جت هیتر (بخاری موشکی)

10 کالا
گازوئیلی مناسب متراژ 1000 تا 4000 متر مکعب
قیمت :
40,000,000
تومان
تماس بگیرید
گازسوز مناسب متراژ 500 تا 1000 متر مکعب
قیمت :
27,000,000
تومان
تماس بگیرید
گازسوز مناسب متراژ 500 تا 1500 متر مکعب
قیمت :
38,500,000
تومان
تماس بگیرید
گازسوز مناسب متراژ 1500 تا 3000 متر مکعب
قیمت :
31,000,000
تومان
تماس بگیرید
دوگانه سوز مناسب متراژ 500 تا 1500 متر مکعب
قیمت :
42,300,000
تومان
تماس بگیرید
گازوئیلی مناسب متراژ 500 تا 1500 متر مکعب
قیمت :
38,500,000
تومان
تماس بگیرید
گازسوز مناسب متراژ 1000 تا 4000 متر مکعب
قیمت :
38,000,000
تومان
تماس بگیرید
گازسوز مناسب متراژ 400 تا 2500 متر مکعب
قیمت :
21,850,000
تومان
تماس بگیرید
گازوئیلی مناسب متراژ 500 تا 2000 متر مکعب
قیمت :
23,300,000
تومان
تماس بگیرید
گازسوز مناسب متراژ 200 تا 600 متر مکعب
قیمت :
11,400,000
تومان
تماس بگیرید

جت هیتر چیست؟

جت هیتر یا بخاری موشکی دستگاهی است که جهت تامین گرمای مورد نیاز در فصول سرد سال از آن استفاده می شود. این هیتر یک بخاری صنعتی موشکی شکل است که هوای سرد را مکش کرده و از طریق کوره هوای گرمی که در آن تعبیه شده است، هوای گرم را به داخل منتقل می کند.

انواع جت هیتر

هایپر صنعت فامکو ارائه دهنده جت هیتر موشکی در انواع زیر می باشد:

  • جت هیتر گازی
  • جت هیتر گازوئیلی
  • جت هیتر دوگانه سوز
  • جت هیتر برقی

ویدیو معرفی جت هیتر (بخاری موشکی)

بازدیدکننده محترم، در صورت بازدید این صفحه با موبایل، لطفا جهت رویت کامل جداول، زمانی که روی جداول هستید تصویر را به سمت چپ یا راست بکشید (برخی جداول به دلیل بزرگی ممکن است در صفحه نمایش شما به صورت کامل نمایش داده نشوند، همچنین می توانید موبایل خود را به صورت افقی بگیرید تا جداول را بهتر ببینید.).

مشخصات فنی جت هیتر (بخاری موشکی)

جت هیتر، یک نوع بخاری موشکی شکل است که دارای طرح دودکش دار و بدون دودکش می باشد. جت هیتر می تواند با سوخت گازی، گازوئیلی، دوگانه سوز و برقی کار کند. این دستگاه مجهز به دیگ آتش، مشعل و فن است. فن، هوای سرد را به داخل دستگاه می کشاند، سوخت مصرفی از طریق مجموعه سوخت رسانی و مشعل هم، درون کوره دستگاه مشتعل می شود و گرمای زیادی را تولید می کند.

جت هیتری که خریداری می شود، باید دارای ویژگی های منحصر به فرد باشد تا مصرف کننده دچار مشکل نشوند و گرمای کافی را تامین کند. گرمای مورد نیاز برای فضای مورد نظر را به روش های متعددی می توان تامین کرد که یکی از روش ها استفاده از جت هیتر می باشد.

  • هدایت شده: انتقال گرما به صورت مستقیم از یک جسم به جسم دیگر است.
  • همرفتی: انتقال گرما از طریق هوا و یا سیال اطراف جسم صورت می گیرد.
  • شعاعی: انتقال گرما از جسم گرم به جسم سرد به صورت غیر مستقیم و بدون در نظر گرفتن گرم کردن هوا

بهترین نوع انتقال گرما به صورت همرفت انجام می شود و جت هیتر هوای داخل را به وسیله جریان همرفتی گرم می کند. برای دانستن میزان انتقال گرما، دو پارامتر بسیار مهم را در نظر می گیریم. پارامتر اول ظرفیت گرمایی سیستم گرمایش هیتر جتی (بی تی یو بر ساعت) و پارامتر دوم مقدار هوای گرم شده در محل است که بر اساس فوت مکعب بر دقیقه لحاظ می شود. هر چقدر ظرفیت گرمایی جت هیتر بالاتر باشد مقدار هوای گرم شده نیز بیشتر می شود.

