گیربکس صنعتی و کاربرد آن چیست؟
گیربکس صنعتی بزرگترین و سنگین ترین نوع گیربکس مورد استفاده در صنعت است که با استفاده از چرخدنده های هلیکالی قدرت تحمل فشار و انتقال نیرو گشتاور بسیار بالایی را دارد. این نوع گیربکس در صنایعی به کار می رود که گشتاور بسیار بالا (مانند صنایع فولاد یا عملیات اکستروژن) و تحمل بار شعاعی و محوری در لحظه نیاز است.
شما می توانید جهت کسب اطلاع بیشتر و سفارش این محصول با کارشناسان خبره ما تماس بگیرید.
فروش انواع گیربکس صنعتی
امروزه استفاده از موتور های الکتریکی نقش مهمی را در زندگی ما انسان ها چه در حوزه صنعت و چه در بخش خانگی ایفا می کند. اما همان گونه که می دانید موتورهای الکتریکی معمولاً سرعت چرخش بالا و قدرت پایینی دارند. این خاصیت موتورهای الکتریکی می تواند در خیلی از موارد نیازهای مصرف کننده را رفع نماید ولی در برخی از کاربردها، ممکن است قدرت بالاتر و سرعت چرخش پایین تری مورد نیاز باشد. در این مواقع نمی توان از موتورهای الکتریکی عادی استفاده نمود و باید قدرت و سرعت چرخش آنها را به نحوی تنظیم نمود. بهترین راه برای افزایش قدرت و کاهش سرعت چرخش موتورهای الکتریکی، استفاد از گیربکس می باشد.
گیربکس ها با توجه به نوع ظرفیت، توانایی و شکل ظاهری به انواع گوناگونی تبدیل شده اند. گیربکس صنعتی از بزرگترین و سنگین ترین نوع گیربکس مورد استفاده در صنعت است که با بهره گیری از چرخدنده های هلیکالی قدرت تحمل فشار و انتقال نیرو گشتاور بسیار بالایی را دارد. این نوع گیربکس در صنایعی که نیاز به گشتاور بسیار بالا همچون فولاد و یا صنایعی که از روش اکستروژن استفاده می کند و نیاز به گیربکسی برای تحمل بار شعاعی و محوری در لحظه را دارند مناسب است.
فیلم گیربکس صنعتی
انواع گیربکس صنعتی
این گیربکس ها با توجه به نسبت تبدیل و میزان گشتاور کاری به انواع زیر دسته بندی می شوند:
- گیربکس دو محور
- گیربکس سه محور
- گیربکس چهار محور
انواع چرخدنده در گیربکس های صنعتی عبارتند از:
- چرخدنده هلیکال یا ساده
- چرخدنده مخروطی
- چرخدنده جناغی
اجزاء گیربکس صنعتی
گیربکس های صنعتی سنگین شامل قطعاتی همچون پوسته، سیل و آب بندها، چرخدنده های ابتدایی، انتهایی و واسط، محورهای ورودی و خروجی، بیرینگ ها و در نمونه های خاص تر شامل یاتاقان بندی خروجی و سیستم گردش روغن می باشند.
برندهای گیربکس صنعتی
گیربکس های صنعتی توسط بسیاری از کمپانی های نعتبر تولید کننده گیربکس تولید می شوند، که از بین آنها می توان به کمپانی های زیمنس فلندر آلمان، هنسن پتنت، SEW ،Rossi ایتالیا، Brevini ایتالیا، Bauer آلمان، نورد آلمان، ایلماز ترکیه و چند کمپانی روسی و چینی دیگر اشاره کرد.
نحوه انتخاب گیربکس صنعتی
فاکتورهای مهم در انتخاب گیربکس های صنعتی عبارتند از گشتاور و یا توان مورد نیاز ، نسبت تبدیل مناسب و بار محوری و شعاعی روی شفت خروجی. علاوه بر این فاکتور ها، طریقه نصب، ابعاد و جانمایی، ساعات کاری در طول روز و غیره، عوامل دیگری هستند که در انتخاب گیربکس های صنعتی می توانند حائز اهمیت باشند.
مزایا و معایب گیربکس صنعتی
گیربکس های صنعتی با وجود شفت ورودی، قابلیت کوپل به همراه چرخ زنجیر، پولی و تسمه، و انواع الکتروموتورو و هیدروموتور را دارا می باشند، همچنین در برخی از گیربکس های صنعتی قابلیت اتصال الکتروموتور کمکی وجود داشته که همین امر، انجام تعمیرات در خط را برای کاربر فراهم می کند. همچنین از مزایای استفاده از گیربکس صنعتی می توان به دوام، استحکام بالا و قابلیت استفاده در کارهای سنگین اشاره نمود.
نحوه نصب گیربکس صنعتی
گیربکس های صنعتی در قسمت ورودی و خروجی دارای شفت بوده و جهت نصب به الکتروموتور و تجهیز باید روی شاسی نصب شوند. هنگام نصب گیربکس های صنعتی باید به الاین بودن گیربکس توجه نمود، به طوری که در گیربکس های صنعتی برای نصب پولی و تسمه و یا چرخ و زنجیر و یا کوپلینگ باید محورهای شفت کاملا موازی و با فاصله مناسب قرار بگیرند، همچنین بعد از نصب باید غلظت و میزان روغن گیربکس بررسی شده شده و دمای گیربکس هنگام کار کنترل شود.
نحوه عملکرد گیربکس صنعتی
گیربکس های صنعتی به منظور کاهش دور و افزایش گشتاور در صنایع مورد استفاده قرار می گیرند. برای مکان هایی که نیاز به گشتاور بالا است از گیربکس های صنعتی استفاده می شود که دارای تحمل گشتاور بالا و دورهای پایینی می باشند.
این سری از گیربکس ها دارای چرخ دنده های هلیکالی هستند که بر اساس دور خروجی دارای چند استیج و کاهش دور می باشند. در هر استیج دور خروجی با یک نسبت مشخص کاهش پیدا می کند و به استیج بعدی برای کاهش دور انتقال می یابد. گیربکس های صنعتی دارای مکانیزم ساده ای بوده و با توجه به ابعاد چرخ دنده ها دارای ابعاد مختلفی هستند و بر این اساس دارای تیپ های متفاوت با توان ورودی، دور و گشتاور خروجی مختلفی می باشند.
مشکلات و عیوب رایج در گیربکس های صنعتی و عوامل ایجاد آن
- صدای غیر عادی در گیربکس می تواند ناشی از مقدار کم روغن، خرابی خار و یا جای خار، وجود جرم خارجی، شل بودن با تراز نبودن محل نصب، ایراد در بیرینگ و چرخدنده ها باشد.
- لرزش غیر عادی در گیربکس می تواند ناشی از شل بودن اتصالات و کوپلینگ، شل بودن محل نصب گیربکس، وجود جرم خارجی و آسیب دیدگی بیرینگ و توان کم الکتروموتور باشد.
- دمای بالای گیربکس در صورت کم بودن مقدار و یا غلظت روغن گیربکس و یا توان بالای الکتروموتور اتفاق می افتد.
- نشت روغن در گیربکس نیز ناشی از میزان زیاد روغن، شل بودن یا خرابی درپوش و همچنین خرابی آب بندها می باشد.
کاربرد گیربکس صنعتی
گیربکس صنعتی به دلیل بزرگ بودن و قابلیت تحمل توان های بالا در ورودی گیربکس در صنایع سنگین همچون
- گیربکس صنایع فولاد
- گیربکس صنایع سیمان
- گیربکس صنایع نئوپان سازی
- صنعت روی گیربکس
- گیربکس صنایع پتروشیمی
- گیربکس صنایع مس
- گیربکس صنعت نورد فولاد
- گیربکس دستگاه های انتقال مواد در معادن
- گیربکس دستگاه های انتقال مواد کوره های ذوب
- گیربکس پرس های سنگین
- گیربکس چرثقیل های بزرگ جهت تامین گشتاور مورد نیاز پمپ های هیدرولیکی غول پیکر
- گیربکس انواع اسیاب های موجود در معادن روی و مس
- گیربکس آسیاب های بالمیل
برند های قابل ارائه گیربکس صنعتی
- گیربکس صنعتی چینی طرح روسی
- گیربکس صنعتی ایرانی طرح روسی
- گیربکس صنعتی فلندر
- گیربکس صنعتی ایلماز
- گیربکس صنعتی SEW
- گیربکس صنعتی گوموا
خدمات گروه صنعتی فامکو در زمینه گیربکس صنعتی
خدمات متنوعی در زمینه گیربکس های صنعتی به مشتریان ارائه می گردد، اعم از واردات گیربکس صنعتی و ارائه پروفورم، و ارائه فیمت گیربکس صنعتی به صورت ارزی، مشاوره در زمینه تعمیر گیربکس صنعتی، مشاوره در زمینه خرید و تامین گیربکس.
دیـــدگاهها
شما هم درباره این کالا دیدگاه ثبت کنید.
امتیاز: