASTM A217 C12A
  • ASTM A351 CF8,CF3
  • ASTM A351 CF8M,CF3M

رنج تولید شیر سماوری و کلاس کاری

شیر های سماوری یا شیر مخروطی از سایز ½ اینچ تا سایز 24 اینچ در کلاس های 150، 300، 600، 900، 1500 و 2500 تولید می شود. لازم به ذکر است در سایز های بالا و کلاس 2500 سفارش تولید، زمان بر می باشد.

کاربرد پلاگ ولو
  1. از پلاگ ولو برای خطوط گاز و سیستم های تحت فشار جهت عکس العمل باز و بست سریع استفاده می شود.
  2. ایستگاه تقویت فشار گاز
  3. از شیر سماوری برای فشار های خلاء بالا استفاده می شود.
  4. با توجه به مدل چند راهی ورودی (چند پورت) پلاگ ولو ها را می توان برای انحراف مسیر استفاده کرد.

مزایای شیر سماوری
  1. طول عمر این شیر آلات نسبت به دیگر شیر های قطع و وصل بیشتر می باشد.
  2. قیمت این شیر ها نسبت به شیر توپی با توجه به کاربرد سیالات خاص ارزان تر می باشد.
  3. سرعت عمل باز و بست این شیرآلات به دلیل ربعگرد بودن نسبت به شیرآلات قطع و وصلی دیگر بالاتر است.
  4. امکان تزریق مواد آببندی در شیر سماوری برای تجدید آببند کردن از قسمت بالایی شیر امکان پذیر است.
  5. یک تفاوت بال ولو و پلاگ ولو این است که این شیر نسبت به شیر توپی در دما های بالا مقاوم تر است.
  6. شیر سماوری با طراحی ساده و قطعات کمتر تولید می شود که تعمیر و نگهداری این شیر را راحت تر می کنند.
  7. می تواند در همان وضعیت که تنظیم می شود باقی بماند و به راحتی کار کند.
  8. وضعیت باز و بسته کردن شیر را اپراتور به راحتی می تواند کنترل کند.

لیست قیمت پلاگ ولو

کلیه قیمت ها بدون اطلاع قبلی قابل تغییر می باشد، لطفا جهت استعلام قیمت خرید با واحد فروش تماس حاصل نمایید.

تاریخ بروزرسانی: 1401/07/11

قیمت شیر سماوری
ردیف شرح قیمت به تومان
قیمت شیر سماوری برنجی
1 قیمت شیر سماوری برنجی ½ 130,000
2 قیمت شیر سماوری برنجی ¾ 170,000
3 قیمت شیر سماوری برنجی 1 240,000
4 قیمت شیر سماوری برنجی 1.5 450,000
5 قیمت شیر سماوری برنجی 2 تماس بگیرید
6 قیمت شیر سماوری برنجی 3 تماس بگیرید
قیمت شیر سماوری چدنی
7 قیمت پلاگ ولو چدنی ½ تماس بگیرید
8 قیمت پلاگ ولو چدنی ½ تماس بگیرید
9 قیمت پلاگ ولو چدنی 2 1,700,000
10 قیمت پلاگ ولو چدنی 2½ 2,150,000
11 قیمت پلاگ ولو چدنی 3 2,900,000
12 پلاگ ولو چدنی 4 3,300,000
13 پلاگ ولو چدنی 5 4,300,000
14 پلاگ ولو چدنی 6 4,750,000
15 پلاگ ولو چدنی 8 8,500,000
16 پلاگ ولو چدنی 10 13,000,000
17 پلاگ ولو چدنی 12 17,000,000
18 پلاگ ولو چدنی 14 تما س بگیرید
19 پلاگ ولو چدنی 16 تماس بگیرید
20 پلاگ ولو چدنی 18 تماس بگیرید
21 پلاگ ولو چدنی 20 تماس بگیرید
22 پلاگ ولو چدنی 24 تماس بگیرید
قیمت شیر سماوری فولادی کلاس 150
23 پلاگ ولو فولادی کلاس 150 سایز ½ تماس بگیرید
24 پلاگ ولو فولادی کلاس 150 سایز 1 تماس بگیرید
25 پلاگ ولو فولادی کلاس 150 سایز 2 850,000
26 پلاگ ولو فولادی کلاس 150 سایز 2½ 1,200,000
27 پلاگ ولو فولادی کلاس 150 سایز 3 1,600,000
28 پلاگ ولو فولادی کلاس 150 سایز 4 2,200,000
29 پلاگ ولو فولادی کلاس 150 سایز 5 4,000,000
30 پلاگ ولو فولادی کلاس 150 سایز 6 4,900,000
32 پلاگ ولو فولادی کلاس 150 سایز 8 9,000,000
33 پلاگ ولو فولادی کلاس 150 سایز 10 27,000,000
34 پلاگ ولو فولادی کلاس 150 سایز 12 50,000,000
35 پلاگ ولو فولادی کلاس 150 سایز 14 تماس بگیرید
36 پلاگ ولو فولادی کلاس 150 سایز 16 تماس بگیرید
37 پلاگ ولو فولادی کلاس 150 سایز 18 تماس بگیرید
38 پلاگ ولو فولادی کلاس 150 سایز 20 تماس بگیرید
39 پلاگ ولو فولادی کلاس 150 سایز 24 تماس بگیرید
قیمت شیر سماوری فولادی کلاس 300
40 شیر سماوری فولادی کلاس 300 سایز ½ تماس بگیرید
41 شیر سماوری فولادی کلاس 300 سایز 1 تماس بگیرید
42 شیر سماوری فولادی کلاس 300 سایز 2 تماس بگیرید
43 شیر سماوری فولادی کلاس 300 سایز 2½ تماس بگیرید
44 شیر سماوری فولادی کلاس 300 سایز 3 تماس بگیرید
45 شیر سماوری فولادی کلاس 300 سایز 4 تماس بگیرید
46 شیر سماوری فولادی کلاس 300 سایز 5 تماس بگیرید
47 شیر سماوری فولادی کلاس 300 سایز 6 تماس بگیرید
48 شیر سماوری فولادی کلاس 300 سایز 8 تماس بگیرید
49 شیر سماوری فولادی کلاس 300 سایز 10 تماس بگیرید
50 شیر سماوری فولادی کلاس 300 سایز 12 تماس بگیرید
51 شیر سماوری فولادی کلاس 300 سایز 14 تماس بگیرید
52 شیر سماوری فولادی کلاس 300 سایز 16 تماس بگیرید
53 شیر سماوری فولادی کلاس 300 سایز 18 تماس بگیرید
54 شیر سماوری فولادی کلاس 300 سایز 20 تماس بگیرید
55 شیر سماوری فولادی کلاس 300 سایز 24 تماس بگیرید

دیـــدگاه‌ها

شما هم درباره این کالا دیدگاه ثبت کنید.

captcha


امتیاز: