تلفن تحت شبکه (تلفن IP)

6 کالا
نمایندگی فروش انواع تلفن IP گرنداستریم (Grandstream)، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، سفارش، دریافت مشخصات فنی و دانلود کاتالوگ با واحد مشاوره فنی در ارتباط باشید.
نمایندگی فروش انواع آی پی فون سیسکو (Cisco)، مرکز تلفن تحت شبکه، مدل 7962، 7960، 7940، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، سفارش، دریافت مشخصات فنی و دانلود کاتالوگ با واحد مشاوره فنی در ارتباط باشید.
نمایندگی فروش انواع آی پی فون یالینک، تلفن تحت شبکه (Yealink)، تلفن IP مدل T31P، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، سفارش، دریافت مشخصات فنی و دانلود کاتالوگ با واحد مشاوره فنی در ارتباط باشید.
نمایندگی فروش انواع تلفن IP نیوراک (Newrock)، تلفن تحت شبکه، آی پی فون، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، سفارش، دریافت مشخصات فنی و دانلود کاتالوگ با واحد مشاوره فنی در ارتباط باشید.
نمایندگی فروش انواع تلفن IP اتکام (Atcom)، مرکز تلفن تحت شبکه ارزان، تلفن ویپ، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، سفارش، دریافت مشخصات فنی و دانلود کاتالوگ با واحد مشاوره فنی در ارتباط باشید.
نمایندگی فروش انواع تلفن IP سنگوما یا تلفن تحت شبکه Sangoma، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، سفارش، دریافت مشخصات فنی و دانلود کاتالوگ با واحد مشاوره فنی در ارتباط باشید.

تلفن تحت شبکه (تلفن IP) چیست؟

تلفن تحت شبکه یا تلفن VoIP یا تلفن IP یکی از اصلی ترین تجهیزات شبکه برای برقراری یک ارتباط در سیستم های مبتنی بر ویپ می باشد. ساختار تلفن آی پی به گونه ای است که از طریق کابل شبکه یا LAN به شبکه متصل شده و وظیفه انتقال صدا یا تصویر را انجام می دهد. گوشی های تلفن VoIP در مدل با سیم و بی سیم در بازار قابل تهیه می باشند.

کاتالوگ معرفی تجهیزات شبکه فامکو

تلفن تحت شبکه (تلفن IP) چیست؟ | تلفن آی پی (VOIP)

تلفن تحت شبکه چگونه کار می‌کند؟

به طور کلی برای یک ارتباط مبتنی بر امواج صوتی از گذشته تا امروز از تلفن های آنالوگ یا PSTN استفاده شده و می شود، اما امروزه با رشد تکنولوژی، شبکه و اینترنت این سیستم جای خود را به تکنولوژی دیجیتال داده که بر پایه شبکه و اینترنت می باشد. تلفن آی پی (Phone Internet Protocol) دیتا یا اطلاعات را در بستر اینترنت یا شبکه انتقال می دهد که در نتیجه کیفیت، پایداری و کارایی بیشتری نسبت به خطوط آنالوگ دارند. در یک جمله می توان گفت وظیفه اصلی تلفن های IP تبدیل امواج آنالوگ به دیجیتال در مبدا و تبدیل آن از دیجیتال به آنالوگ در مقصد می باشد.

انواع تلفن تحت شبکه یا IP

گوشی های تلفن IP با توجه به نیاز و انتظار کاربر در رده های متفاوتی تقسیم بندی می شوند که از جمله آنها می تواند به گوشی مناسب منشی با قابلیت های فراوان برای مدیریت تماس ها و یا گوشی های مدیریتی با امکانات ویژه نظیر حالت مزاحم نشوید اشاره کرد. شایان ذکر است برای کاربرانی که همیشه در حال رفت آمد درون سازمان یا ادارات هستند می توان از گوشی تلفن تحت شبکه بی سیم نیز استفاده کرد.

به طور کلی انواع تلفن ویپ یا تلفن تحت شبکه با توجه به نیاز به چندین دسته تقسیم می شود که عبارت اند از تلفن تحت شبکه ساده که برای برقراری ارتباط صوتی استفاده می شود، تلفن تحت شبکه تصویری که در کنار انتقال صوت امکان برقراری ارتباط تصویری را نیز دارد، تلفن تحت شبکه بی سیم که امکان جابجایی و ارتباط با شبکه را برای کاربر فراهم کرده و در نهایت تلفن تحت شبکه کنفراس که مخصوص استفاده در سالن ها یا اتاق مدیران می باشد. از جمله مزیت های استفاده از سیستم تلفن تحت شبکه یا تلفن IP استفاده از آن در کامپیوتر های رومیزی، لپ تاپ یا تلفن های هوشمند می باشد که صرفا پیش نیاز آن اتصال به اینترنت می باشد.

