موتور برق گازسوز (گازی)

4 کالا
نمایندگی فروش انواع موتور برق گازی گرین پاور (Green Power)، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، دریافت مشخصات فنی و دانلود کاتالوگ به این صفحه مراجعه نمایید، 48000049-021 صد و بیست خط
نمایندگی فروش انواع موتور برق گازسوز فیرمن یا موتور برق گازی Firman، مدل LO3391، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، سفارش، دریافت مشخصات فنی و دانلود کاتالوگ با واحد مشاوره فنی در ارتباط باشید.
قیمت :
12,000,000
تومان
تماس بگیرید
نمایندگی فروش انواع موتور برق دوگانه سوز Loncin، موتور برق گازی یا گاز سوز لانسین LC9000DAS، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، سفارش، دریافت مشخصات فنی و دانلود کاتالوگ با واحد مشاوره فنی در ارتباط باشید.
قیمت :
43,000,000
تومان
تماس بگیرید
موتور برق سه گانه سوز چمپیون، نمایندگی فروش انواع موتور برق گازسوز چمپیون 10000، 8000 و 9000 وات، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، سفارش، دریافت مشخصات فنی و دانلود کاتالوگ با واحد مشاوره فنی در ارتباط باشید.
قیمت :
84,000,000
تومان
تماس بگیرید

موتور برق گازسوز (گازی)

موتور برق گازسوز (گازی) چیست؟

موتور برق گازی یا موتور برق گاز سوز، یک از انواع موتور برق است که از لحاظ سوخت مصرفی نیاز به گاز شهری (CNG) و یا کپسول مایع (LPG) برای تامین برق اضطراری دارد. فرایند تولید برق در این نوع موتور ها با هماهنگی چند جز پیچیده که شامل موتور، آلترناتور، تابلو برق، کنترل برد و دیگر اجزا می باشد.

در ادامه به بررسی کامل این محصول ارائه شده توسط هایپر صنعت فامکو می پردازیم.

موتور برق گازسوز (گازی)

نحوه عملکرد موتور برق گازسوز

عملکرد و مکانیزم موتور های گازی مانند موتور های بنزینی است. یعنی مکانیزم عملکرد محفظه احتراق به وسیله شمع انجام می شود. این چرخه چهار زمانه مانند موتور بنزینی با مکش آغاز شده، هوا و سوخت وارد میکسر گاز می شود و بعد از متراکم شدن آن با بالا آمدن پیستون توسط جرقه شمع مشتعل می شود.

حرکت رفت و برگشت پیستون در موتور تبدیل به حرکت دورانی میل لنگ شده و در نهایت این حرکت دورانی جهت به حرکت در آوردن ژنراتور و تولید برق به کار می رود. همان طور که گفته شد نوع عملکرد موتور برق بنزینی با گازی یکی است فقط با این تفاوت که در موتور های بنزینی مخلوط سوخت (بنزین و اکسیژن) در کاربراتور ترکیب می شود ولی در موتور برق گاز سوز مخلوط سوخت و اکسیژن یا هوا در میکسر گاز انجام می گردد.

در این نوع از موتور ها طبق سوخت به کار گرفته شده که بر پایه گاز نیز می باشد، فقط کافی است موتور برق خود را توسط شیلنگ به لوله کشی گاز شهر یا کپسول گاز مایع وصل نمایید و در نتیجه یک مولد برق با سوختی ارزان و بدون آلایندگی محیطی خواهیم داشت.

عملکرد موتور برق گازسوز

  1. سنسور موقعیت دریچه گاز
  2. سنسور جریان هوا
  3. سنسور سرعت موتور
  4. سنسور ضربه
  5. سنسور دما
  6. سنسور اکسیژن 1
  7. سنسور اکسیژن 2
  8. کنترل جرقه

موتور برق گازی بی صدا

اکثر موتور برق ها، مانند موتور برق دیزلی دارای یک کاور عایق صدا یا همان کانوپی هستند. در موتور برق گازی به دلیل نوع سوخت، دارای صدای بسیار کمی می باشد و دیگر برای صدا نیاز به کانوپی یا اتاق سایلنت ندارند در واقع به موتور برق های گازسوز، موتور برق گازی بی صدا یا کم صدا هم گفته می شود.

انواع موتور برق گازی

توان خروجی موتور برق گازی

معمولا موتور برق های گازسوز دارای توان های پایینی هستند. توان این موتور برق ها از 800 وات شروع شده و نهایتا تا 10 کیلو وات نیز باشند. توان های بالاتر موتور برق گازسوز به اصطلاح به آنها ژنراتور گازی بیان می شوند.

تفاوت موتور برق گازی با موتور برق بنزینی
  1. میکسر هوا و سوخت (mixer)
    • مخلوط کردن گاز و هوا در ورودی کاربراتور در موتور های گازسوز وظیفه میکسر می باشد.
    • طراحی قطر میکسر مطابق قطر دهانه ورودی کاربراتور یا مانیفولد هوا ساخته می شود. قطر دهانه میکسر تاثیر زیادی در میزان گازی که مکیده می شود دارد.
    • اگر دهانه ورودی میکسر تنگ تر شود، موتور از توان و شتاب خوبی برخوردار خواهد بود در نتیجه هر چه طراحی دهانه ورودی میکسر دقیق تر باشد میکسر وظیفه خود را که تامین مخلوط یک نواخت گاز و هوا نیز است را به خوبی انجام می دهد.
  2. رگلاتور (Regulator)
    • سوخت مورد نیاز موتور و فشار سوخت توسط ریگلاتور بررسی می شود. در واقع ریگلاتور گاز وظیفه تنظیم فشار گاز خروجی را بر عهده دارد.
    • ریگلاتور میزان فشار ورودی گاز را بررسی کرده و با توجه به فشار مورد نیاز سوخت، موتور هم فشار خروجی را کم و زیاد می کند.
    • در واقع اگر ریگلاتور در موتورهای گازی نباشد و یا کار خود را به خوبی انجام ندهد سوخت مورد نیاز موتور به خوبی تامین نمی شود و یا باعث آسیب به موتور با فشار بیش از حد می شود. وظیفه اصلی ریگلاتور گاز تنظیم فشار خروجی با توجه به میزان فشار ورودی کنترل می کند که موجب عملکرد بهتر می شود.

موتور برق گازی مناسب

هنگام خرید موتور برق گازسوز یکی از مواردی که دارای اهمیت بالایی هست، توان خروجی دستگاه است. این موضوع از آن جهت مهم هست که شما باید بدانید در هنگام قطعی برق چقدر توان نیاز دارید؟ برای دانستن این موضوع کافی است مشخص کنید تا در هنگام قطع برق چه دستگاه هایی را می خواهید روشن کنید.

بطور مثال اگر قصد روشن کردن یخچال، کولر، پمپ آب، پکیج و تلویزیون را دارید، باید ابتدا توان مصرفی هر یک از این دستگاه ها در هنگام روشن شدن و هنگام کار کردن را به دست بیاورید. بعضی از دستگاه ها مانند پمپ آب در هنگام روشن شدن جریانی تقریبا ۴ برابر جریان هنگام کارکرد خود دارند و شما باید به این نکته توجه کنید. اکنون توان مصرفی تمام دستگاه های خود باهم جمع کنید و شما نیاز به موتور برقی با این توان نیاز دارید. موتور برق گازسوز خانگی مناسب برای باغ یا ویلا است. اگر شما کسب و کار دارید یا برای موارد دیگر قصد تهیه موتور برق را دارید، شما نیاز به ژنراتور گازی دارید.

کاربرد موتور برق گازی

این نوع از موتور برق ها در مکان هایی که دسترسی به لوله کشی گاز دارند مانند پشتیبانی UPS منازل، ویلا ها و مجتمع های مسکونی در مواقع قطع برق، بسیار مورد استفاده بوده است. در صورت استفاده از موتور برق گازی و عدم دسترسی به لوله کشی گاز کاربردی ترین راه استفاده از کپسول گاز می باشد. موتور برق گازسوز به دلیل نوع سوخت آن کم مصرف و کم هزینه است و آلودگی کمتری نسبت به دیگر موتور برق ها از جمله موتور برق دیزلی و بنزینی دارد.

