نحوه تنظیم ست کنترل چگونه است؟

نحوه تنظیم ست کنترل چگونه است؟

به منظور تنظیم ست کنترل، ابتدا شیر آب یکی از واحدها را تا انتها باز نموده و سپس شیر خروجی پمپ را به طور کامل ببندید. سپس شیر خروجی را کمی باز کرده و پیچ ست کنترل را در جهت منفی بچرخانید و مجددا 4 مرحله ذکر شده را تکرار کنید. سپس شیر خروجی را باز کنید. روش تنظیم ست کنترل بدین صورت بوده که در این مقاله بررسی خواهیم کرد.

نحوه تنظیم ست کنترل چگونه است؟

به منظور تنظیم ست کنترل، ابتدا شیر آب یکی از واحدها را تا انتها باز نموده و سپس شیر خروجی پمپ را به طور کامل ببندید. سپس شیر خروجی را کمی باز کرده و پیچ ست کنترل را در جهت منفی بچرخانید و مجددا 4 مرحله ذکر شده را تکرار کنید. سپس شیر خروجی را باز کنید.

همانطور که می دانید، ست کنترل یکی از تجهیزات پر مصرف در فرآیند نصب پمپ آب است که عملکرد صحیح آن منوط به تنظیم درست این تجهیز می باشد. به منظور تنظیم صحیح ست کنترل، نیاز است که زمان روشن و خاموش شدن پمپ را با زمان باز و بسته شدن شیر آب در نظر بگیریم. اگر این فرآیند به صورت آنی و همزمان انجام شود، بدین معنی می باشد که ست کنترل به خوبی تنظیم شده است. اما اگر با باز شدن شیر آب، ست کنترل با تاخیر فرمان روشن شدن پمپ را صادر کند، یا پمپ روشن شود اما خاموش نشود و یا پمپ اصلا روشن نشود یعنی ست کنترل وظیفه خود را به درستی انجام نمی دهد و باید به شکل صحیح تنظیم شود. در این مقاله به طور جامع نحوه تنظیم ست کنترل را برای شما عزیزان شرح خواهیم داد. لطفا با ما همراه باشید.

ست کنترل

مراحل تنظیم ست کنترل

به منظور تنظیم ست کنترل، مراحل زیر می بایست به ترتیب و دقیق انجام شوند تا عملکرد صحیحی را ارائه نماید.

  1. باز نمودن شیر یکی از واحدهای ساختمان: با باز نمودن شیر یکی از واحدها موجب روشن شدن پمپ می شویم. در نظر داشته باشید که تفاوتی ندارد که در کدام طبقه یا واحد مشخصی شیر آب را باز کنیم.
  2. بستن شیر خروجی پمپ آب: با بستن شیر خروجی پمپ آب، موجب خاموش شدن ست کنترل خواهیم شد.
  3. باز کردن شیر خروجی پمپ آب به مقدار کم: در این مرحله شیر خروجی پمپ را به مقدار خیلی کم باز نموده به طوری که مقدار بسیار ناچیزی آب از آن عبور کند. با باز کردن مقدار کمی از شیر خروجی و عبور مقدار اندکی آب از دهانه خروجی پمپ آب، پمپ مجددا روشن می شود.
  4. تنظیم ست کنترل: اکنون نوبت به هوشمند سازی روشن و خاموش شدن پمپ آب می رسد که توسط ست کنترل صورت می گیرد. پس از مشاهده روشن شدن پمپ، پیچ تنظیم ست کنترل را در جهت منفی (خلاف جهت عقربه ساعت) می چرخانیم تا از روشن شدن پمپ مادامی که مقدار کمی آب از آن خارج می شود، جلوگیری کنیم این فرایند برای ممانعت از کارکرد مداوم پمپ آب و مشکلات بعد از آن در نظر گرفته شده است.
  5. تکرار مراحل قبل: مجددا مراحل قبل را انجام می دهیم و بدین ترتیب شیر خروجی پمپ آب خانگی را تا نیمه باز می کنیم. اگر پمپ روشن شد، بدان معنا است که تنظیم ست کنترل به درستی صورت گرفته است. اما اگر در همین حالت پمپ روشن نشد، این بار پیچ تنظیم ست کنترل را مقداری در جهت مثبت (در جهت عقربه ساعت) می چرخانیم تا ست کنترل به درستی تنظیم شود. در صورتی که پمپ خاموش نشود باید پیچ تنظیم را کمی در جهت خلاف عقربه های ساعت (منفی) بچرخانیم.
نحوه تنظیم ست کنترل با پمپ آب

نکته مهم در زمان تنظیم ست کنترل

اگر ساختمان مسکونی شما بیش از 3 طبقه باشد، توصیه می شود به جای استفاده از ست کنترل از منبع تحت فشار به همراه کلید اتوماتیک، گیج فشار و شیر پنج راهی استفاده نمایید زیرا ست کنترل مناسب ساختمان هایی با هد 10 تا 12 متر می باشد. همچنین نحوه تنظیم ست کنترل روی پمپ منوط به داشتن پیچ تنظیم است و برخی مدل های ست کنترل دارای پیچ تنظیم نمی باشند. پس قبل از خرید این محصول، از داشتن یا عدم داشتن پیچ تنظیم آن اطمینان حاصل نمایید. به طور کلی برای تنظیم ست کنترل مورد نظر، باید ضمن اطمینان از وجود پیچ تنظیم بر روی آن، مراحل تنظیم را با دقت و به ترتیب انجام دهید تا ست کنترل به درستی کار کند و از مشکلات احتمالی از قبیل کارکرد مداوم و بدون توقف پمپ، روشن نشدن پمپ و یا دیر روشن شدن پمپ جلوگیری شود. همچنین در صورتی که تمایل به استفاده از ست کنترل ها برای مصارف کشاورزی دارید، می توان آنها را برای زمین های کشاورزی با حداکثر مساحت 120 متر مربع و بدون شیب استفاده نمود و دکمه ریست ست کنترل در برندهای مختلف آن وجود دارد که در زمان ست کردن ست کنترل مورد استفاده قرار می گیرد. می توانید به منظور کسب اطللاعات بیشتر در زمینه نحوه تنظیم ست کنترل با کارشناسان هایپر صنعت فامکو تماس حاصل فرمائید.

ست کنترل برای کارکرد صحیح پمپ آب

مقالات مرتبط

راه‌ اندازی موتور پمپ آب یکی از مراحل مهم در بهره ‌برداری از سیستم‌های آبیاری و تأمین آب کشاورزی است. این فرآیند شامل چندین مرحله است که باید با دقت و توجه به جزئیات انجام شود تا از عملکرد بهینه و طول عمر دستگاه اطمینان حاصل شود. در این مقاله، به بررسی مراحل مختلف راه‌ اندازی موتور پمپ آب می‌ پردازیم.

24 آبان , 1403 بیشتر بخوانید

پمپ ‌های تکفاز و سه فاز هر دو نوعی از پمپ‌ های الکتریکی هستند که برای انتقال و چرخش مایعات استفاده می‌ شوند. هر کدام از این دو نوع پمپ‌ ها ویژگی ‌ها و مزایا و معایب خود را دارند و به نیازهای خاصی پاسخ می ‌دهند. در این مقاله به بررسی این موضوع می پردازیم که کدام یک از پمپ های تکفاز و سه فاز بهتر هستند. لطفا با ما همراه باشید. ابتدا لازم است به این مسئله بپردازیم که پمپ تکفاز و پمپ سه فاز کدامند؟

24 آبان , 1403 بیشتر بخوانید

امروزه در اکثر مجتمع های مسکونی، تجاری و اداری، بنا به نیاز ساکنین و مشتریان، آسانسور نصب می شود. کابین آسانسور درون یک کانال قرار گرفته که در آن دارای حرکت رفت و برگشتی است. به این فضای عمودی، چاله (چاه) آسانسور گفته می شود. پایین ترین قسمت چاله آسانسور را چاهک آسانسور می گویند. چاهک آسانسور که اجزایی مانند ضربه گیر (بافر)، پایه ریل، وزنه تعادل و غیره در آنجا نصب شده، در صورت پر شدن این بخش از آسانسور از آب، نیاز است که آب ریخته شده در این قسمت، تخلیه شود.

23 آبان , 1403 بیشتر بخوانید

گاهی اوقات مصرف کنندگان پمپ آب، با چالش هایی مواجه می شوند که خلاف روند طبیعی عملکرد پمپ آب است. اما باید دانست که هر اتفاق جدید در پمپ، دلایلی مختص به خود دارد که لازم است مصرف کننده اطلاعات کافی راجع به آنها داشته باشد تا در مواقع ضروری، تا حد امکان از وقوع مسائل و مشکلات مربوط به پمپ جلوگیری به عمل آید. یکی از مشکلات رایج در پمپ های آب، یکسره کار کردن پمپ است.

24 آبان , 1403 بیشتر بخوانید
پربازدیدترین مطالب

پمپ ها مدل ها و برند های مختلفی دارند. آنچه از پمپ ها انتظار می رود سیال را از نقطه ای به نقطه دیگر انتقال دهد در این رابطه مابین فشار و دبی پمپ رابطه معکوس وجود دارد. بدین مفهوم که؛ پمپ هایی که دبی زیادی را انتقال می دهند فشار کمتری تولید می کنند و برعکس آن نیز صادق است، یعنی پمپ هایی که فشار زیادی تولید می کنند دبی کمتری تولید می کنند. برای انتخاب یک پمپ اولین موضوع مقدار دبی و میزان فشار لازم است.

24 آبان , 1403 بیشتر بخوانید

منبع تحت فشار با نام های دیگری اعم از مخزن دیافراگمی یا منبع تحت فشار نیز شناخته می شود. چگونه باید این محصول را انتخاب نماییم؟ در زمان استفاده از این محصول چه نکاتی حیاتی می باشند؟

24 آبان , 1403 بیشتر بخوانید

ماینر دستگاهی است برای استخراج بیت کوین که همان ارز دیجیتال است و توسط شرکت هایی چون BITMAIN که پیشتاز این نوع صنعت گردیده، تولید می شود.

24 آبان , 1403 بیشتر بخوانید

اگر شما هم از افرادی هستید که قصد خرید کولر گازی را دارید اما با سوالاتی همچون اینکه کدام برند های کولر گازی اورجینال بوده، برای ابعاد محیط مورد نظر چه نوع و چه ظرفیتی از کولر گازی مناسب است و مراکز معتبر جهت خرید کولر گاز کدام است؟ مواجه هستید، مطالعه این مطلب برای شما مفید خواهد بود زیرا توصیه می شود در اولین گام به مطالعه مطالب ارائه شده در این زمینه پرداخته و در گام نهایی پس از دریافت مشاوره از کارشناسان این حوزه اقدام به خرید کولر گازی نمایید.

24 آبان , 1403 بیشتر بخوانید

پرلیت یک نوع سنگ آتش فشانی از نوع سیلیکات بوده که به علت منجمد شدن گدازه های آتش فشانی مقداری آب (2 تا 5 درصد) در آن ذخیره می شود که توسط حرارت بین 400 تا 1300 درجه سانتی گراد آب موجود در داخل آن خارج شده و این عمل باعث می شود تا ماده خاکستری داخل آن تغییر رنگ داده و ماده ای سفید رنگ به نام پرلیت ایجاد گردد.

24 آبان , 1403 بیشتر بخوانید

محصولات قابل تولید با دستگاه تزریق پلاستیک صنعت رنگ، صنایع نظامی، صنایع ارتباطی، صنایع هوایی، صنعت راهسازی و شهرسازی، صنعت ساختمان، لوازم تزئینی، صنعت باغبانی و کشاورزی، صنعت خودرو و ...

24 آبان , 1403 بیشتر بخوانید