کمپرسور روتاری

3 کالا
نمایندگی فروش انواع کمپرسور روتاری پاناسونیک (Panasonic)، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، سفارش، دریافت مشخصات فنی و دانلود کاتالوگ با واحد فروش تماس حاصل نمایید.
نمایندگی فروش انواع کمپرسور روتاری توشیبا جی ام سی سی (GMCC)، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، سفارش، دریافت مشخصات فنی و دانلود کاتالوگ با واحد مشاوره فنی در ارتباط باشید.
نمایندگی فروش انواع کمپرسور روتاری LG، کمپرسور کولر گازی ال جی، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، سفارش، دریافت مشخصات فنی و دانلود کاتالوگ با واحد مشاوره فنی در ارتباط باشید.

کمپرسور روتاری

کمپرسور روتاری چیست؟

کمپرسور روتاری به کمپرسور دورانی یا کمپرسور پیچ دوار نیز معروف است. کمپرسور روتاری از دو محفظه ساخته شده که یک محفظه مکش گاز را انجام می دهد و محفظه دیگر با وجود یک سیلندر و پیستون متحرک عملیات فشرده سازی را برعهده دارد.

گازهای مبرد سازگار با این کمپرسور R22، R134a و R410A است و براساس سرعت دوران، تعداد سیلندر و ظرفیت برودتی تقسیم بندی می شود. موتور کمپرسور روتاری به نسبت کمپرسورهای سیلندر پیستونی و رفت و برگشتی مصرف انرژی و برق کمتری داشته و راندمان بالاتری دارند و همچنین دارای میزان سر و صدا و لرزش کمتری نسبت به سایر کمپرسورها هستند. در کشور ایران از این دسته کمپرسورها بیشتر در مناطق شمالی، شمال غرب کشور و عمدتا مناطقی که دارای فشار هوای بالاتری هستند مورد استفاده قرار می گیرد. هایپر صنعت فامکو تامین کننده و ارائه دهنده انواع کمپرسور روتاری می باشد.

کمپرسور روتاری

مشخصات فنی کمپرسور روتاری

کمپرسور روتاری مانند کمپرسور های پیستونی و کمپرسور اسکرال در سیستم تبرید و تهویه مطبوع کاربرد دارد. این کمپرسورها از تیغه هایی تشکیل شده که با گردش 360 درجه ای عمل مکش و فشرده سازی گاز مبرد را انجام می دهند و گاز مبرد به داخل کمپرسور وارد شده و به سمت لوله دهش و لوله خروجی حرکت می کند. کمپرسور روتاری در انواع یخچال و فریزرهای صنعتی، انواع سیستم های سرمایشی و تهویه مطبوع خانگی، درایر کمپرسور باد و پمپ گرما برای ظرفیت های پایین بین 5 تا 10 تن مورد استفاده قرار می گیرد. روغن موجود در کمپرسور روتاری وظیفه روانکاری روتورهای نر و مادگی را بر عهده دارد و انتخاب روغن مناسب کمپرسور روتاری بستگی به برند، مدل و گاز مصرفی دارد.

نحوه عملکرد کمپرسور روتاری

همان طور که گفتیم کمپرسور تبرید روتاری از دو محفظه تشکیل شده است که عملیات مکش، فشرده سازی و تخلیه را انجام می دهد. این سه عملکرد شامل مراحل زیر می شود:

  • مرحله اول: ابتدا گاز در محفظه مکیده می شود و سپس با چرخش دورانی پیستون درون محفظه، سیلندر شیر ورودی باز می شود و گاز در فضای خالی ایجاد شده بین پره ها قرار می گیرد.
  • مرحله دوم: شیر ورودی بسته می شود و با چرخش پره ها دما و فشار گاز موجود افزایش می یابد و عملیات فشرده سازی انجام می شود.
  • مرحله سوم: زمانی که عملیات فشره سازی به اتمام رسید شیر تخلیه باز شده و گاز با فشار و دمای بالا به بیرون هدایت می شود. لازم به ذکر است که چرخش پیستون 360 درجه می باشد و زمانی که چرخش 360 درجه به اتمام رسید مجدد به مرحله اول بر می گردند.

نحوه عملکرد کمپرسور روتاری

اجزای تشکیل دهنده کمپرسور روتاری

اجزای تشکیل دهنده کمپرسور روتاری

  1. سیلندر
  2. پیستون متحرک
  3. پره
  4. میلنگ
  5. بلبرینگ اصلی
  6. بلبرینگ انتهایی
  7. آکومولاتور
  8. لوله
  9. روتور
  10. استاتور
  11. ورودی گاز
  12. خروجی گاز

پارامتر های مهم به هنگام انتخاب و خرید کمپرسور روتاری

مهم ترین مواردی که به هنگام انتخاب و خرید کمپرسور روتاری باید به آنها توجه نمود عبارتند از:

  • ظرفیت برودتی دستگاه (میزان سرمایش)
  • گاز مبرد مصرفی
  • تعداد پایه ها
  • برق مصرفی دستگاه و منبع تغذیه
  • ابعاد و اندازه کمپرسور

مزایای کمپرسور روتاری
  • ابعاد و اندازه کوچکتر نسبت به کمپرسور پیستونی و اسکرال
  • ظرفیت پایین تر نسبت به وزن
  • ایجاد سر و صدای کمتر و همچنین لرزش پایین
  • بازدهی بالاتر نسبت به کمپرسور پیستونی

نقاط ضعف کمپرسور روتاری

  • به دلیل نوع ساختار این مدل از کمپرسور حداکثر ظرفیت توان برودتی آن 18 کیلووات می باشد.
  • به دلیل تنوع در قطعات موجود، از قابلیت اطمینان پایین تری برخوردار می باشد.
  • نوع کمپرسور روتاری به گونه ای است که غیر قابل استفاده در مناطق حاره ای و شرجی می باشد.

انواع برند معتبر تولید کننده کمپرسور روتاری

از جمله معتبرترین برندهای کمپرسور روتاری موجود در بازار ایران که عمدتا در سیستم های تهویه مطبوع، سرمایشی و گرمایشی مورد استفاده قرار می گیرد و عمده کاربرد این کمپرسورها در کولر گازی می باشد که با تحت عنوان کمپرسور کولر گازی یا موتور کولر گازی روتاری نیز شناخته می شود، می توان به برندهایی همچون کمپرسور روتاری پاناسونیک، کمپرسور روتاری GMCC، کمپرسور روتاری سامسونگ، کمپرسور روتاری ال جی، کمپرسور روتاری میتسوبیشی، کمپرسور روتاری هایلی اشاره کرد که در ظرفیت های مختلف بین 7000 تا 30000 بی تیو بر ساعت موجود می باشند.

قیمت کمپرسور روتاری

کمپرسور روتاری یکی از محبوب ترین کمپرسور های مورد استفاده در بازار است. قیمت کمپرسور روتاری به مواردی مانند برند، توان الکتریکی، ظرفیت و غیره بستگی دارد و همین امر، موجب تغییر قیمت کمپرسور های روتاری موجود در بازار شده است. برای خریدی مطمئن و آگاهی از قیمت، می توانید با کارشناسان فنی هایپر صنعت فامکو تماس حاصل نمایید.