پکیج خورشیدی قابل حمل

پکیج خورشیدی قابل حمل

پکیج خورشیدی قابل حمل یکی از انواع پنل های خورشیدی می باشد که برای کاربری های محدود با استفاده از پنل های کوچک، انرژی خورشید را به الکتریسیته تبدیل می کند. پنل خورشیدی سیار توانایی شارژ تلفن همراه، لپ تاپ و سایر تجهیزات کم مصرف را دارد. پنل های خورشیدی می توانند مصارف محدودی را پوشش دهند زیرا پنل های استفاده شده در آن کوچک بوده و عموما با توان های 20 و 30 وات ارائه می شود. پنل خورشیدی قابل حمل یا عشایری توانایی شارژ و روشن کردن تجهیزاتی همچون لامپ، لپ تاپ، تلفن همراه و غیره را دارد.

افرادی که در مشاغلی مانند زنبورداری، گروه های امدادی هستند یا حتی افرادی که قصد رفتن به سفرهای کمپینگ و غیره را دارند به دلیل عدم دسترسی به برق معمولا با مشکلاتی همچون اتمام شارژ تلفن همراه، لپ تاپ یا روشن کردن لامپ مواجه خواهند شد، در این گونه مواقع استفاده از پکیج خورشیدی قابل حمل بسیار کاربردی خواهد بود، زیرا این پکیج با اطمینان بالا می تواند برق مورد نیازشان را تامین نماید. در این مقاله به بررسی انواع پکیج های خورشیدی قابل حمل و عشایری پرداخته ایم.

پکیج خورشیدی قابل حمل چیست؟

پکیج خورشیدی قابل حمل یکی از انواع پنل های خورشیدی می باشد که برای کاربری های محدود و با استفاده از پنل های کوچک، انرژی خورشید را به الکتریسیته تبدیل می کند. پنل خورشیدی قابل حمل یا عشایری توانایی شارژ تلفن همراه، لپ تاپ و سایر تجهیزات کم مصرف را دارد.

پکیج خورشیدی سیار

پنل های خورشیدی می توانند مصارف محدودی را پوشش دهند زیرا پنل های استفاده شده در آن کوچک بوده و عموما با توان های 20 و 30 وات ارائه می شوند. پنل خورشیدی قابل حمل یا عشایری توانایی شارژ و روشن کردن تجهیزاتی مانند لامپ، لپ تاپ، تلفن همراه و غیره را دارد. پکیج خورشیدی عشایری یا قابل حمل نسبت به کارایی خود دارای قیمت بسیار مناسبی می باشد زیرا این تجهیز در مواقع اضطراری بسیار کمک کننده است. شایان ذکر است که میزان برق تولید شده در پنل خورشیدی کوچک مسافرتی متفاوت بوده و به عواملی همچون میزان قرارگیری در معرض نور خورشید، سایز پنل ها و کارایی پنل بستگی دارد.

پکیج خورشیدی قابل حمل

نحوه عملکرد پکیج خورشیدی قابل حمل

عملکرد پنل خورشیدی قابل حمل یا عشایری بسیار ساده می باشد. در این محصول پنل های موجود نور خورشید را دریافت کرده و آن را به برق DC تبدیل می کنند، برق تولید شده در مرحله قبل به باتری داخل جعبه ذخیره منتقل می شود تا در مواقع اضطراری بتوان از برق استفاده کرد. لازم به ذکر است که برق، قبل از ذخیره در باتری باید توسط شارژکنترلر بررسی شود زیرا در صورت عدم بررسی و محدود سازی احتمال آسیب به باتری وجود دارد. با توجه به اینکه برق خروجی پنل خورشیدی سیار، DC می باشد برای شارژ برخی از وسایل باید از طریق یک پورت، اینورتر (100 واتی) را به باکس متصل نمود تا وسیله مورد نظر با برق AC و بدون کوچک ترین آسیب شارژ شود.

اجزای پکیج خورشیدی قابل حمل

با توجه به توضیحات بالا، دلیل نام گذاری پکیج پنل خورشیدی سیار را متوجه می شویم، این پنل خورشیدی باید به صورت پکیج کامل که شامل پنل های خورشیدی، باتری، کنترلر شارژ، اینورتر می باشد، ارائه شود تا دستگاه به درستی وظیفه خود را انجام دهد. در ادامه به بررسی هر یک از اجزای پنل خورشیدی قابل حمل می پردازیم.

  • شارژکنترلر

شارژکنترلر یکی از اجزای مهم در پکیج خورشیدی قابل حمل است زیرا این تجهیز باتری خورشیدی را کنترل کرده و مانع رسیدن آسیب به باتری می شود. نواسانات تابش نور خورشید در طول روز یکسان نیست که طبیعتا برق خروجی متفاوت خواهد بود به همین دلیل شارژ کنترلر با نگهداشتن ولتاژ ورودی باتری در یک بازه تعیین شده و امن وظیفه خود را انجام داده و احتمال رسیدن آسیب به باتری را کاهش می دهد.

شارژکنترلر

  • باتری پنل خورشیدی

باتری بخش مهمی است که با تجهیزات قابل شارژ شما در ارتباط می باشد به همین دلیل باید در خرید آن دقت زیادی داشته باشید. باتری در سیستم مولد برق خورشیدی قابل حمل به صورت دائم در حال تخلیه و شارژ می باشد به همین دلیل باید دارای راندمان بالایی بوده تا در مواقعی که از آن استفاده نمی شود تخلیه نشده و برق را در خود نگه دارد. البته لازم به ذکر است اگر قصد استفاده از چند پنل خورشیدی را دارید باید از چند باتری و یا یک باتری با ولتاژ بالا استفاده نمایید تا خروجی خوبی داشته باشید.

باتری پنل خورشیدی

  • اینورتر پنل خورشیدی سیار

اینورتر در پکیج خورشیدی قابل حمل، برق DC ذخیره شده در باتری را برای مصرف به AC تبدیل می کند، همچنین می تواند ولتاژ جریان را تنظیم نماید.

اینورتر پنل خورشیدی سیار

  • لوازم همراه پکیج خورشیدی سیار

علاوه بر موارد ذکر شده در بالا تعدادی لامپ و کابل شارژ نیز در زمان خرید پکیج خورشیدی قابل حمل یا عشایری به مشتریان ارائه خواهد شد.

ظرفیت های پکیج خورشیدی قابل حمل

پکیج های خورشیدی قابل حمل با توان ها و ظرفیت های مختلف ارائه می شوند که در زیر به پر طرفدارترین آنها اشاره شده است.

  • پنل خورشیدی قابل حمل 200 وات: این پنل خورشیدی قابل حمل توانایی روشن نگهداشتن 1 تا 6 لامپ به مدت 12 تا 24 ساعت را دارد.
  • پکیج خورشیدی 100 وات: این پنل خورشیدی سیار می تواند طی ساعات مشخص (حداکثر 20 ساعت) لپ تاپ، تلویزیون، لامپ و غیره را شارژ نماید.
  • پکیج خورشیدی 20 و 30 وات: این پکیج های خورشیدی از توان کمتری برخوردار بوده و تا حداکثر 12 ساعت توانایی شارژ تجهیزات را دارند و مناسب سفر های کمپینگ یک روزه می باشند.

نحوه انتخاب پنل خورشیدی قابل حمل
  • توجه به میزان خروجی مورد نیاز در پکیج خورشیدی قابل حمل بسیار اهمیت دارد. برای مثال ما قرار است چند دستگاه را با این پنل شارژ کنیم یا چند ساعت نیاز به تامین برق از طریق این محصول داریم.
  • ابعاد پنل خورشیدی عشایری یا قابل حمل بسیار اهمیت دارد زیرا افرادی از این پنل ها استفاده می کنند که قصد جابجایی آن را دارند، پس باید در ابعاد متعارف و با وزن سبک تولید شود.
  • توجه به درجه حفاظت محصول می تواند کمک ویژه ای به نگهداری و بیشتر شدن طول عمر پکیج خورشیدی سیار نماید.
  • ظرفیت باتری و برند تولید کننده آن دارای اهمیت می باشد زیرا باتری نقش ذخیره سازی برق را بر عهده دارد و در زمان خرید باید توجه ویژه به مشخصات آن داشته باشید.
  • به گارانتی و ضمانت نامه های سازنده محصول توجه کنید. تا در زمان خرابی زودتر از زمان پیش بینی شده بتوان بدون هزینه تعمیرات لازم را انجام داد.

پنل خورشیدی عشایری

پنل خورشیدی سیار در چه مکان هایی استفاده می شود؟

سولار پنل پرتابل را می توان در تمامی مکان هایی که از شبکه برق دور است و دسترسی کامل به نور خورشید وجود دارد استفاده نمود که در ادامه به برخی از آنها اشاره کرده ایم.

  • زنبورداران، کشاورزان و عشایر
  • سفرهای کمپینگ
  • پنل خورشیدی برای کانکس
  • طبیعت گردان و کوهنوردان
  • گروه های امدادی
  • پنل خورشیدی برای تلویزیون و یخچال های کوچک در سفر

نتیجه گیری

همانطور که عنوان شد پکیج خورشیدی قابل حمل یکی از تجهیزات مقرون به صرفه و قابل اطمینان است که علاوه بر مزیت های گفته شده در بالا می توان آن را شخصی سازی کرد و تجهیزات جانبی دلخواه را بر اساس نیاز به آن اضافه نمود و در پایان این محصول به افرادی توصیه می شود که از شبکه برق شهری دور هستند و یا به هر دلیلی به آن دسترسی ندارند.

پربازدیدترین مطالب

پمپ ها مدل ها و برند های مختلفی دارند. آنچه از پمپ ها انتظار می رود سیال را از نقطه ای به نقطه دیگر انتقال دهد در این رابطه مابین فشار و دبی پمپ رابطه معکوس وجود دارد. بدین مفهوم که؛ پمپ هایی که دبی زیادی را انتقال می دهند فشار کمتری تولید می کنند و برعکس آن نیز صادق است، یعنی پمپ هایی که فشار زیادی تولید می کنند دبی کمتری تولید می کنند. برای انتخاب یک پمپ اولین موضوع مقدار دبی و میزان فشار لازم است.

10 تیر , 1403 بیشتر بخوانید

منبع تحت فشار با نام های دیگری اعم از مخزن دیافراگمی یا منبع تحت فشار نیز شناخته می شود. چگونه باید این محصول را انتخاب نماییم؟ در زمان استفاده از این محصول چه نکاتی حیاتی می باشند؟

10 تیر , 1403 بیشتر بخوانید

ماینر دستگاهی است برای استخراج بیت کوین که همان ارز دیجیتال است و توسط شرکت هایی چون BITMAIN که پیشتاز این نوع صنعت گردیده، تولید می شود.

10 تیر , 1403 بیشتر بخوانید

پرلیت یک نوع سنگ آتش فشانی از نوع سیلیکات بوده که به علت منجمد شدن گدازه های آتش فشانی مقداری آب (2 تا 5 درصد) در آن ذخیره می شود که توسط حرارت بین 400 تا 1300 درجه سانتی گراد آب موجود در داخل آن خارج شده و این عمل باعث می شود تا ماده خاکستری داخل آن تغییر رنگ داده و ماده ای سفید رنگ به نام پرلیت ایجاد گردد.

10 تیر , 1403 بیشتر بخوانید

محصولات قابل تولید با دستگاه تزریق پلاستیک صنعت رنگ، صنایع نظامی، صنایع ارتباطی، صنایع هوایی، صنعت راهسازی و شهرسازی، صنعت ساختمان، لوازم تزئینی، صنعت باغبانی و کشاورزی، صنعت خودرو و ...

10 تیر , 1403 بیشتر بخوانید

بهترین پمپ آب خانگی کدام است؟ معرفی کم صداترین، قویترین و بهترین پمپ آب خانگی و کشاورزی در ایران، در این مقاله به تفصیه به این مضوع پرداخته و بهترین پمپ ها را همچنین بر اساس نوع و توان معرفی می کنیم.

10 تیر , 1403 بیشتر بخوانید