نحوه تنظیم فشار باد منبع تحت فشار

نحوه تنظیم فشار باد منبع تحت فشار

زمانی که مخزن پمپ نصب می گردد میزان فشار باد نیز تنظیم خواهد شد. تنظیم مخزن تحت فشار توسط یک فشارسنج اتفاق می افتد. منبع تحت فشار که به آن منبع انبساط یا اسم هایی نظیر Pressure Vessel و Expansion Tank هم گفته می شود. به منظور افزایش فشار آب و کمک به پمپ آب برای جلوگیری از روشن و خاموش شدن مکرر آن، به همراه گیج فشارسنج، کلید اتوماتیک یا ست کنترل و پنج راهی بر روی پمپ نصب می شود.

نحوه تنظیم باد منبع تحت فشار

منبع تحت فشار که به آن منبع انبساط یا اسم هایی نظیر Pressure Vessel و Expansion Tank گفته می شود به منظور افزایش فشار آب و کمک به پمپ آب برای جلوگیری از روشن و خاموش شدن مکرر، به همراه گیج فشارسنج، کلید اتوماتیک و پنج راهی بر روی پمپ نصب می شود. عملکرد صحیح منبع تحت فشار به عواملی مانند تنظیم فشار منبع، تنظیم میزان فشار و باد مخزن، سالم بودن بدنه و تیوپ (یا دیافراگم در منابع دیافراگمی) و غیره بستگی دارد. در این مقاله به بررسی چگونگی تنظیم فشار باد منابع تحت فشار مورد استفاده بر روی پمپ آب در صورت تمام شدن باد آنها، خواهیم پرداخت. لطفا با ما همراه باشید.

ویدیو آموزشی نحوه تنظیم فشار باد منبع تحت فشار

ضرورت وجود و مکانیزم عملکرد منبع تحت فشار

منابع تحت فشار به عنوان یک عامل کمکی برای الکتروپمپ بر روی آن نصب می شوند. این منابع به دو نوع دیافراگمی و تیوپی تقسیم می شوند که نوع دیافراگمی آن دارای یک دیافراگم لاستیکی است که در سر تا سر راستای افقی منبع نصب شده است و فشار ایجاد شده توسط منبع به آب درون منبع توسط هوای فشرده شده در پشت دیافراگم پلاستیکی انجام می شود. منابع تیوپی تحت فشار دارای یک تیوپ پلاستیکی هستند که با پر شدن آن از آب به واسطه باز شدن شیر واحدها، فشار لازمه توسط هوای محبوس شده در منبع، بر تیوپ وارد شده و آب را با فشاری مطلوب پمپاژ خواهد کرد. به واسطه نصب منبع تحت فشار بر روی پمپ، دیگر پمپ آب در اثر باز و بسته شدن کوتاه مدت شیر آب، روشن و خاموش نمی شود و فشار و میزان آب مورد نیاز جهت پمپاژ به واحد مسکونی، توسط منبع تحت فشار تامین می گردد و تا زمانی که آب ذخیره شده در منبع تخلیه نشده است، پمپ آب خانگی روشن نخواهد شد. این منابع در انواع تیوپی و دیافراگمی در دو حالت عمودی و افقی مورد استفاده قرار می گیرند که در شکل زیر انواع منابع تحت فشار را مشاهده می کنید.

عملکرد منبع تحت فشار

در صورت تمام شدن باد منبع تحت فشار پمپ چه باید کرد؟

در صورتی که پمپ آب به صورت مدام خاموش و روشن می شود و یا فشار پمپ در حین برداشت آب کم و زیاد می شود، دلیل آن را می توان در منبع تحت فشار بعد از پمپ جست و جو کرد. اولین موردی که باید مورد بررسی قرار گیرد، میزان باد منبع است. بدیهی است که افزایش باد منبع می تواند به کمک کمپرسور هوا و یا تلمبه های دستی صورت گیرد، اما چگونه؟ برای تنظیم فشار باد منابع تحت فشار نیاز به انجام اقداماتی است که انجام آنها باید با دقت بالایی صورت بگیرد. یکی از مهم ترین مواردی که در بازدید های کوتاه مدت و همچنین در سرویس های دوره ای سیستم پمپاژ آب مصرفی باید مورد بررسی قرار گیرد، میزان باد منبع تحت فشار پمپ آب می باشد. همان طور که می دانید منبع تحت فشار به همراه پرشر سوئیچ جهت کارکرد اتومات پمپ به کار می رود، که از مهم ترین مزایای آن می توان به کاهش تعداد دفعات روشن و خاموش شدن و در نتیجه کاهش محسوس استهلاک الکتروپمپ اشاره کرد. همچنین در صورت تمایل می توانید به مقاله نحوه استفاده همزمان ست کنترل و منبع تحت فشار مراجعه نمایید.

چک کردن باد منبع تخت فشار پمپ

  1. ابتدا باید از میزان فشار هوای موجود در منبع تحت فشار اطمینان حاصل کنید، اما قبل از آن باید سالم بودن منبع اطمینان را بررسی نمایید. برای این منظور والف هوای روی منبع تحت فشار را با یک جسم نوک تیز به داخل فشار می دهیم تا از آن باد خارج شود. توجه داشته باشید که خارج شدن آب از والف نشانگر پاره بودن یا ترکیدن تیوپ داخل منبع می باشد که با تعویض تیوپ منبع این مشکل برطرف می شود و درصورت خارج شدن باد از والف و سالم بودن تیوپ منبع، میزان باد داخل منبع را با یک گیج فشار اندازه گیری می کنید.
  2. برای انجام این کار ابتدا مدار برق (فیوز) را قطع کنید.
  3. پس از آن برای خالی شدن آب درون منبع، نیاز است که یک شیر را باز کنید (فرقی نمی کند آن شیر در نزدیکی منبع یا منزل باشد)، زیرا اگر فشار هوای درون پمپ را بدون تخلیه کامل آب درون منبع بررسی نمایید، عدد واقعی و دقیقی از فشار هوای محبوس در منبع بدست نخواهد آمد.
  4. حال برای چک کردن فشار هوای منبع به یک فشارسنج نیاز دارید. این گیج فشار غالبا بر روی منبع نصب شده است. پس از یافتن عدد به دست آمده از فشار هوای درون منبع با توجه به فشاری که تحت عنوان Nitrogen Pressure بر روی پلاک منبع تحت فشار و یا کاتالوگ آن درج شده است، کمبود فشار درون منبع را متوجه خواهید شد.
  5. لازم به ذکر است فشار منبع باید حدود 10 تا 20 درصد کمتر از فشار روشن شدن پمپ باشد به همین دلیل باید به فشار پمپ و پرشر سوئیچ (کلید اتوماتیک) توجه شود. (برای این منظور می توانید سیستم پمپ را فعال کنید و یک شیر را باز کرده تا فشار خاموش و روشن پمپ که با هوشمند سازی پرشر سوئیچ صورت پذیرفته است را از روی گیج فشار متصل به پنج راهی بررسی کنید. یقینا فشار باد منبع تحت فشار باید کمتر از فشار روشن شدن پمپ باشد).
  6. در مرحله بعد به افزایش فشار منبع انبساط می رسیم. در این مرحله نیاز به یک افزاینده فشار هوا داریم. بهترین گزینه استفاده از یک کمپرسور هوا می باشد (این کار را با تلمبه های دستی هم می توان انجام داد). عمل افزایش فشار هوای منبع باید از طریق والف هوا انجام شود.
  7. پس از حدود 10 دقیقه افزایش فشار را متوقف کرده، مجددا فشار هوای منبع را اندازه گیری کنید تا از احتمال وجود هر گونه نشتی هوا جلوگیری کنیم.
  8. در صورت کمبود فشار منبع می توانید با خاموش کردن مجدد سیستم پمپ، مراحل افزایش فشار را انجام دهید. عمدتا فشار باد داخل منبع حدود 2 بار است و فشار کاری منابع تحت فشار، بسته به اندازه آن 6، 10، 16 و 20 بار می باشد.