  • کوره: ورق نسوز با ضخامت 1.5 میلیمتر و مقاوم در برابر حرارت مستقیم با درجه حرارت 925 درجه سانتی گراد
  • بدنه: استنلس استیل ضد زنگ، مقاوم در برابر رطوبت
  • پروانه: PPG مقاوم در برابر دمای بالا (پروانه پلی پروپلین تقویت شده با مواد کندسوز، مقاوم در برابر حرارت مستقیم)
  • پمپ گازوئیل: برند دانفوس دانمارک و شیر برقی سرخود
  • شیر برقی گاز: برند های معتبر اروپایی
  • کلاهک: کلاهک تعدیل با قطر و زوایای دقیق مهندسی جهت هدایت و پرتاب هوای گرم تا فاصله 25 متری از دهانه هیتر جت
  • مجموعه سوخت: طراحی منحصر به فرد که سوخت و هوا را کاملا با یکدیگر ترکیب کرده و گرد و خاک بسیار کمی به خود می گیرد.

انواع جت هیتر از نوع نظر سوخت مصرفی

بستگی به نظر کاربر دارد که چه نوع سوختی را انتخاب کند. هیترهای موشکی با توجه به نوع سوخت مصرفی در انواع زیر تقسیم بندی می شوند.

جت هیتر گازی

جت هیترهای گازی در انواع تک موتوره و دو موتوره در طرح های دودکش دار و بدون دودکش تولید می شود. با توجه به اینکه سوخت های گازی از آلایندگی کمتری برخوردار هستند، از این رو پیشنهاد می شود که در سیستم گرمایش گلخانه ها از هیتر موشکی گازی استفاده شود. گلخانه هایی که سطح اکسیژن و تهویه کمی دارند باید از جت هیتر دو موتوره استفاده کنند.

جت هیتر گازوئیلی

در جاهایی که به گاز دسترسی ندارند، استفاده از جت هیترهای گازوئیلی جایگزین مناسبی است. اما با توجه به آلودگی هایی که از سوختن گازوئیل در این دستگاه ها به وجود می آید. بهتر است که از نوع دودکش دار آن استفاده شود تا آسیبی به مثلا گیاهان یا حیوانات یا دیگر آیتم های درون محیط نرسد.

جت هیتر دو گانه سوز

هیتر موشکی های دو گانه سوز از نظر نوع سوخت مصرفی به دو نوع (گاز طبیعی - گازوئیل) و (گاز طبیعی - گازمایع) تقسیم بندی می شود. بسته به نوع منابع انرژی که مصرف کننده به آن دسترسی دارد، می تواند نوع جت هیتر خود را انتخاب کند.

جت هیتر برقی

جت هیتر برقی به دو شکل مختلف قابل تولید هستند؛ به صورت برقی و یا با المنت حرارتی. هیترهای جتی برقی امروزه در بازار شناخته شده هستند و این محصول از یک یا چند واحد گرمایی برای شناسایی و فروش ساخته شده است. در بازار نمونه های زیادی از هیترهای جتی برای فروش وجود دارد. این نوع از هیترها به وسیله گرم کردن سیال عبوری کار می کنند، بنابراین قیمت آنها بسیار مقرون به صرفه می باشد. در ادامه هیتری را معرفی می کنیم که سیال را بین هیتر و فیلتر پمپ می کند. یک پمپ صافی نیز می تواند برای این نوع از هیتر برقی از توان 2 تا 4 کیلووات استفاده شود که با توجه به راندمانی که ایجاد می کند، مقرون به صرفه خواهد بود. این سیستم گرمایش می تواند یک مخزن دارای سیال (هوا، آب و غیره) را با 3 متر مکعب سیال گرم نگه دارند. اگر مقدار سیال بیشتر باشد یک یا چند هیتر برقی می تواند به موازات آن ها کار کند.

جت هیترهای برقی المنت دار هوای محیط را بر پایه ی داغ شدن المنت های خود تولید می کنند و عملکردی مشابه با بخاری های بدون دودکش دارند. جت هیتر برقی نسبت به گاز و گازوئیلی در تولید آلودگی دارای مزیت است چرا که جت هیترهای برقی از المنت یا لامپ برای تولید گرما استفاده می شود.

جت هیتر برقی

در جت هیترهای برقی از المنت یا لامپ هایی برای تولید گرما استفاده می شود و در پشت المنت ها فن هایی تعبیه شده است که گرما را در محیط پخش می کند. به همین جهت استفاده از جت هیترهای برقی به دلیل اینکه هیچ گونه آلاینده ای تولید نمی کند، بسیار مناسب می باشد و به دلیل عدم تولید هوای آلوده نسبت به هیتر موشکی گازی و گازوئیلی مزیت دارد. در هنگام استفاده از هیتر موشکی برقی باید به این نکته توجه داشته باشید که جت هیتر برقی مورد نظر از استاندارد های لازم برخوردار باشد و به گونه ای نباشد که میزان برق مصرفی آن ها از میزان گرمای تولیدی بیشتر باشد.

در صورتی که محیط کوچک باشد و دارای ترموستات محیطی باشد و کاربر با هزینه برق این نوع جت هیتر مشکلی نداشته باشد، می توان از جت هیتر برقی استفاده کرد. جت هیتر برقی برای محیط های با فضای کم کاربردی می باشد و لذا برای مثال در فضاهای بالاتر از 30 تا 50 متر مربع، جت هیتر معمولا استفاده نمی شود چون از نظر اقتصادی به صرفه نمی باشد.

انواع و مشخصات فنی جت هیتر برقی
مدل جت هیتر برقی تکفاز 5 کیلووات جت هیتر برقی سه فاز 12 کیلووات جت هیتر برقی سه فاز 15 کیلووات جت هیتر برقی سه فاز 18 کیلووات جت هیتر برقی سه فاز 24 کیلووات جت هیتر برقی سه فاز 30 کیلووات
ظرفیت گرمایشی
(مترمکعب در ساعت)
120-50 200-150 350-200 600-400 650-500 1200-800
جریان مصرفی
(آمپر)
22 18 22 28 37 45
وزن
(کیلوگرم)
16 19 20 25
35
40
دور الکتروفن (در دقیقه) 1400 2800 2800 2800 2800 2800
تعداد المنت 2 6 6 6 9 12
طول استوانه (سانتی متر) 70 100 100 100 100 150

نحوه عملکرد جت هیتر برقی

در گام اول بعداز روشن شدن جت هیتر المنت های آن شروع به گرم شدن می کند، بعد از گذشت چند دقیقه که المنت ها داغ شد فن هایی که داخل هیتر تعبیه شده هوای خارج را وارد دستگاه می کند و بلافاصله گرمای حاصل از المنت ها هوای ورودی را گرم کرده و پرتاب می شود. زمانی که محیط گرم شده و دستگاه خاموش شود برای خنک کردن المنت ها در پایان کار دستگاه، فن ها تا چند دقیقه بعد کار می کنند. جریان هوای گرم خروجی از جت هیتر برقی فاقد هرگونه آلاینده و کاملاً پاکیزه است.

مزایای جت هیتر برقی

  • افزایش دما در زمان بسیار کوتاه
  • مصرف انرژی خیلی کم
  • تولید هوای گرم کاملا پاک
  • دارای ترموستات تنظیم درجه حرارت
  • مجهز به سنسور حرارتی
  • ایمنی بالا
  • حمل و نقل آسان
  • تنظیم پایه دستگاه در زاویه های مورد نظر
  • راندمان بالا
  • عدم اتلاف انرژی

انواع جت هیتر بر اساس تعداد موتور

  1. هیتر جت تک موتوره
  2. هیتر جت دو موتوره

این موتور ها معمولا از نوع موتوژن تبریز تولید می شود. در جت هیتر های دو موتوره، موتور دوم وظیفه تامین اکسیژن در محیط های خیلی آلوده و همچنین محیط هایی که با کمبود اکسیژن روبرو هستند را به عهده دارد. با توجه به اینکه در فصل زمستان منافذ تهویه را برای جلوگیری از اتلاف انرژی حرارتی بسته نگه می دارند، غالبا سطح اکسیژن پایین خواهد بود. در نتیجه استفاده از جت فن دو موتوره انتخاب مناسبی است تا دستگاه اکسیژن کافی جهت کارکرد مطلوب را داشته باشد.

ساختار جت هیترها به گونه ای می باشد که راندمان نزدیک به 100 درصد را دارند ولی در جت هیترهای دودکش دار مقدار راندمان به نصف می رسد. در عین حال مصرف سوخت جت هیترها بسیار کم می باشد. در گلخانه ها به دلیل اینکه تهویه ضعیف تر از سالن های مرغداری و گاوداری می باشد، بهتر این است که از جت هیتر های با دودکش و از نوع گازی استفاده شود تا به محیط آسیبی وارد نشود. آلاینده های تولیدی جت هیترهای بدون دودکش حاوی گوگرد، مونوکسید کربن و فسفات هستند که بسیار برای گلخانه مضر بوده و باعث پژمردگی و از بین رفتن گل ها و گیاهان می شود. ولی در سالن های مرغداری و گاوداری جت هیتر های بدون اگزوز بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. در جت هیتر های بدون دودکش تمامی دود و آلاینده ها وارد محیط می شود ولی چون در گاوداری ها و مرغداری های صنعتی و بزرگ تعداد بسیار زیادی فن های قوی وجود دارد این آلاینده ها همراه با بوی بد داخل سالن به بیرون هدایت می شود، که هیچ ضرری برای حیوانات و پرندگان نخواهد داشت.

اجزای اصلی جت هیتر
  • بدنه جت هیتر

جت هیتر ها با دو بدنه استیل و گالوانیزه موجود می باشند. جت هیتر با بدنه گالوانیزه با رنگ استاتیک می باشد. اما جت هیتر با بدنه استیل به دلیل اینکه عمر زیادی دارد و ضد زنگ می باشد طرفداران بیشتری دارد. معمولا بدنه های استیل تا دمای بالایی در حدود 816 درجه سانتی گراد در مقابل خوردگی و اکسیداسیون کاملا مقاوم هستند.

  • فن هیتر جت

فن های مورد استفاده در جت هیتر ها معمولا از جنس استیل یا گالوانیزه هستند و با موتور الکتروژن موجود می باشند. فن ها معمولا 6 پر بوده و میزان هوادهی آن ها 3500 متر مکعب در ساعت می باشد. فن های جت هیتر در برابر رطوبت و زنگ زدگی بسیار مقاوم می باشند.

  • موتور جت هیتر

موتور هایی که روی این جت هیتر ها تعبیه می شود از جنس آلومینیوم بوده که هیچگونه زنگ زدگی در بدنه موتور اتفاق نخواهد افتاد و دارای عمر مفید 10 تا 15 سال می باشند، موتور ها از نوع موتوژن و الکتروژن می باشند.

  • پمپ سوخت رسان هیتر جت

از قسمت های مهم و اساسی یک جت هیتر، پمپ سوخت رسان آن می باشد. در جت هیتر های گازوئیلی، پمپ سوخت رسان معمولا پمپ دانفوس دانمارک می باشد و بهترین عملکرد را دارد.

در جت هیتر های گازی نیز از شیر برقی های ایتالیایی استفاده می شود. روش کار در این نوع جت هیتر ها به گونه ای می باشد که این شیر برقی ها قبل از روشن شدن گاز را با سرعت کم به سمت مشعل حرکت داده و با روشن شدن مشعل، گاز با سرعت زیاد به سمت مشعل حرکت می کند.

  • پایه جت هیتر

جت هیتر ها بسته به نوع و محل کاربرد به دو گونه می توانند نصب شوند:

  • نصب بر روی پایه
  • قابلیت نصب در سقف

بر روی جت هیتر ها گیره هایی وجود دارد که این امکان را به کاربر می دهد که جت هیتر را بدون نیاز به نصاب در سقف گلخانه، مرغداری یا هر فضای دیگری نصب کرد.

تشریح قطعات جت هیتر برقی

بدنه دستگاه

لایه ای که روی اجزای داخلی دستگاه کشیده شده و باعث محافظت از اجزا در برابر عوامل آسیب رسان می شود. بدنه دستگاه جت هیتر برقی معمولاً از ورق های گالوانیزه مستحکم ساخته شده. ممکن است بدنه از ورق های استیل نیز باشد. ورق های گالوانیزه به کار رفته در جت هیتر در برابر رطوبت و زنگ زدگی مقاوم هستند و به ارحتی می توانند دمای بالای ایجاد شده را تحمل کنند.

المنت دستگاه

بخش اصلی جت هیتر برقی برای تولید گرما و حرارت المنت می باشد. عموماً نوع المت به کار رفته در این نوع از هیترها سشورای هستند و توانایی بالایی در تولید گرما دارند.

برد جت هیتر برقی

برد جت هیتر برقی جزء الکترونیکی دستگاه می باشد که که خازن و آی سی و غیره روی آن قرار می گیرد. این برد به صورت کاملاً ضد آب طراحی شده است.

ترموستات

برای تنظیم و کنترل دما درون دستگاه به کار می رود. معمولاً ترموستات محیطی در این دستگاه کار گذاشته می شودکه برای آگاهی از دمای محیط است. این ترموستات باعث می شود که به صورت اتوماتیک از مصرف اضافی انرژی جلوگیری شود.

پایه های دستگاه

جت هیتر برقی بر روی پایه قرار می گیرد. معمولاً پایه ها به صورت چرخدار طراحی می شوند تا جابجا شوند. همانطور که قبلاً هم اشاره شد جت هیترها دستگاه هایی هستند که به صورت زمینی یا آویز قابل استفاده هستند.

فن هیتر موشکی برقی

فن جزء تجهیزات اصلی در انتقال گرما و حرارت در محیط است. معمولاً فن ها بر روی محور جت سوار شده دارای پره های مقاوم هستند و با توجه به ظرفیت دستگاه انتخاب می شوند.

گلخانه از نظر تئوری به چه اندازه ای گرما نیاز دارد؟

نور جذب شده توسط جسم سیاهی که عمود به نور خورشید است معادل 300 بی تی یو بر ساعت برای هر فوت مربع از سطح می باشد. بنابراین باید از نظر تئوری برای هر گلخانه 300 بی تی یو بر ساعت ظرفیت گرمایی وجود داشته باشد تا هر فوت مربع از هوای گلخانه را گرم نگه دارد.

انتخاب مناسب ظرفیت جت هیتر نسبت به ابعاد

در زمان خرید هیتر جت توجه کنید که ظرفیت مناسب را بر اساس ابعاد سالن درست انتخاب کنید تا بهترین بهره وری را در تامین گرمای لازم داشته باشید.

اگر محیط اتلاف گرمایی نداشته باشد برای هر 20 متر مربع حدود 10 هزار کیلوکالری انرژی در هر ساعت نیاز دارید.


نحوه کارکرد جت هیتر

روش کار جت هیتر ها این گونه است که ابتدا سوخت مورد نظر توسط پمپ سوخت رسان به داخل دستگاه جت هیتر مکش می شود. این پمپ ها به گونه ای می باشند که امکان مکش گازوئیل تا فاصله چند متری را دارا می باشند. بعد از این مرحله که سوخت به داخل جت هیتر رسید قبل از اینکه به منطقه سوخت برسد، بوسیله سه فندک ایمن اقدام به روشن کردن شعله می کند. اگر عمل روشن شدن دچار مشکل شود دستگاه به طور اتومات حدود 30 ثانیه صبر کرده و دوباره عملیات را شروع می کند. این عمل برای جلوگیری از انفجار داخل کوره انجام می شود. بعد از اینکه مشعل روشن شد سیال مورد نظر با سرعت خیلی بالا به سمت مشعل حرکت می کند و هیتر موشکی با قدرت تمام شروع به کار می کند. فن ها نیز شروع به کار می کنند و هوای سرد محیط را مکش کرده و هوای گرم داخل جت هیتر را به بیرون پرتاب می کنند.