سیستم تلفن آی پی به دو صورت داخلی و یا مجازی در دسترس می باشد که در روش اول سخت افزار و همه امکانات در محل قرار دارند ولی در حالت مجازی یک شرکت واسط تمامی امکانات را در اختیار شما قرار خواهد داد.

به طور کلی می توان تلفن های IP را به چند بخش اصلی تقسیم کرد:

تلفن IP با سیم (Corded IP Phone)

تلفن IP بی سیم

همانطور که از نام این کالا پیداست ارتباط این تلفن با شبکه به صورت کابلی یا با سیم صورت می پذیرد و مناسب کارمندانی می باشد که در یک مکان، حضور ثابت دارند.

تلفن IP بی سیم (Cordless IP Phone)

تلفن IP با سیم

تلفن های تحت شبکه بی سیم به شکل وایرلس یا بی سیم با شبکه ارتباط دارند و اکثرا مناسب کارمندانی می باشد که در محیط کار خود مرتب در حال رفت و آمد می باشند. گوشی های دكت (Dect IP Phone) نیز به صورت بی سیم عمل می کنند با این تفاوت که در مسیر ارتباطی آنها با شبکه دستگاهی به نام Dect وجود دارد که وظیفه این ارتباط را بر عهده دارد.

تلفن IP کنفرانس (IP Conference Phone)

تلفن IP کنفرانس

تلفن های تحت شبکه کنفراس دارای کیفیت بسیار مطلوبی می باشند و در محیط هایی که در آن کنفرانس یا جلسات برگزار می شوند مورد استفاده قرار می گیرند. سیستم طراحی، کارایی و کیفیت این تلفن ها به گونه ای است که اصلا قابل مقایسه با اسپیکر تلفن های معمولی نمی باشد.

تلفن IP تصویری (IP Video Phone)

تلفن IP تصویری

از تلفن های تحت شبکه تصویری همانطور که از نام آن پیداست برای انتقال تصویر در کنار صوت استفاده می شود و با توجه به نیاز سازمان در بخش های خاص می تواند مورد استفاده قرار بگیرد.

تلفن های IP به صورت کلی به چهار دسته فوق دسته بندی می شوند اما لازم به ذکر است در مواردی تلفن های USB با قابلیت اتصال به کامپیوتر و نرم افزارهای شبیه ساز تلفن بر روی سیستم های کامپیوتری نیز مورد استفاده قرار می گیرند.

انتخاب بهترین تلفن ویپ

حال ببینیم چگونه یک تلفن IP مناسب انتخاب کنیم؟ مواردی که هنگام خرید تلفن VoIP می بایست به آن توجه کرد:

  • تعداد اکانت یا داخلی که می توان روی یک تلفن قرار داد.
  • کیفیت صدای HD از دیگر نکات قابل توجه می باشد.
  • انواع پروتکل های قابل پشتیبانی
  • کلید اعلام وضعیت آزاد یا اشغال بودن داخلی ها
  • پورت EHS جهت ارتباط بی سیم با هدست های دارای تکنولوژی
  • پورت هدست با جک های استاندارد
  • دوربین جهت مکالمه تصویری
  • امکان استفاده از PoE
مزایای استفاده از تلفن تحت شبکه
  • نصب راه اندازی آسان
  • مقرون به صرفه بودن
  • امنیت بالا
  • کنترل از راه دور
  • امکانات جانبی فراوان

برند های تلفن تحت شبکه (تلفن IP)

از جمله برند های تلفن IP موجود در بازار می توان به برند های زیر اشاره کرد:

  • تلفن آی پی Grandstream
  • تلفن آی پی Newrock
  • تلفن آی پی Cisco
  • تلفن آی پی Yealink
  • تلفن آی پی Fanvil
  • تلفن آی پی Polycom

قیمت تلفن IP

جهت استعلام قیمت تلفن IP و کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان هایپر صنعت فامکو تماس حاصل نمایید.

دیـــدگاه‌ها

شما هم درباره این کالا دیدگاه ثبت کنید.

captcha


امتیاز: