دلایل نشت آب کولر گازی در داخل خانه
آبریزی یا نشت آب کولر به داخل خانه یکی از مشکلات شایعی است که بیشتر در فصل تابستان اتفاق می افتد. این نشت آب از جلوی پنل دو تکه است. مشکل نشتی آب اسپلیت یا کولر گازی باید خیلی زود برظرف شود چرا که اگر تعللی صورت بگیرد موجب خساراتی همچون ریختن گچ دیوار یا خراب شدن کاغذ دیواری می گردد. در این مقاله قصد داریم درباره دلایل آبریزی کولر گازی توضیحاتی را ارائه کنیم که پیشنهاد می شود همراه ما باشید.
آبریزی یا نشت آب کولر گازی به داخل خانه یکی از مشکلات شایعی است که بیشتر در فصل تابستان اتفاق می افتد. این نشتی آب از جلوی پنل دو تکه است. مشکل نشتی آب اسپلیت یا کولر گازی باید خیلی زود برطرف شود چرا که اگر تعللی صورت بگیرد موجب خساراتی همچون ریختن گچ دیوار یا خراب شدن کاغذ دیواری می گردد. در این مقاله قصد داریم درباره دلایل آبریزی کولر گازی توضیحاتی را ارائه کنیم که پیشنهاد می شود همراه ما باشید.
دلایل نشت آب کولر گازی در داخل خانه
دلایل نشت آب کولر گازی در داخل خانه موارد مختلفی دارد. برای رفع این مشکل بهتر است تا از افراد مجرب و مراکز مجاز کمک بگیرید. اما نکته مهمی که وجود دارد آن است که شما باید نسبت به این مشکلات آگاهی پیدا کنید.
هر عاملی موجب شود که آب جمع شده از مکانی غیر از درین خارج گردد، با نشت کولر روبرو می شویم. هنگامی که کولر گازی تراز نبوده و شیب درستی برای خروجی نداشته باشد، در سینی ناودان باقی مانده و از اطراف سینی چکه می کند.
در ابتدای امر دقت کنید که بهترین برند کولر گازی را انتخاب کنید تا دیرتر به مشکلات جانبی کولر گازی دچار شوید. برای انتخاب بهتر می توانید مقاله انواع کولر گازی را مطالعه بفرمایید.
- بسته شدن ناودانی (سینی تخلیه آب) در کولر گازی
اگر زمان طولانی از تمیز کردن سینی تخلیه آب گذشته باشد، گرد و خاک و حتی پرزهای فرش که توسط جریان هوا وارد کولر گازی شده اند، باعث مسدود شدن مسیر خروج آب می شوند و همین امر چکه کردن آب از کولر گازی در خانه را به همراه دارد.
- جای گذاری کردن نادرست لوله درین
وظیفه لوله درین، خارج کردن آب کولر است. بنابراین هر مشکلی که برای عملکرد آن به وجود آید باعث سر ریزی آب از پنل دستگاه می شود. هنگامی که شیلنگ به درستی جای نگرفته باشد، شیب آن به سمت پایین نباشد و حتی اگر دچار تا خوردگی باشد، باعث می شود تا عملکرد پمپ درین مختل شود.
- مسدود شدن فیلترها بر اثر آلودگی
تمیز کردن فیلترهای اسپلیت امری بسیار حائز اهمیت است. به گونه ای که اگر فیلترها بر اثر آلودگی مسدود شوند، سرمای زیاد لوله های مبرد کمتر به هوا منتقل شده و برفک رخ می دهد. با خاموش کردن کولر گازی، برفک ها آب شده و از دستگاه چکه می کنند.
- کم شدن گاز مبرد
هنگامی که گاز مبرد در لوله های خنک کننده دستگاه به میزان کافی نباشد، برفک ایجاد شده و بعد از خاموش شدن دستگاه، عمل چکه کردن اتفاق می افتد.
- حبس هوا
اگر در مسیر گردش هوا مشکلی پیش بیاید، عملکرد اسپلیت مختل می شود. زمانی که جریان پنل به بیرون بسته شود موجب آب دادن کولر گازی خواهد شد. این مشکل در صورت بی توجهی به اصول نصب پیش می آید.
- عایق نبودن لوله ها
یکی دیگر از دلایل آب دادن کمپرسور کولر گازی در فصل تابستان، عایق نبودن لوله هایی است که در زیر پنل داخلی قرار گرفته اند. این لوله ها به دلیل داشتن دمای پایین اگر عایق درستی نداشته باشند، رطوبت محیط را به خود جذب کرده و باعث چکه کردن کولر گازی می شود.
- سهل انگاری در سرویس های دوره ای
سرویس و نگهداری دوره ای کولر گازی در بهینه کار کردن آن اهمیت زیادی دارد. تمیز کردن قطعات، بررسی کردن کارکرد دستگاه، شارژ گاز مبرد، چکه کردن اتصالات لوله های داخلی و خارجی از خدمات سرویس دهی اسپلیت و کولر گازی می باشد. سوالی که پیش می آید آن است که کولر گازی هر چند وقت یکبار باید سرویس شود؟ برای جواب، توصیه می شود این مطلب را بخوانید
جمع بندی
عواملی که در این مقاله بررسی شد، همگی از موارد بسیار شایع و متداولی بودند که ممکن است برایتان رخ دهد. برای آن که بتواند از دستگاه کولر گازی خود نهایت استفاده را داشته باشید، بهتر است سرویس های دوره ای را جدی بگیرید. به نظر شما برای رفع مشکل نشتی کولر گازی چه راه حل های دیگری مناسب است؟ لطفا نظرات خود را با ما در کامنت در میان بگذارید.