نحوه نصب کولر گازی دیواری

نحوه نصب کولر گازی دیواری

کولر گازی یکی از تجهیزات سرمایشی و گرمایشی پر بازده در مکان های مختلف می باشد که در این مقاله به بررسی چگونگی نصب انواع کولر گازی اسپلیت، ابزارهای مورد نیاز برای نصب و همچنین نکات ایمنی هنگام نصب می پردازیم.

 کولر گازی دیواری که در دید عموم همان کولر گازی به حساب می آید دارای مراحل نصب مختلفی می باشد که با جزئیات بیشتر در این مقاله درباره آن صحبت می کنیم. تا بتوانید با دانستن نکات مهم در این باره این تجهیز را به صورت صحیح نصب نمایید. لطفا تا انتهای مقاله ما را همراهی کنید تا از نکات ذکره شده، بهره مند شوید.

نحوه نصب کولر گازی دیواری

کولر گازی یکی از تجهیزات سرمایشی و گرمایشی پر بازده در مکان های مختلف می باشد که در این مقاله به بررسی چگونگی نصب انواع کولر گازی اسپلیت، ابزارهای مورد نیاز برای نصب و همچنین نکات ایمنی هنگام نصب می پردازیم. نصب کولر گازی نیاز به پیش زمینه هایی مانند توانایی کار با ابزارهای مختلف و اطلاعات کافی در مورد سیستم های تهویه مطبوع دارد اگر این مهارت ها را دارید یا تنها نیاز به دانستن مراحل و طریقه نصب کولر گازی دارید می توانید از راهنمای مرحله به مرحله این مقاله استفاده کنید.

نصب کولر گازی دیواری

روش نصب کولر گازی

کولرهای گازی یک تکه و دو تکه هر یک دارای روش نصب متفاوتی می باشد که در این مقاله قصد داریم به تفکیک انواع کولر گازی به طریقه نصب آنها بپردازیم. البته لازم به ذکر است که بهترین برندهای کولر گازی طریقه نصب را به صورت دفترچه راهنما در اختیار کاربر قرار می دهند تا تکنسین و مصرف کننده بدون هیچ گونه مشکلی کولر گازی را نصب نماید.

ابزار های مورد نیاز برای نصب کولر گازی

برای نصب انواع کولر گازی نیاز به تجهیزات زیر دارید، البته لازم به ذکر است که تمامی تجهیزات زیر برای نصب همه کولرهای گازی نیاز نیست و با توجه به نیاز خود باید ابزار مورد نیاز خود را تهیه نمایید.

  • مولتی متر (برای تست خازن در محصول دست دوم)
  • لوله بر مسی
  • دستگاه خم کن لوله مسی
  • دماسنج
  • پرچ دستی یا برقی
  • مانومتر
  • دستگاه گیج فشار و پمپ وکیوم
  • سایر تجهیزات مانند: دریل، پیچ و رول پلاک، تراز، چسب برق پیچ گوشتی و غیره

نحوه نصب کولر گازی دیواری

کولر گازی دیواری یکی از انواع اسپلیت ها می باشد، یعنی به شکل دو تکه ارائه می شود اگر نیاز به اطلاعات بیشتر در مورد اسپلیت ها دارید می توانید به صفحه اسپلیت چیست؟ مراجعه نمایید. برای نصب کولر گازی دیواری لازم است نحوه نصب دو یونیت داخلی و خارجی را مرحله به مرحله پیش ببریم. نحوه نصب یونیت داخلی کولر گازی دیواری برای نصب یونیت داخلی کولر گازی باید مراحل زیر را مرحله به مرحله پیش ببرید.

  • انتخاب محل مناسب نصب: انتخاب محل مناسب برای نصب پنل روی دیوار که برای اطلاعات بیشتر در مورد این موضوع می توانید به مقاله نحوه محل نصب کولر گازی مراجعه نمایید در این مقاله به تفسیر محل مناسب کولر گازی مورد بررسی قرار گرفته است.
  • نصب براکت نگهدارنده کولر گازی: در قدم دوم باید براکت یا سینی روی دیوار را نصب کنید، شاید مرحله ساده ای به نظر برسد اما برای این کار باید دقت کافی داشته باشید زیرا این قطعه کولر گازی شما را روی دیوار ثابت و محکم نگه می دارد اگر دقت نشود منجر به کج نصب شدن دستگاه و آسیب به سیم و لوله ها می گردد. برای نصب براکت کولر گازی باید به ترتیب به صورت زیر عمل کنید.
    • قدم اول برای نصب براکت از تراز برای همسان بودن سوراخکاری در جهت افقی و عمودی استفاده نمایید.
    • در قدم بعدی باید باید محل های مشخص شده در براکت را با مته سوراخ کرده و رول پلاک ها را در داخل سوراخ ها جای گذاری کنید.
    • در آخر هم براکت ها را با پیچ روی دیوار فیکس کنید.
  • حفر کردن سوراخ در دیوار: برای عبور اتصالات پنل داخلی و خارجی باید دیوار را سوراخ نمایید. از این سوراخ تجهیزاتی مانند لوله مبرد، کابل های برق و تغذیه دو پنل رد می شود که برای بهتر انجام شدن آن توصیه می شود موارد زیر را در نظر بگیرید.
    •  در ابتدا فاصله بین یونیت داخلی و خارجی را در نظر بگیرید اما نقطه مناسب برای این کار کنار براکت می باشد. لازم به ذکر است به دلیل طراحی متفاوت محل نصب ممکن است بتوان این اتصالات را از پنجره به محل نصب یونیت خارجی بدون سوراخکاری متصل کرد.
    • با توجه به ابعاد لوله و عایق دیوار را سوراخ نمایید و به این نکته توجه کنید که این حفره برای تخلیه اصولی و درست باید کمی شیب داشته باشد.
    • با چک کردن سوراخ حفر شده از بیرون و نصب قلنج انعطاف پذیر این مرحله در نصب کولر گازی به پایان می رسد.
  • عبور اتصالات از سوراخ حفر شده: اگر مرحله قبل را به درستی انجام داده باشید، در این مرحله می توانید لوله ها و سیم ها را از پنل داخلی به پنل خارجی متصل نمایید. برای اطمینان بیشتر نمودارهای ارائه شده با محصول و اتصال کابل های برق به پایانه ها را مورد بررسی قرار دهید اگر همه موارد درست بود مطابق با مراحل زیر اقدام کنید.
    • ابتدا برش لوله PVC را انجام دهید که باید کوتاه تر از فاصله سطح داخلی و خارجی باشد تا به درستی عمل کند.
    • پس از قرار دادن درپوش بر روی لوله، باید آن را از حفره رد کنید.
    •  در این مرحله باید تجهیزاتی مانند لوله مسی و لوله تخلیه همراه با کابل تغذیه را با استفاده از نوار چسب بهم بچسبانید. توصیه میشود برای جلوگیری از تخلیه نامناسب لوله را از پایین تعبیه کنید.
    •  در این مرحله لوله تخلیه را به سونیت و لوله مسی را پنل داخلی متصل نمایید. 
    • پس از انجام مراحل فوق باید اتصالات را از سوراخ به بیرون جهت اتصال به پنل خارجی هدایت نمایید.
  • در آخرین مرحله برای اطمینان و عملکرد بهتر اتصالات باید جاهای خالی در حفره ایجاد شده را با گچ و خاک پر کنیم و پس از آن می توانید با خیال راحت یونیت داخلی کولر گازی را روی براکت قرار دهید.

برای تخلیه بهتر کولر گازی توصیه می شود 2 تا 3 درجه به کولر گازی به سمت لوله تخلیه شیب بدهید تا در بلند مدت بدون کوچکترین مشکلی آب درون کولر تخلیه شود.

نحوه نصب یونیت خارجی کولر گازی دیواری

در نصب پنل خارجی باید دقت فراوانی داشته باشید زیرا در یونیت خارجی کمپرسور، فن، کندانسور، موتور و غیره قرار گرفته است و آسیب جزئی به آن منجر به تحمیل هزینه های گذاف برای تعمیر آن خواهد شد. برای جلوگیری از این مشکلات توصیه می شود مطابق با دستورالعمل های زیر نصب پنل خارجی کولر گازی را انجام دهید.

نصب یونیت خارجی کولر گازی دیواری

در وهله اول باید بهترین محل نصب کولر گازی را مشخص کنید که این یونیت را بر خلاف یونیت داخلی می توان به دو صورت در حیاط، بالکن و پشت بام یا به صورت عمودی روی سطوح نصب کرد. معمولا به دلیل اشغال کمتر فضا یونیت های خارجی را روی دیوار نصب می کنند. به طور کلی باید نکات زیر را بر نصب آن در هر شرایطی در نظر بگیرید.

  • به دلیل سنگینی و اهمیت این یونیت در صورت نصب بر روی زمین باید روی سطوح صاف، سخت (سطوح بتی) و تراز قرار گیرد و در صورت نصب بر روی دیوار از نگهدارنده های با مقاومت بالا (نگهدارنده های پلاستیکی) استفاده کنید تا از افتادن و لرزش دستگاه جلوگیری کنید.
  • نباید محل بسته و بدون گردش هوا را برای نصب انتخاب کنید زیرا موجب عملکرد ضعیف دستگاه خواهد شد.
  • یونیت خارجی را باید در مکانی به دور از نور آفتاب و امکان انباشته شدن آب و بارش باران و برف نگهداری کنید.

اگر نصب پنل داخلی را خوب انجام داده باشید، نصب پنل خارجی کار بسیار آسانی می باشد کافی است به صورت زیر عمل کنید.

  • ابتدا یونیت را روی سطح مورد نظر بگذارید.
  • سپس با استفاده از راهنما در کولر گازی معمولی با برداشتن پوشش خازن، سیم ها را وصل کنید و در کولر گازی اینورتر باید برد اینورتر را چک کنید پس از این مراحل می توانید کابل های سیم کشی برای مرتب سازی با داکت ببندید.
  • در این مرحله باید کابل برق و لوله ها را که از حفره ایجاد شده عبور دهید و به پنل خارجی وصل کنید.
  • در قدم آخر باید منبع تغذیه را به پریز وصل کرده و سپس می توانید دستگاه را روشن نمایید.

نتیجه گیری

در این مقاله خواندیم که نحوه نصب انواع کولر گازی با یکدیگر کمی متفاوت است اما همگی از یک اصول پیروی می کنند و تنها در برخی نکات با یکدیگر فرق دارند، نصب کولر گازی یک کار تخصصی می باشد که توصیه می شود برای جلوگیری از آسیب به دستگاه و اپراتور از مختصصین این حوزه کمک بگیرید همچنین می توانید برای راهنمایی بیشتر از طریق کامنت همین صفحه با ما در ارتباط باشید. شما کاربر گرامی می توانید با مراجعه به مقاله نحوه نصب کولر گازی ایستاده، اطلاعات جامعی در خصوص نصب این تجهیز دست یابید.

مقالات مرتبط

با گرم تر شدن هوا و شروع فصل تابستان یکی از متداول ترین تجهیزات گرمایشی که امروزه اکثر افراد استفاده می نمایند، کولر گازی می باشد. شاید برایتان پیش آمده باشد که اسپلیت منزل یا محل کارتان باد گرم بزند و هیچ گونه سرمایشی نداشته باشد. این مشکل به نشت کولر گازی و کمبود گاز مبرد مربوط می شود.

نحوه نگهداری کولر گازی در قدم دوم قرار دارد و تمامی افرادی که بهترین کولر گازی را برای فضای مورد نظر خود تهیه کرده اند، پس یک دوره استفاده اقدام به بررسی نکات نگهداری این محصول می کنند. کولر گازی هم یک سیستم مکانیکی بوده که برای عملکرد بهتر باید نکاتی را برای نگهداری و مراقبت از آن رعایت کرد که در این مقاله به همین موضوع پرداخته شده است.

با توجه به این مورد که در سال های گذشته در ایران شاهد افزایش دما در فصل تابستان بوده ایم، زندگی کردن در یک محیط با تجهیزات خنک کننده و تهویه مناسب برای محل کار یا منزل مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. برخی از افراد برای تهویه و خنک کردن فضای مورد نظر، خرید کولر گازی را در نظر دارند که با گشتی ساده در بازار متوجه تعداد زیادی شرکت تولید کننده کولر گازی شده اند.

محل نصب کولر گازی یکی از مهمترین مواردی است که پس از خرید کولر گازی باید به آن توجه کنید، زیرا اگر بهترین کولر گازی را هم خریداری نمایید اما جایگاه درستی برای نصب آن در نظر نگیرید ممکن است در نحوه عملکرد کولر گازی و طول عمر مفید اسپلیت تاثیر مخربی داشته باشد که به همین دلیل ما در مقاله بهترین مکان برای نصب کولر گازی را بررسی می کنیم، با ما همراه باشید.

کولر گازی ها امروزه جایگزین بسیار مناسبی به جای کولر های آبی می باشند. این تجهیزات با قطعات بسیار نوین و پیشرفته تولید شده اند و با کم ترین صدای ممکن کارایی دارند. بنابراین، اگر شما حین کار کردن کولر گازی و اسپیلت خود متوجه صداهای عجیب شده اید، باید به فکر بررسی یا تعمیرات این دستگاه باشید.