نحوه کارکرد جت هیتر

ایمنی دستگاه هیتر موشکی

ایمنی دستگاه جت هیتر بسیار حائز اهیمت می باشد. جت هیتر ها دارای سیستم ضد حریق و ضد آتش سوزی می باشند که در صورت به خطر افتادن دستگاه، در کمتر از چند ثانیه دستگاه را خاموش می کند و معمولا این دستگاه ها تمام هوشمند هستند و در صورت خرابی دینام اجازه اتصال برق را نمی دهد و سیستم را خاموش می کند. یا به هر دلیلی در کوره جت هیتر مشکل یا نقصی به وجود آید، جت هیتر روشن نمی شود و از خسارت های جانی و مالی ممانعت به عمل می آید.

کاربرد جت هیتر
  • گلخانه ها
  • مرغداری ها
  • دامداری ها
  • سالن های پرورش قارچ
  • سالن های ورزشی
  • استخرها
  • گارگاه ها و کارخانجات
  • پروژه های ساختمانی
  • پروژه های راه سازی
  • سالن های صنعتی
  • مکان های عمومی

مزایای استفاده از جت هیتر
  • قابلیت کارکرد در سه حالت گاز شهری، گازوئیل و دوگانه سوز
  • حمل آسان و راحت
  • جوشکاری آرگون
  • قابل تولید در دو نوع تک موتور و دو موتوره
  • مجهز به سیستم کنترل شعله
  • مجهز به شعله پخش کن برای کارایی و کارکرد بالا
  • اختلاط بهتر سوخت و اکسیژن و دارای برد الکترونیکی
  • قابلیت اتصال به اتوماسیون سالن و کنترل دمای محیط
  • راندمان حرارتی بالا
  • صرفه جویی در مصرف سوخت و انرژی
  • سبک وزن بودن جت هیتر
  • احتراق مناسب با کمترین مقدار مجاز آلایندگی با استفاده از مجموعه سوخت مناسب و نسبت هوا به سوخت دقیق
  • وجود فلوسوئیچ جهت بالا بردن ایمنی دستگاه
  • امکان نصب ترموستات محیطی برای کاهش مصرف انرژی
  • تعمیر و نگهداری آسان و دسترسی راحت به مجموعه سوخت
  • الکتروموتور با کارایی بالا و مصرف انرژی پایین
  • گارانتی طلایی یکساله
  • تامین قطعات و خدمات پس از فروش ده سال

لیست قیمت جت هیتر

کلیه قیمت ها بدون اطلاع قبلی قابل تغییر می باشد، لطفا جهت اطلاع از آخرین قیمت ها با بخش فروش تماس حاصل نمایید.

قیمت هیتر موشکی
ردیف شرح
1 قیمت جت هیتر 100 هزار کیلو کالری در ساعت گازی تک موتوره
2 قیمت جت هیتر 100 هزار کیلو کالری در ساعت گازوئیلی تک موتوره
3 قیمت جت هیتر 100 هزار کیلو کالری در ساعت دو گانه تک موتوره
4 قیمت جت هیتر 100 هزار کیلو کالری در ساعت گازی دو موتوره
5 قیمت جت هیتر 100 هزار کیلو کالری در ساعت گازوئیلی دو موتوره
6 قیمت جت هیتر 100 هزار کیلو کالری در ساعت دوگانه دو موتوره
7 قیمت جت هیتر 100 هزار کیلو کالری در ساعت اگزوز دار گازی دو موتوره
8 قیمت جت هیتر 100 هزار کیلو کالری در ساعت اگزوز دار گازوئیلی دو موتوره
9 قیمت جت هیتر 100 هزار کیلو کالری در ساعت اگزوز دار دوگانه دو موتوره
10 قیمت جت هیتر 50 هزار کیلو کالری در ساعت گازی
11 جت هیتر 50 هزار کیلو کالری در ساعت گازوئیلی
12 جت هیتر 50 هزار کیلو کالری در ساعت گازوئیلی باک دار
13 جت هیتر 30 هزار کیلو کالری در ساعت 30 اسب بخار گاز شهری یا گاز مایع
14 جت هیتر 15 هزار کیلو کالری در ساعت 15 اسب بخار گاز شهری یا گاز مایع
15 جت هیتر برقی

دیـــدگاه‌ها

شما هم درباره این کالا دیدگاه ثبت کنید.

captcha


امتیاز: