اینترنت وایرلس چیست؟

اینترنت وایرلس چیست؟

امروزه با پیشرفت تکنولوژی و نیاز روزافزون به شبکه اینترنت، اتصال به اینترنت در کنار شیوه قدیمی کابلی به صورت وایرلس یا بی سیم نیز ارائه می شود. اینترنت Wireless بر بستر امواج رادیویی یا مایکروویو می باشد.

اینترنت وایرلس (بی سیم) چیست؟

امروزه با پیشرفت تکنولوژی و نیاز روزافزون به شبکه اینترنت، اتصال به اینترنت در کنار شیوه قدیمی کابلی به صورت وایرلس یا بی سیم نیز ارائه می شود. اینترنت Wireless بر بستر امواج رادیویی یا مایکروویو می باشد. در اینترنت بی سیم، نیاز به یک گیرنده و فرستنده می باشد به عبارتی دیگر سرویس گیرنده نقش دریافت کننده و سرویس دهنده نقش فرستنده را بازی می کند.

اینترنت وایرلس (بی سیم)

اینترنت Wireless را می توان در چهار شکل خلاصه کرد:

1. اینترنت وایرلس با استفاده از رادیو وایرلس به صورت PTP

در این مدل از سوی سرویس گیرنده رادیو وایرلس به سمت و در دید رادیوهای شرکت های ارائه دهنده تنظیم می شود و با توجه به نیاز سرویس گیرنده و مسافت، مدل رادیو و تجهیزات انتخاب می شود.

اینترنت وایرلس با استفاده رادیو وایرلس (PTP)

2. اینترنت وایرلس با استفاده از مودم TD-LTE

در این مدل سرویس دهنده (ISP)، اینترنت را به وسیله BTS های خود در فواصل متفاوت به سرویس گیرنده ارائه می دهند و نیاز به دید مستقیم نیست و صرفا سرویس گیرنده می بایست در مناطق تحت پوشش سرویس دهنده باشد. مودم TD-LTE به اصطلاح مودم ثابت بوده و برای استفاده نیاز به سیم کارت مخصوص و برق دارد.

اینترنت وایرلس با استفاده از مودم TD-LTE

3. اینترنت وایرلس با استفاده از مودم جیبی

این مدل نیز دقیقا مشابه مودم TD-LTE می باشد، با این تفاوت که مودم های جیبی قابل شارژ می باشند و می توان آنها را به واسطه سایز بسیار کوچک حمل و استفاده کرد. این نوع اینترنت با نام های 3G، 4G، 4.5G و 5G شناخنه می شود.

اینترنت وایرلس با استفاده از مودم جیبی

4. اینترنت وایرلس با استفاده از دانگل USB

در این مدل دانگل USB با اتصال به کامپیوتر یا لپ تاپ با استفاده از سیم کارتی که درون آن قرار دارد اینترنت را برای دستگاه مورد نظر فراهم می کند.

اینترنت وایرلس با استفاده از دانگل USB

مزایای اینترنت وایرلس (بی سیم)

  • راه اندازی آسان و سریع
  • عدم نیاز به کابل کشی
  • سرعت بالا
  • کیفیت عالی

نقاط ضعف اینترنت وایرلس (بی سیم)

  • هزینه راه اندازی بالا
  • عدم پوشش برخی مناطق در اینترنت TD-LTE
  • نیاز به دید مستقیم در ارتباط رادیویی
  • امنیت پایین نسبت به شبکه کابلی

تفاوت وای فای و وایرلس

اصطلاح اینترنت وایرلس یا اینترنت بی سیم به نحوه دریافت سرویس اینترنت از شرکت های تامین کننده با استفاده از رادیو یا آنتن اطلاق می شود. در صورتی که از اصطلاح اینترنت وای فای برای به اشتراک گذاری اینترنت در محیط های همچون خانه، هتل یا شرکت از طریق اکسس پوینت استفاده می شود.

مقالات مرتبط

تمامی اصطلاحات رایج دوربین مدار بسته، مورد نیاز در هنگام انتخاب و خرید دوربین مداربسته: امروزه با گسترش تکنولوژی و علم نیاز ما به اطلاعات و آگاهی در زمان خرید محصولات به شدت افزایش یافته است. حتما هر کدام از شما در هنگام خرید با اصطلاحات یا اختصارات مختلفی روبرو شده اید که معنی آنها را نمی دانید، در صورتی که هر کدام از اختصارات به توانایی یا عدم تونایی مهمی در محصولات اشاره می کند.

پربازدیدترین مطالب

منبع تحت فشار با نام های دیگری اعم از مخزن دیافراگمی یا منبع تحت فشار نیز شناخته می شود. چگونه باید این محصول را انتخاب نماییم؟ در زمان استفاده از این محصول چه نکاتی حیاتی می باشند؟

ماینر دستگاهی است برای استخراج بیت کوین که همان ارز دیجیتال است و توسط شرکت هایی چون BITMAIN که پیشتاز این نوع صنعت گردیده، تولید می شود.

اگر شما هم از افرادی هستید که قصد خرید کولر گازی را دارید اما با سوالاتی همچون اینکه کدام برند های کولر گازی اورجینال بوده، برای ابعاد محیط مورد نظر چه نوع و چه ظرفیتی از کولر گازی مناسب است و مراکز معتبر جهت خرید کولر گاز کدام است؟ مواجه هستید، مطالعه این مطلب برای شما مفید خواهد بود زیرا توصیه می شود در اولین گام به مطالعه مطالب ارائه شده در این زمینه پرداخته و در گام نهایی پس از دریافت مشاوره از کارشناسان این حوزه اقدام به خرید کولر گازی نمایید.

پرلیت یک نوع سنگ آتش فشانی از نوع سیلیکات بوده که به علت منجمد شدن گدازه های آتش فشانی مقداری آب (2 تا 5 درصد) در آن ذخیره می شود که توسط حرارت بین 400 تا 1300 درجه سانتی گراد آب موجود در داخل آن خارج شده و این عمل باعث می شود تا ماده خاکستری داخل آن تغییر رنگ داده و ماده ای سفید رنگ به نام پرلیت ایجاد گردد.

محصولات قابل تولید با دستگاه تزریق پلاستیک صنعت رنگ، صنایع نظامی، صنایع ارتباطی، صنایع هوایی، صنعت راهسازی و شهرسازی، صنعت ساختمان، لوازم تزئینی، صنعت باغبانی و کشاورزی، صنعت خودرو و ...

امروزه با پیشرفت تکنولوژی و نیاز روزافزون به شبکه اینترنت، اتصال به اینترنت در کنار شیوه قدیمی کابلی به صورت وایرلس یا بی سیم نیز ارائه می شود. اینترنت Wireless بر بستر امواج رادیویی یا مایکروویو می باشد.