یکی از سوالاتی که ذهن خریداران را در حین خرید کولر گازی به خود مشغول کرده تفاوت اسپلیت با کولر گازی می باشد که به همین منظور در این مقاله به بررسی تفاوت های اسپلیت و کولر گازی پرداخته ایم تا خریداران به راحتی بتوانند محصول مورد نیاز خود را تهیه نمایند، با ما همراه باشید. در پاسخ به این سوال باید بگوییم که اسپلیت ها یکی از انواع کولر گازی می باشند که بیشتر برای بحث سرمایش محیط مورد استفاده قرار می گیرند اما عملکرد خنک سازی یکسانی با سایر کولرهای گازی دارند.

در پاسخ به سوال کولر گازی چیست؟ می توانیم اینگونه بیان کنیم که تعریف این دستگاه در نحوه عملکرد آن تعریف می شود یعنی کولر گازی که با نام های کولر اسپلیت یا گاها اسپیلیت نیز شناخته می شود، با روش سیکل تبرید تراکمی، گرمای اتاق را گرفته و به خارج دفع می نماید. همچنین در برخی انواع کولرگازی، عکس این عملیات نیز امکان پذیر است که باعث ایجاد گرمایش در فصل زمستان می شود.

گازهای کولر گازی در عملکرد کولر گازی و اسپلیت ها نقش بسیار مهمی را بر عهده دارند. اهمیت آن ها در سرمایش کولر های گازی به قدری زیاد است که اگر درست انتخاب نشوند یا وجود نداشته باشد، باعث اختلال در سیستم و کاهش راندمان می گردد. گاز مبرد مورد استفاده در کولرهای گازی با تغییر حالت از گاز به مایع و مایع به گاز عملیات خنک سازی را انجام می دهند. چرخه تبدیل در گازها تا زمانی ادامه پیدا می کند، که گاز مبرد تمام یا فاسد شود. در صورت فاسد شدن گاز کولر گازی باید به شارژ گاز آن اقدام کنید.

پربازدیدترین مطالب

منبع تحت فشار با نام های دیگری اعم از مخزن دیافراگمی یا منبع تحت فشار نیز شناخته می شود. چگونه باید این محصول را انتخاب نماییم؟ در زمان استفاده از این محصول چه نکاتی حیاتی می باشند؟

ماینر دستگاهی است برای استخراج بیت کوین که همان ارز دیجیتال است و توسط شرکت هایی چون BITMAIN که پیشتاز این نوع صنعت گردیده، تولید می شود.

اگر شما هم از افرادی هستید که قصد خرید کولر گازی را دارید اما با سوالاتی همچون اینکه کدام برند های کولر گازی اورجینال بوده، برای ابعاد محیط مورد نظر چه نوع و چه ظرفیتی از کولر گازی مناسب است و مراکز معتبر جهت خرید کولر گاز کدام است؟ مواجه هستید، مطالعه این مطلب برای شما مفید خواهد بود زیرا توصیه می شود در اولین گام به مطالعه مطالب ارائه شده در این زمینه پرداخته و در گام نهایی پس از دریافت مشاوره از کارشناسان این حوزه اقدام به خرید کولر گازی نمایید.

پرلیت یک نوع سنگ آتش فشانی از نوع سیلیکات بوده که به علت منجمد شدن گدازه های آتش فشانی مقداری آب (2 تا 5 درصد) در آن ذخیره می شود که توسط حرارت بین 400 تا 1300 درجه سانتی گراد آب موجود در داخل آن خارج شده و این عمل باعث می شود تا ماده خاکستری داخل آن تغییر رنگ داده و ماده ای سفید رنگ به نام پرلیت ایجاد گردد.

محصولات قابل تولید با دستگاه تزریق پلاستیک صنعت رنگ، صنایع نظامی، صنایع ارتباطی، صنایع هوایی، صنعت راهسازی و شهرسازی، صنعت ساختمان، لوازم تزئینی، صنعت باغبانی و کشاورزی، صنعت خودرو و ...

امروزه با پیشرفت تکنولوژی و نیاز روزافزون به شبکه اینترنت، اتصال به اینترنت در کنار شیوه قدیمی کابلی به صورت وایرلس یا بی سیم نیز ارائه می شود. اینترنت Wireless بر بستر امواج رادیویی یا مایکروویو می باشد.