ژنراتور دائم کار چیست؟
معمولا به ژنراتور هایی دائم کار گفته می شود که در نبود برق بدون وقفه بتوانند خروجی بدون نوسان داشته باشند. از لحاظ فنی ژنراتور دائم کار، دارای موتورهایی با توان بالا و قدرت بسیار زیادی بوده که معمولا در مراکزی مورد استفاده قرار می گیرد که نیاز به برق دائمی داشته باشند، مانند دیتاسنترها که باید تمام روزهای سال فعال می باشند تا اطلاعات از دسترس خارج نشوند.
ژنراتور دائم کار چیست؟
معمولا به ژنراتور هایی دائم کار گفته می شود که در نبود برق و بدون وقفه بتوانند خروجی بدون نوسان داشته باشند. در اینجا سوال پیش می آید که آیا فقط ژنراتور گازسوز دائم کار بوده یا خیر؟! ژنراتور های گازسوز به دلیل اتصال به منبع گاز بی وقفه به ژنراتور دائم کار معروف شدند. از لحاظ فنی ژنراتور گازسوز دائم کار دارای موتورهایی با توان بالا و قدرت بسیار زیادی بوده که معمولا در مراکزی مورد استفاده قرار می گیرد که نیاز به برق دائمی داشته باشند، مانند دیتاسنترها که همه روزه در سال فعال می باشند تا اطلاعات از دسترس خارج نشوند.
هایپر صنعت فامکو، به عنوان تنها هایپر مارکت تجهیزات صنعتی در خاورمیانه، این امکان را فراهم نموده تا شما مشتریان گرامی با یک تماس تلفنی و مشاوره رایگان، بهترین ژنراتور دائم کار مورد نیاز خود را تهیه نموده و در اسرع وقت، در هر کجای ایران که باشید آن را درب منزل دریافت نمایید، برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان بخش مشاوره فنی این محصول در ارتباط باشید.
تفاوت ژنراتور دائم کار با سایر ژنراتور ها
یک تفاوت اصلی میان این ژنراتورهای برق وجود دارد. معمولا ژنراتور دائم کار را برای منبع بی وقفه برق انتخاب می کنند، یعنی در جایی که برق وجود ندارد. اما ژنراتور های معمولی را برای برق اضطراری و به عنوان پشتیبان از آن ها استفاده می کنند. یک ویژگی ژنراتور دائم کار این است که اصطکاک بین قطعات بیشتر می باشد اما در ژنراتور های دیگر این گونه نیست.
ژنراتور های گاز سوز به دلیل دائم کار بودن معمولا باید از 50 درصد توانی که دارند استفاده کرد، اما در ژنراتور های اضطراری معمولا تا 75 درصد و در لحظه استارت وسایل از 100 درصد توان آن ژنراتور استفاده می شود.
در ژنراتور ها اورهال به معنای از نو شدن دستگاه ها و در اصطلاح به تنظیمات کارخانه برگشتن می باشد. در ژنراتور های معمولی این ویژگی حدودا 1200 ساعت می باشد. در ژنراتور دائم کار بستگی به طراحی موتور دارد اما به صورت حدودی در این نوع از ژنراتور ها بین 10000 ساعت اورهال می گردد. این اعداد به صورت حدودی بوده است و ممکن است میزان ساعت کارکرد موتور بیشتر از این اعداد باشد و نیاز به اورهال نداشته باشند.
ژنراتور دائم کار گازوئیلی
دیزل ژنراتور در حالت معمولی با 50 الی 75 درصد توان به میزان 8 الی 12 ساعت می تواند خروجی برق بدهد. در صورتی که اقدامات لازم بر روی موتور انجام گیرد، برای مثال با بالا بردن و تقویت کردن سیستم خنک کاری موتور های دیزلی می توانند این امکان را ایجاد کنند تا به عنوان ژنراتور دائم کار دیزلی یا گازوئیلی مورد استفاده قرار گیرند.
مشکلی که ذهن مشتری های عزیز را مشغول می کند سوخت رسانی به دیزل ژنراتور دائم کار است. شما با استفاده از یک منبع روی ژنراتور های گازوئیلی می توانید این مشکل سوخت رسانی را برطرف نمایید.
ژنراتور دائم کار ماینر
سیستم استفاده از ماینر ها به نحوی می باشد که ورودی برق به هیچ عنوان نوسان یا قطعی نباید داشته باشد. به این دلیل برخی از ماینر ها را با استفاده از ژنراتور های گاز سوز راه اندازی می کنند.
ژنراتور گازی دائم کار به دلیل دائم کار بودنش، بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. زیرا با استفاده از تغییراتی در موتور و عدم خاموشی آن ها مورد استفاده قرار گرفته است. خاموش شدن ژنراتور در ماینر ها به دلیل راه اندازی مجدد و زمان بر بودن آن باعث شده است تا ژنراتور های گاز سوز به عنوان ژنراتور دائم کار ماینر بسیار مورد استفاده قرار بگیرند.
در مورد نوسان در ژنراتور ها باید گفت که این مشکل توسط AVR یا همان رگولاتور ولتاژ یا نوسان گیر حل شده است که در یک ولتاژ منظم خروجی برق را ارائه بدهد.
موتور های ژنراتور دائم کار
از لحاظ فنی ژنراتور های گاز سوز معمولا دارای دور موتور پایین تر از 1500 دور می باشند، که در حال حاظر از دسترس خارج است. اما با تغییراتی که در موتور این ژنراتور گازی دائم کار قرار می گیرد، می توانند به ژنراتور دائم کار تبدیل بشوند:
- گزینه بسیار مهم مدل های مختلف ژنراتور دائم کار سیستم خنک کاری موتور است که با تقویت سیستم خنک کاری باعث بالا رفتن ساعت کاری آن شده تا از داغ شدن موتور و بالا رفتن راندمان جلوگیری شود.
- به دلیل بی وقفه کار کردن موتور، مخازن روغن را بزرگ تر در نظر می گیرند تا زمان تعویض روغن را به حداقل برسانند و از خاموش شدن موتور جلوگیری شود.
ژنراتور دائم کار خانگی
ژنراتور دائم کار خانگی گازی معمولا دارای توان های پایین تری می باشد. اکثر این ژنراتور ها تک فاز بوده اما به صورت سه فاز هم مورد استفاده قرار می گیرند. ژنراتور دائم کار خانگی گازی دارای Programmable Logic Controller یا به اختصار plc می باشند که به معنای کنترلر منطقی قابل برنامه ریزی یا برنامه پذیر می باشد. پی ال سی ها به جای پنل های کنترلی قدیمی به کار گرفته می شوند که توسط سنسورها قادر به نظارت و فرماندهی به مدار می باشند. ژنراتور دائم کار خانگی گازی به دلیل فشار گاز که 1.2 پوند است، بسیار مورد استفاده قرار می گیرند.
ژنراتور گازی دائم کار کوچک
ژنراتور گازی دائم کار کوچک در توان های زیر 10 کیلووات تولید و عرضه می شوند. به این دسته از ژنراتور های کوچک موتور برق های گازسوز گفته می شود که معمولا به صورت تک فاز عرضه می گردد. این ژنراتور گازی دائم کار کوچک بیشتر در کارگاه های صنعتی که فشار گاز آنها 1.2 پوند می باشد، استفاده می گردد. به این ژنراتور ها، ژنراتور گازی دائم کار کوچک گفته می شود.
قیمت ژنراتور دائم کار
ژنراتور گازسوز دائم کار به دلیل تقاضای بالا در بازار قیمت های نسبتا بالایی را در مقابسه با قیمت دیزل ژنراتور دائم کار دارد. شما می توانید با مراجعه به بخش محصولات وارد بخش ژنراتور شوید و از قیمت تمام ژنراتورهای دائم کار مطلع گردید، همچنین می توانید با تماس با کارشناسان بخش مشاوره فنی هایپر صنعت فامکو از مشاوره کاملا تخصصی و راگان بهره مند شوید.