مزایای موتور برق گازسوز

16 درصد از مخازن گاز دنیا متعلق به ایران است که رتبه دوم جهانی بعد از روسیه را دارد. سوخت گاز، از منابع مختلف دارای 85 تا 95 درصد متان است که همین امر باعث کاهش آلاینده ها و یا قابلیت کنترل آن می باشد. همچنین از دیگر مزایای این محصول می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • ایمنی بالا

برای بالا بردن ایمنی بیشتر دستگاه، سه شیر ایمنی برای محافظت و جلوگیری از آتش سوزی و نشت گاز تعبیه شده است.

  1. شیر اصلی گاز شهری (سیلندر گاز)
  2. شیر قطع و وصل گاز
  3. میکسر دستگاه (که با خاموش شدن مولد، جریان گاز قطع می گردد)
  • عملکرد سریع و سهولت در استفاده

به دلیل وصل بودن به شیر گاز شهری یا سیلند گاز مایع، تولید برق به سرعت اتفاق می افتد.
استفاده از موتور برق گازی بی نهایت ساده و آسان می باشد و نیاز به هیچ مهارت خاص و تکنسین مخصوص ندارد.

  • اطمینان بالا و توجیه اقتصادی

با وجود منابع سوخت فسیلی و لوله کشی گاز شهری در کشور و همچنین هزینه ی پایین سوخت نسبت به سوخت گازوئیل و بنزین می توان اطمینان داشت که موتور برق دائما در حال تولید برق بوده است و لحظه ای از تولید جریان الکتریکی باز نمی ایستد. به دلیل فراوانی سوخت گاز بیش از 60 درصد می توان در هزینه سوخت نسبت به بنزین صرفه جویی کرد.

  • دوام و طول عمر بالا

سوخت گاز در مقایسه با انواع سوخت های دیگر از خورندگی کمتری برخوردار است. همچنین گاز (CNG) آسیب کمتری به دستگاه وارد می کند که همین عامل باعث دوام و عمر بالای موتور برق گاز سوز می شود. در واقع 25 درصد عمر طولانی تر نسبت به موتور برق بنزینی دارد.

اگر محیط زیست برایتان دارای اهمیت است استفاده از این موتور برق به دلیل آلایندگی کم توصیه می شود.

  • دسترسی آسان به لوله کشی گاز شهری

موتور برق گازی به دلیل نوع سوخت اکثرا در جاهایی به کار برده می شود که منبع لوله کشی گاز شهری وجود داشته باشد. به همین دلیل در قطع نشدن جریان سوخت و تولید برق از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشند. اما این نکته را در نظر بگیرید شاید دسترسی به منبع سوخت یکی از محاسن موتور برق گازسوز باشد ولی به دلیل اتصال به شیلنگ گاز، امکان جا به جایی موتور برق وجود ندارد.

موتور برق گازی دست دوم

با توجه به اینکه دستگاه موتور برق دست دوم امکان دارا بودن ایراداتی که در ابتدا مشخص نباشد را داشته و پس از گذشت چند روز کار کردن اشکالات آن نمایان می گردد و به اصطلاح به آنها ایرادات رندوم گفته می شود و یا اینکه موتور برق احتمال سوابق تعمیر در مراکز غیر مجازی را داشته باشد که به علت کاهش هزینه تعمیر، تعمیرات اصولی بر روی آن انجام نشده باشد، لذا هایپر صنعت فامکو خرید موتور برق گازی دست دوم را پیشنهاد نمی کند.

قیمت موتور برق گازی

قیمت موتور برق گازسوز بسته به قطعات کار شده در این موتور برق، امکانات آن و برندهای مختلف متفاوت است. لازم به ذکر است موتور برق گازسوز صنعتی با موتور برق گازسوز خانگی از نظر قیمت دارای تفاوت می باشد. برای اطلاعات بیشتر از قیمت موتور برق گازسوز با کارشناسان فنی تماس حاصل فرمایید.