تنظیم باد منبع تحت فشار

لازم به ذکر است که بهترین گاز برای پر کردن منابع تیوپی، گاز نیتروژن است. دلیل آن خشک بودن و عدم وجود رطوبت در گاز نیتروژن و در نتیجه کاهش احتمال خوردگی و پوسیدگی منبع و همچنین کاهش احتمال نشتی منبع تحت فشار به سبب بزرگ بودن مولکول های نیتروژن نسبت به اکسیژن می باشد. در حالت کلی، به منظور تنظیم فشار هوای منبع تحت فشار، توجه به عواملی مانند مقدار فشار مورد نیاز برای منبع تحت فشار، اطمینان حاصل کردن از سالم بودن تیوپ (با استفاده از بررسی نشتی آب از والف هوای منبع) و رعایت موارد ایمنی انجام این فرآیند، بسیار مهم است. توصیه می شود برای انجام این فرآیند به متخصصین مربوطه در این زمینه مراجعه فرمائید. در همین راستا کارشناسان هایپر صنعت فامکو جهت ارائه مشاوره خرید یا تکمیل اطلاعات درباره محصول مورد نظرتان، در خدمت شما عزیزان هستند.

مقالات مرتبط

گاهی اوقات مصرف کنندگان پمپ آب، با چالش هایی مواجه می شوند که خلاف روند طبیعی عملکرد پمپ آب است. اما باید دانست که هر اتفاق جدید در پمپ، دلایلی مختص به خود دارد که لازم است مصرف کننده اطلاعات کافی راجع به آنها داشته باشد تا در مواقع ضروری، تا حد امکان از وقوع مسائل و مشکلات مربوط به پمپ جلوگیری به عمل آید. یکی از مشکلات رایج در پمپ های آب، یکسره کار کردن پمپ است.

هواگیری پمپ آب خانگی عملی است باید به درستی و طبق اصول خاصی انجام گیرد. زمانی که شما هواگیری پمپ را به درستی انجام دهید مواردی همچون: کم تر شدن صدای پمپ، افزایش فشار آب، بهتر شدن عملکرد پمپ را مشاهده خواهید کرد. در این مقاله درباره نحوه هواگیری و دلایل مهم بودن این مورد توضیحاتی داده ایم. همراه ما باشید.

نصب و راه اندازی منبع یا مخزن ذخیره آب در ساختمان امری ضروری می باشد. نصب پمپ به تنهایی مشکل فشار آب را حل نمی کند همچنین نبودن مخزن آب در تاسیسات یک ساختمان، امری غیر منطقی و غیر قانونی می باشد. در این مقاله درباره ضرورت نصب منبع ذخیره آب بیشتر صحبت می کنیم. پیشنهاد می شود تا انتهای مطالب همراه ما باشید.

پمپ آب خانگی نیروی الکتریکی را به نیروی مکانیکی تبدیل کرده و باعث تقویت فشار آب و پمپاژ آب در ساختمان ها می شود.

پمپ های خانگی عمدتا دارای موتور الکتریکی یا همان الکتروموتور هستند. هر الکتروموتور دارای یک استاتور می باشد که تامین انرژی الکتریکی بر عهده آن است. همچنین هر الکتروموتور دارای یک روتور می باشد که به واسطه نیروی الکتریکی وارد بر آن توسط استاتور، به حرکت در می آید. مطالعه این مطلب برای شما مفید خواهد بود زیرا توصیه می شود در اولین گام به مطالعه مطالب ارائه شده در این زمینه پرداخته و در گام نهایی می توانید سوالات خود را مطرح نمایید.

از موتور پمپ نمی توان برق گرفت. موتور برق و ژنراتور هر دور از محصولاتی هستند که عملکرد متفاوتی دارند، بنابراین، با توجه به کارکرد، محصولی که برای تولید برق استفاده می شود ژنراتور می باشد.

کشاورزان برای استخراج و انتقال آب به منظور انجام فرآیندهای کشاورزی و آبیاری زمین های زراعی، از منابعی مثل رودخانه ها، چاه های عمیق و نیمه عمیق و یا آب های زیرزمینی استفاده می کنند. پمپ های شفت و غلاف (پمپ توربینی عمودی) از جمله پمپ های مورد استفاده در جهت انتقال آب از چاه های عمیق و نیمه عمیق می باشند. اما از طرفی، پمپ های شناور می توانند جایگزین مناسبی برای این پمپ ها باشند. در این مقاله به بررسی چگونگی و شرایط جایگزینی پمپ های شناور برای پمپ های شفت و غلاف، می پردازیم، لطفا با ما همراه باشید.

پمپ هایی که می توانند برای چاه های ماسه ای مناسب باشند شامل پمپ های شناور، پمپ شفت و غلاف و پمپ های لجن کش و کف کش می باشد که برای استخراج منابع آب های زیر زمینی، تامین آب شرب، آب کشاورزی و استفاده های صنعتی و تسهیل فرآیند ها استفاده می شود.

درجه حفاظت IP یک الکتروپمپ مشخصه‌ های استاندارد برای تعیین سطح مقاومت آن در برابر ورود آب، گرد و غبار و همچنین ضربه است. درجه حفاظت (IP) برای الکتروپمپ بسیار حائز اهمیت است. زیرا الکتروپمپ‌ ها در بسیاری از صنایع و کاربردها به کار می ‌روند و باید در شرایط سخت و نامساعد همچون محیط‌ های خشک، مرطوب، گردآلود و دیگر محیط ها، به خوبی عمل کنند. به همین دلیل تولیدکنندگان پمپ‌ ها باید انواع پمپ را با درجات حفاظتی مختلف تولید کرده تا علاوه بر عملکرد بهینه، ایمنی کاربران را نیز تضمین کنند.

پربازدیدترین مطالب

منبع تحت فشار با نام های دیگری اعم از مخزن دیافراگمی یا منبع تحت فشار نیز شناخته می شود. چگونه باید این محصول را انتخاب نماییم؟ در زمان استفاده از این محصول چه نکاتی حیاتی می باشند؟

ماینر دستگاهی است برای استخراج بیت کوین که همان ارز دیجیتال است و توسط شرکت هایی چون BITMAIN که پیشتاز این نوع صنعت گردیده، تولید می شود.

اگر شما هم از افرادی هستید که قصد خرید کولر گازی را دارید اما با سوالاتی همچون اینکه کدام برند های کولر گازی اورجینال بوده، برای ابعاد محیط مورد نظر چه نوع و چه ظرفیتی از کولر گازی مناسب است و مراکز معتبر جهت خرید کولر گاز کدام است؟ مواجه هستید، مطالعه این مطلب برای شما مفید خواهد بود زیرا توصیه می شود در اولین گام به مطالعه مطالب ارائه شده در این زمینه پرداخته و در گام نهایی پس از دریافت مشاوره از کارشناسان این حوزه اقدام به خرید کولر گازی نمایید.

پرلیت یک نوع سنگ آتش فشانی از نوع سیلیکات بوده که به علت منجمد شدن گدازه های آتش فشانی مقداری آب (2 تا 5 درصد) در آن ذخیره می شود که توسط حرارت بین 400 تا 1300 درجه سانتی گراد آب موجود در داخل آن خارج شده و این عمل باعث می شود تا ماده خاکستری داخل آن تغییر رنگ داده و ماده ای سفید رنگ به نام پرلیت ایجاد گردد.

محصولات قابل تولید با دستگاه تزریق پلاستیک صنعت رنگ، صنایع نظامی، صنایع ارتباطی، صنایع هوایی، صنعت راهسازی و شهرسازی، صنعت ساختمان، لوازم تزئینی، صنعت باغبانی و کشاورزی، صنعت خودرو و ...

امروزه با پیشرفت تکنولوژی و نیاز روزافزون به شبکه اینترنت، اتصال به اینترنت در کنار شیوه قدیمی کابلی به صورت وایرلس یا بی سیم نیز ارائه می شود. اینترنت Wireless بر بستر امواج رادیویی یا مایکروویو می باشد.